Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Maximus II formula jó lap.Sok extra és talán a legszebb p45 az biztos.Hőmérsékletek is nagyon jók,és ott tényleg sokat számít az átpasztázás.Tuningba asusok közül a legjobb,de egy fapados ud3r /csak tuningba/ lealázza.Szó szerint.Persze nem minden a tuning.Így hogy már pl tudom én is hogy mit tud a procim szivesen visszaállnék M2F-re de már nem érné meg,meg nekem még mindíg a teljesítmény és nem a kényelem az első.Biztos hogy tecceni fog a lap és ha elfogadod hogy tuningba nem az elsők közt van elnem adod az biztos.Én nem bírtam elfogadni.

#5695) akoska07: Köszi

#5694) Zsubi: Igen szépen mentek de mint mondtam nem a legjobban.De ha nem vagy maximalista semmi gondod nem lessz a lappal.Nincs hibátlan lap.Az ud szériának több hibája van szerintem,de viszont megy.Tuningba az elsők közt van lazán,és olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest