- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hú most meg ez az ud3 széria láz van úgylátom.
Hát szerintem meg azon kívül hogy megy,egy nagy nulla a lap.Most pár ember nyomott ezzel a lappal jó eredményeket,és mindenki azt hiszi hogy ez az ud3 lap a király.Tiszta szégyen már.Eleve tényleg egy nagy fapados igénytelen lap,nagy dropp,magas feszen ingadozó feszültség,nagy feszugrások,PL-vtt-nél 1.10-1.20,és akkor a cpu feszről nem is beszélek.Googleba utána lehet keresni,és látni hogy a giga lapok mekkorát csalnak cpu feszbe.Én van mikor a biosba 3 egységet lépek cpu fesznél és a cpuz mégmindíg azt mutatja.Na ezt a rutinos gigások ki is használják,de a kiírt eredmények sokszor amit látunk nem valósak.Ez biztos.Na nem azért ,mert én is jókat toltam ebbe a lapba,és volt nekem is ud3p is,meg ud3r se az első r-es lapom,de csak is tesztelni jó,mert ebbe szép feszeket lehet mutatni rutinosan.Aztán meg ha bemérnénk mi mennyi valójába nagyot néznénk.Na szóval lehet nyomni a lappal,de hát közelse mondanám jó lapnak akkor se.Ez már csak úgy ki jött belőlem,mert már kezd idegesíteni hogy ezt a lapot az egekbe emelik,pedig hát onnan igen messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest