Új hozzászólás Aktív témák
-
spank309
csendes tag
Így igaz, a legnagyobb loot forrás kajából is tonna számra van, viszont a legveszélyesebb hely is, én azt ajánlom mindeninek főleg a kezdőknek hogy kora reggel menjenek oda amikor szinte nincsenek a szervereken, de még úgy is elhalálozhat
Jelenleg a legveszélyesebb hely, a legjobban felszerelt emberekkel, Én most is ott vagyok de már meguntam úgyhogy távozok elég fullosan 5db ak csigatárral
fullos akm-el már csak scope kéne rá, általában taktikai sint is találni ott amire rámegy a lámpa.
Szerk. Haveromnál 11db 30-as mp5 tár van
és folyamat találni...
-
BlackDevil
aktív tag
Találni sehol. Csinálni lehet. A full szetthez 14db burlap sack ( zsák) kell, amit szét kell vágni késsel vagy macsetével, ekkor burlap strip lesz belőle és vízszintesen 2 helyet foglal. Ezt össze lehet rakni. Max 10db
A másik cucc ami kell hozzá az a netting ( háló ). Ebből csak 6db kell. Függőlegesen foglal 2 helyet. Max 4et rakhatsz egybe. Ezt a 2 cuccot összehúzod és megcsinálod a hood-ot, gun wrap-ot és a suit-ot.(#2253) etejedu
Levettem máskor a ghillie-t, de nem jött be. Talán a gorka ruházat a baj. Ilyenkor bele szoktam feküdni a vízbe és szép lassan lehűl a karim.
-
-
Sanyaaa26
aktív tag
Tegnap újra kezdtem, totál semmim nem volt, odamegyek egy sráchoz akinek szintén semmije, mondom hi, integetek, agyonvert ököllel. Újrakezdés, jön egy csaj, integetek, volt nála egy sörétes, követett mindenhová, megkérdeztem mi kell neki, food, mondom oké, rakok le, a következő kép "you are dead". Szóval mocskos állatokkal van tele a játék, sajnos. Egyébként valamilyen szinten az emberi természetet szimulálja, ha lenne ilyen kataklizma, szerintem a játékban történt dolgok mind gyerekjátéknak tűnnének, ahhoz képes ami a valóságban lenne.
-
z0l1ka
aktív tag
Szerintem azok nem láthatatlan zombik,hanem egyszerűen sajnos szinte minden szerveren van lagg nem is kicsit.,volt úgy hogy eltelt 2 perc is mire elő tudtam venni a fegyvert ,volt hogy pár másodpercig tartott..ma úgy jártam ,hogy láttam hogy jön felém a zombi de még messze volt ,elkezdtem menni és sajnos pont akkor elkezdtem laggolni, semmit nem vettem észre csak azt hogy már szürkén bevillan a képernyő, ugye hogy üt a zombi és akkor abba másodpercbe nem tudtam még fegyót elővenni mert laggom volt ,majd nyomkodtam ezerrel a gombot na akkor elővettem és leütöttem.De így meg teljesen úgy látszott mintha láthatatlanul oda sétált volna a zombi ..pedig nem
egyszerűen hatalmas szerver laggok alakultak ki az új patch-től.
Remélem hamarosan dobnak ki valami hotfix-et ,mert ez így nagyon nem jó. -
Mr.White
senior tag
-
DokiBaxxi
őstag
Ez se rossz taktika, de nálam inkább pont az ellentétes útvonal játszik: addig spawnolgatok, amíg Solnichniy alá nem rak(Elektro/Krutoy cap/Kamyslovo), Elektroban iskola, tűzoltóságok, sprint Balotára, ott átlootolom a repteret és a panelokat, onnan nyugati katonai bázis, majd föl Zeleno, Green Mountain, Vybor-i bázis, ÉNY-i reptér. Bár általában már Zelenoban fullos vagyok
-
DokiBaxxi
őstag
BattlEye-os volt, igen. Komolyan mondom, lebegett, meg teleportált. Sajnos nem tudtuk felvenni videóra Nem feltűnően odajött a falhoz, átlőtt rajta pontosan 2 lövést, mind2 talált, másodikba haltam
Aztán meg ugye, mint írtam lebegett a market mellett, meg repült és lőtt.Biztos, hogy csíter volt, mert hatalmas PVP party volt elektroban, a 40 fős szerón 30-an ott voltak, 360°-ból jöttek a lövések. Mire visszaértem/tünk üres karival, már tök üres volt az egész, ahonnan lövéseket hallottam, mindenhol hullák és/vagy egy holttestnyi loot a padlón
Egyébként, komolyan mondom, értelmi fogyatékos hülyegyerekek járnak a hivatalos fórumokra, nem éri meg ide semmit sem posztolni, mert egyből leugatják az embert
-
bugylee
tag
Részvétem. Majdnem purcantam én is a nagy sznájperkedésben. Szépen kempelem az erdőszélen a bázist mikor két másik sniper úgy száz méterről mögöttem elkezd rám lőni. Mindkettőt sikerült megsebeznem aztán spuri. De csak nem hagyott nyugodni a dolog és 10 perc alatt mögéjük kerültem. Cél, tűz, talál, aztán csak kattanás. Akkor látom, h elfelejtettem újratölteni a Mosint és csak egy golyó volt benne. NOOOB. Azért egyet leszedtem a másik eltűnt. Megint spuri és visszakanyar. Elkaptam azt is, így megnyugodtam, h két köcsöggel kevesebb egy kis időre. De rájöttem nem nekem való a Mosin. Spray and pray rulz
-
nanorambo
őstag
Ja, jó nagy faszság. Jobb lenne, ha úgy oldották volna meg, mint más MMO-kban:
Rákkatintasz az exit-re és elkezd 20 másodperctől visszaszámolni, de addig nem veszi el a képet, így láthatod, ha valaki jön veled szembe és rákattinthatsz a cancel-re. Az hogy elveszi a képet és úgy marad bent a karakter ez baromi nagy idiotizmus. -
bugylee
tag
Igaz is meg nem is... Először is volt rajtam egy bukósisak. Másodszor, minden sérülés sokkhatással jár. Ha a sokk nagyobb mint a vérszint, akkor jön az eszméletvesztés. Viszont ha igyekszel energized-hydrated létet fenntartani a játék folyamán, a vérszinted is jó eséllyel lesz maxos.
-
Mr.White
senior tag
most én is anélkül futottam.
de lehet jobb is, mert farkastörvények uralkodnak. (5:42-től) -
Peat;)
veterán
Köszi, akkor még megvárok egy két updatet hogy addig se bosszankodjak (remélhetőleg a karakter-reset javítása elöl van a listán) és utána megvásárolom. Már vannak, voltak olyan játékok ahol az offline idő múlását is megjelenítették valamilyen szinten (state of decay pl) ami szerintem bunkóság, az jó hír hogy ez (legalábbis most) nem ilyen.
-
gabee jr
tag
Én nem találtam fuzin nevű szervert, akár hányszor kerestem eddig a filterrel.
Biztos fuzin a neve?
Egyébként megint sikerült fejest ugranom véletlenül egy épület tetejéről, miután nagy örömmel a kéménycsonkon bezsákoltam egy shootgun-t és egy távcsövest. Foghatok neki újból elölről, mert a cuccból semmit nem tudtam visszaszerezni.
-
gabee jr
tag
Nyilván én sem a Pristine állapotú katonai sisakra állítom, hogy haszontalan.
De most őszintén, a hagyományos bukósisaknak van értelme? Csak jelzés értékű, a maszknak is csak akkor, ha csapatban többen kóbornak és kivehető legyen ki-kicsoda.Én jelenleg északnak tartok, egy Solnichniy nevű településen vagyok a part mellett. Gyakorlatilag nulla értékű loot-ot zsákoltam be idáig. Aki teheti kerülje el, még kút sincs a környéken. Berezino és Krasnostav városokat tervezem meglátogatni remélem a legészakibb felén a map-nak lesz valami normális loot.
-
[w]
őstag
köszi a tanácsokat!
szerverügyben egyelőre hasztalannak tűnik az idő figyelése, valamiért akkor is éjszaka van, ha egyébként 9:20-at jelez a lista.
egy ideje már figyelemmel kísérem a játékot, de csak múlt héten vettem meg. remélem azért majd lesz esetleg PH!-s csapat/szerver is!
jó lenne megbízható emberekkel, saját közösségben játszani, ahol nem kellene attól félni, hogy 5 percenként letúrnak a tapasztaltabb, fullgear-es játékosok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest