Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3gyo

csendes tag

válasz DokiBaxxi #1127 üzenetére

Hát nem tudom, de azt írják sok helyen, hogy a loot respawn sem működik. Azaz csak akkor kerül újra kihelyezésre a loot ha van egy újraindítás. Mivel minden szerveren megvan még az újraindítási beállítás addig vélelmezem, hogy respawn sincs. Hiszen a respawn rendszer beindításával szükségtelen a szerverek 2-4 óránkénti újraindítása. Ez a "cél" is.

"...Egyébként meg ez működik, tapasztalat, láttuk..."
    Igen ez működőt mint a tent és a prezisztens itemek is működtek, de a 0.47-es exp-ben, de stableban ki vannak kapcsolva még. A kérdés, hogy várni kell egy hónapot rá vagy lesz egy hotfix a jövő héten. Szerintem nem lesz hotfix erre utal a 0.48 és az abban bejelentett fejlesztések. Tehát ha nem lesz fix, vélhetően augusztusban nem lesz se heli crash, se tent, se prezisztens loot (így se gránát se m4 se nato lőszer ami ugye kellene az ak101-hez is). Ha láttad a respawnt én elhiszem, bár mások szerint meg ki van kapcsolva a többivel együtt.

"...Eddig is minden eltűnt restartkor..."
    Eddig! Újraindításkor eddig eltűnt a loot, de jövőben terv szerint nem fog, mert lesznek prezisztens helyek, és nem csak a tent ahol megmarad a loot. Legalábbis ez van leírva a 0,47-es exp patchez. Erről készültek videók, képek, az exp-ből. Ez amit kikapcsoltak a stablera való portoláskor. Tehát nem kell feltétlenül sátor ahhoz, hogy az itemek ne vesszenek el egy restartkor.

Új hozzászólás Aktív témák