Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
Chubbyinc #450 üzenetére
Én addig spawnolgatok, amíg Berezinho környékére nem tesz (ha Elektro-hoz rak, megetetem magam a zombikkal, vagy leugrok valahonnan). Lootoláshoz a legjobb az üres szerver, magas pingesek (150+ ms, lootolgatni tökéletes) között rengeteg ilyen van. Berezinhonál az építkezésen (daru) szinte mindig van fejsze+hátizsák, de találtam már ott tár nélküli M4-et is. Utána Lumber Mill kórház, ott a tetőn, második emeleten mindig van fegyver (tár nélkül). Ezután irány a hajó, szintén fegyver van mindig és felszerelés is. Után a maradék cuccokat az ÉK-i reptéren szedem össze, végül a térkép északi részén a sinek mellett átmegyek az ÉNY-i reptérre, bázisra. Itt már általában minden cuccom megvan, fegyver, lőszer és kaja bőséggel.
-
Macka
veterán
válasz
Chubbyinc #445 üzenetére
Sok ennivaló, innivaló, és visszatöltődik a vér (szín) és az életerő (képélesség). Addig egyél, amíg a karaktered mellett megjelenik a "healing" felirat.
A high-loot szerver azt jelenti, hogy gyakrabban van server reset, mint más szervereken. Szerintem a legtöbben így csinálják, üresebb szervereken loot, majd irány a tömött szerver. Nem csalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest