- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Lehet, hogy én értelmeztem rosszul, de az írásod alapján nekem az jött le, hogy összekapcsolod a DayZ Standalone-t az Arma2: DayZ móddal. A kettő nem ugyanaz! Ez egy új, teljesen önálló, jelenleg pre-alpha stádiumban lévő játék, ezért "nincs benne sok dolog". Ha nem így értettem, akkor sorry
Egyébként tisztázásképp: Zombik és loot csak szerver restartkor spawnol újra!
-
nanorambo
őstag
Igen, aki most megveszi, megkap minden frissítést ingyen, ergo a teljes játékot 7400 Ft-ért. Aki majd akkor akarja megvenni, amikor kész, annak dupla annyit kel majd fizetnie, mert a végleges ár 60Euró.
Jelenleg nincsenek járművek, de jönnek majd. Amúgy egyedül kb 2-3 óra alatt elég szépen fel lehet tápolni a karaktert, csak tudni kell, merre menj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest