- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
Kérésed meghallgatott, amúgy mert amúgy nőt a számuk a respawn idejük meg csökkent. Nagy öröm mikor lecsapod és egyből feltámad melletted és már üt is
Amúgy nem baj az ha több zombi van és nagyobb fenyegetést jelentenek, de inkább a számuk nőjön és ne a sebzésük, meg azért tényleg ne csapkodjanak már emeleteken át.
De gondolni kell egy bambira is aki elemlámpával indul majdnem alsógatyában. Úgy azért van kihívás a zombikban nem is kicsi. Persze ha lenne prezisztens loot, respawn akkor ugye a bambinak sem kellene órákat vadászni egy baltára/kapára, hogy némi esélye legyen zombi pajtikkal szemben. De addig, hát marad a lutri újraéledéskor. Mi lesz hamarabb éhhalál/szomjhalál//lelőnek/zombifelzabálás/ vagy találok baltát
-
Gilthanas
aktív tag
Arra már én is régóta keresek egy megoldást amivel a W-t nyomva lehet tartani örökre
Az egeremen van olyan plusz gomb amit ha 2x lenyomok és nyomva tartok akkor tartja a futást, de lehet kellene egy kis ducktape amivel rögzítem ha kell
Ezt a trükköt megjegyzem azért lábtörésre
Amúgy nálam mindig van egy előkészített sín amikor csak tehetem. Nyilván a játék elején erre nincs mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest