Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nem. ÉK-i reptér, ÉNY-i reptér, új város, svetlo. Konkrétan valahogy így történt, hogy: lelőttek, lelőttek, lelőttek (pvp
) majd lelőttek (pvp, csak egyedül voltam, átfutottam ÉK-ről ÉNY-ra ők meg persze, hogy ketten ott voltak a kettőből), majd karakter reset, és ismeretlen halál (belogolásnál You are Dead fogadott, környéken se zombi, se player nem volt). Ma 2-től folyamatosan lootolok, mert mindig elveszett a karim. Az első 3 halál tegnap volt (a 3 pvp-s)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) majd lelőttek (pvp, csak egyedül voltam, átfutottam ÉK-ről ÉNY-ra ők meg persze, hogy ketten ott voltak a kettőből), majd karakter reset, és ismeretlen halál (belogolásnál You are Dead fogadott, környéken se zombi, se player nem volt). Ma 2-től folyamatosan lootolok, mert mindig elveszett a karim. Az első 3 halál tegnap volt (a 3 pvp-s)