- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Részben egyet értek veled
Én még nem találkoztam csalóval (kopp-kopp) igaz nem járok "nagy" szerverekre max ahol csak 20 játékos van ..viszont az , hogy ha meghalsz nem veszíted el a cuccaid nem tudom nem e "ölné" meg a játékot ,hiszen pont ez a lényeg ezért izgulsz , izgulsz és félted a karaktered, hogy nehogy meghalj és elveszítsd a felszerelésed
De ha kicsit belegondolunk, akkor az se lenne jó szerintem ha meghalnál majd pár száz méter gyaloglás után újra tele lennél jó felszereléssel ..az már nem survival 
Viszont lehet majd lesz valami módja ennek a későbbiek folyamán , mivel még most csak a negyede a felszereléseknek ami most a játékban benne van ..
Más.:aki esetleg nem értesült még róla, jövőhét szerdán 0.37-es patch élesbe

swagger55
Igen sajnos még most nagyon sebezhető a játék
remélhetőleg majd kitalálnak valamit mert a csalók (és ebből elég egy ) tönkre tud vágni egy egész szervert 
Új hozzászólás Aktív témák

- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én még nem találkoztam csalóval (kopp-kopp) igaz nem járok "nagy" szerverekre max ahol csak 20 játékos van ..viszont az , hogy ha meghalsz nem veszíted el a cuccaid nem tudom nem e "ölné" meg a játékot ,hiszen pont ez a lényeg ezért izgulsz , izgulsz és félted a karaktered, hogy nehogy meghalj és elveszítsd a felszerelésed 

remélhetőleg majd kitalálnak valamit mert a csalók (és ebből elég egy ) tönkre tud vágni egy egész szervert