Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
Minden kezdő és friendly játékosnak küldöm:
https://www.youtube.com/watch?v=jhfRJaVf7Ik
-
FuRiONight
addikt
válasz
FoxiestFox #577 üzenetére
Őszintén, neked meg is van a játék?
Mert komolyan olyan, mintha fogalmad se lenne, hogy milyen is ez a műfaj.
Az, hogy friendly játékossal találkozol, 10 az 1-hez az esélye, a többinél jön a fekete képernyő..
-
FuRiONight
addikt
Tudom, nem pontosan ide tartozik de valaki próbàlta màr az Arma 3 Breaking Point mòdjàt?
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #537 üzenetére
Én általán M4A1 RDS Optikával, supresszorral és bipod-al.
De most majd ráfekszek az SKS-re..
-
-
FuRiONight
addikt
-
FuRiONight
addikt
válasz
FoxiestFox #526 üzenetére
Az eredeti játék (vagyis a DayZ mod) az Arma 2 és OA épült, ha ez 2 játék megvan, akkor tudsz játszani a DayZ móddal. A Standalone (amit ahogy a neve is) egy teljesen különálló játék, nem kell hozzá más játék.
Az alapoktól kezdődően készitik el a játékot, függetlenül a módtól.
A mód előrébb van jelenleg, mivel az SA még alpha státuszú játék, rengeteg minden nincs még benne, ami a módban benne van, de szvsz már most is nagyon jó az SA, érdemes beruházni rá, mivel a későbbiekben csak drágább lesz.
-
FuRiONight
addikt
válasz
FoxiestFox #510 üzenetére
Nem tapir, ha veled is megcsináják ezt, meg friendly aztán lepuffant megtudod.
-
FuRiONight
addikt
Change Log - 0.43.116251:
-We appreciate everyones patience in getting this patch released to stable, the bug in 0.42 that caused lag and desync was very hard to track down and fix.
-Hotfix to address issues associated with severe lag and desync for many players.
-Servers now support accelerated time as a configurable option. This results in faster day/night cycle.
-New zombie animations in testing (they are considerably faster). We will be engaging with the community to decide if these new animations result in the zombies being too fast.
-
FuRiONight
addikt
Mit szòlnàtok, ha csinàlnàk egy első hsz-t ès az itteni jàtèkosok steam id-je is kikerülne?
-
FuRiONight
addikt
-
FuRiONight
addikt
Frissit a DayZ!
Eljött ez a nap is!
-
FuRiONight
addikt
-
FuRiONight
addikt
Az előbb felléptem, tök üres szerveren loot-olgatok erre egyszer csak "you are dead"
WTF?
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #430 üzenetére
Nem értem, miért nem tájékoztatnak minket, hogy pontosan mi várható a későbbiekben, vagy h elkezdődik a karbantartás stb.
-
FuRiONight
addikt
Friss info: Stable Branch 0.37.115791 (Patch live vielleicht @12.03.14)
-
FuRiONight
addikt
válasz
DokiBaxxi #406 üzenetére
Konkrètan a vadàszat ès a főzès èrkezik. 0.42-ben lesz Ak47 ès mèg ki tudja milyen újdonsàgok.
Azt nem èrtem, h irtàk, h szerda reggel lesz patch. Dèlbe szòltak, h pènteken 6kor jön. 7 òrakor irtàk, h ma nem lesz patch. Mièrt nem szòlnak hamarabb, mire jò ez? Komolyan csak felidegesitik az embert vele.
Szòval mikorra jàrhatò a 0.37-es patch?
-
FuRiONight
addikt
DayZ Development: Weekly Report: Smashing Bugs for 0.37
-
FuRiONight
addikt
Where is the Patch?
-
FuRiONight
addikt
Mert javitja a játékot és mert a játék maga alpha állapotban, talán azért várjuk..
-
FuRiONight
addikt
Szabad a délutánom, szóval ha érdekel valakit tolhatnánk együtt a játékot!
Steam: FuRiONight
Mikrofon: ON
-
FuRiONight
addikt
Tegnap délután sikeresen beszereztem a játékot! Ma reggel pedig az első killem is megvolt!
Aki gondolja vegyen fel steam-en: FuRiONight
-
FuRiONight
addikt
válasz
Scooby Dou #241 üzenetére
Akkor inkább egy közepes i5 és mellé legalább egy GTX 660Ti-t kellett volna..
Egy kérdés a játékkal kapcsolatban: mikor javitják, h zombik mindenen keresztül tudnak menni?
-
FuRiONight
addikt
válasz
Scooby Dou #239 üzenetére
A vga-t kivève minden jò! De nem èrtem, h egy ilyen gèpbe h lehet ilyen gyenge vga? Ki sem tudod hasznàlni a gèpedet így.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest