Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
BattlEye-os volt, igen. Komolyan mondom, lebegett, meg teleportált. Sajnos nem tudtuk felvenni videóra Nem feltűnően odajött a falhoz, átlőtt rajta pontosan 2 lövést, mind2 talált, másodikba haltam
Aztán meg ugye, mint írtam lebegett a market mellett, meg repült és lőtt.Biztos, hogy csíter volt, mert hatalmas PVP party volt elektroban, a 40 fős szerón 30-an ott voltak, 360°-ból jöttek a lövések. Mire visszaértem/tünk üres karival, már tök üres volt az egész, ahonnan lövéseket hallottam, mindenhol hullák és/vagy egy holttestnyi loot a padlón
Egyébként, komolyan mondom, értelmi fogyatékos hülyegyerekek járnak a hivatalos fórumokra, nem éri meg ide semmit sem posztolni, mert egyből leugatják az embert
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest