- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
Kérésed meghallgatott, amúgy mert amúgy nőt a számuk a respawn idejük meg csökkent. Nagy öröm mikor lecsapod és egyből feltámad melletted és már üt is
Amúgy nem baj az ha több zombi van és nagyobb fenyegetést jelentenek, de inkább a számuk nőjön és ne a sebzésük, meg azért tényleg ne csapkodjanak már emeleteken át.
De gondolni kell egy bambira is aki elemlámpával indul majdnem alsógatyában. Úgy azért van kihívás a zombikban nem is kicsi. Persze ha lenne prezisztens loot, respawn akkor ugye a bambinak sem kellene órákat vadászni egy baltára/kapára, hogy némi esélye legyen zombi pajtikkal szemben. De addig, hát marad a lutri újraéledéskor. Mi lesz hamarabb éhhalál/szomjhalál//lelőnek/zombifelzabálás/ vagy találok baltát
-
Gilthanas
aktív tag
Arra már én is régóta keresek egy megoldást amivel a W-t nyomva lehet tartani örökre
Az egeremen van olyan plusz gomb amit ha 2x lenyomok és nyomva tartok akkor tartja a futást, de lehet kellene egy kis ducktape amivel rögzítem ha kell
Ezt a trükköt megjegyzem azért lábtörésre
Amúgy nálam mindig van egy előkészített sín amikor csak tehetem. Nyilván a játék elején erre nincs mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged