Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Részben egyet értek veled
Én még nem találkoztam csalóval (kopp-kopp) igaz nem járok "nagy" szerverekre max ahol csak 20 játékos van ..viszont az , hogy ha meghalsz nem veszíted el a cuccaid nem tudom nem e "ölné" meg a játékot ,hiszen pont ez a lényeg ezért izgulsz , izgulsz és félted a karaktered, hogy nehogy meghalj és elveszítsd a felszerelésed
De ha kicsit belegondolunk, akkor az se lenne jó szerintem ha meghalnál majd pár száz méter gyaloglás után újra tele lennél jó felszereléssel ..az már nem survival
Viszont lehet majd lesz valami módja ennek a későbbiek folyamán , mivel még most csak a negyede a felszereléseknek ami most a játékban benne van ..Más.:aki esetleg nem értesült még róla, jövőhét szerdán 0.37-es patch élesbe
swagger55
Igen sajnos még most nagyon sebezhető a játékremélhetőleg majd kitalálnak valamit mert a csalók (és ebből elég egy ) tönkre tud vágni egy egész szervert
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest