- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz akoska07 #16300 üzenetére
a srác akitől vette eltörte a pcie csatlakozot, amiről elfelejtett szolni, majd fél nap után megadta magát a lap...
persze lipi akkor már rég elküdte a 14Kt + a lapot is.
aztán szolt a srácnak, az meg nem akarta visszaadni.
aztán már a lapot vissza akarta.
most már mindent vissza ad.
kellett a ráhatás
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
sz.j
nagyúr
válasz lizakattila #16297 üzenetére
"...tény, hogy aki idekeveredik, az előbb-utóbb eljut addig, hogy 1,7v köré (fölé) merészkedik..."
1,7V ...?
Azért ez sem "törvényszerű", mert én még akkor se adnék a procinak ennyit ha nem síkerűlne ezt 30 percig primézni, pedig 4,9G átlépése a célom.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
lizakattila
senior tag
válasz darál0w #16301 üzenetére
Most néztem be én is az "offolósba" és olvastam végig a történetet. Tényleg igaz, hogy szegény embert még az ág is húzza. De a lényeg, hogy úgy tűnik, hogy sikerült megoldani (megoldanotok ) a dolgot.
(Sajna én átérzem a helyzetet. Nemrég "vettem" egy telót, amit kifizettem, de soha nem érkezett meg. Nem egy hatalmas összeg, de így - mindjárt két gyerek mellett - még a kis összegek is fájnak. Úgyhogy megy a rendőrségi feljelentés - bár lehet a pénzre már ihatok hideg vizet, de legalább a lelkem megnyugszik.)(#16302) sz.j: Lehet kicsit túloztam, de érted a lényeget. A legtöbb ide járó fórumtárs azért szereti a nagy számokat, hiába alapvetően nem is ez a topik alapvető célja, hogy minél kimagaslóbb eredményeket érjünk el. Te sem egy átlagos cuccal rendelkezel és ahogy látom kitartóan "küzdesz" a jobbnál jobb eredményekért. Szép ez is, így 4,9GHz környékén primeolni.
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
darál0w
Jómunkásember
válasz lizakattila #16303 üzenetére
lehet a kölök is benézett a topikba és megijedt a 300+kgtol
nekem még nem volt ilyen lehuzos történetem hál'istennek...remélem nem is kiabáltam el most
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz akoska07 #16305 üzenetére
Majdnem én is csaló lettem akaratlanul... (eladtam egy 500-as WD HDD-t, még csomó garival, odaért visszaküldte, hogy gari mert kaki. Bevittem, és majdnem fél évig nem voltak hajlandók kicserélni... Hála istennek nagyon rendes taggal volt dolgom, és nem rázta annyira a lábát. Kötél idegei voltak, és bízott bennem. Nem nevezném meg, mert ezt kérte.)
De hála istennek odacsaptam az asztalra, és jéééé egyből volt cserevinyó....
szerk: Sz@r világot élünk emberek.... (engem a biztosító is szívatott. Mondjuk kit nem?!)
[ Szerkesztve ]
Gipsz Jakab
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz lizakattila #16297 üzenetére
Én nem tudtam 1.7V közelébe menni... 1.6V volt a max a lapomban, és abból is még droppolt
Gipsz Jakab
-
lizakattila
senior tag
válasz akoska07 #16305 üzenetére
#16303 lizakattila : mi volt ez ? majd dumáljunk erről.
Mármint miről is...? Igen, sajnos engem is utolért a dolog és egy teljesen normálisnak tűnő, kommunikáló gyerektől nem kaptam meg a cuccot. Ez van sajna.
A másik része is igaz, decemberben születik a fiam.(#16309) Jakab66[hun]: Hát, nekem most is meglenne a lehetőségem akár jóval fölé menni is, de most már valahogy "szobai körülmények között" nem vagyok olyan bátor. Max olyan 1,5-1,6v között mindig megállok.
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
nagyúr
válasz lizakattila #16310 üzenetére
igen,egy átfogó kérdés volt.
ma leszek msn-en ,majd dumáljunk.Gratulálok a babához!
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Dapro
senior tag
Üdv.
Énis beküldtem egy Screenshotot ám! Remélem bekerülök mivel eddig egy darab E2220-as sincs fent.
2.4ghz ről 3.3-ra ment stabilan léggel.
Hamarosan váltok, aztán megint küldök képet ám! -
kop8
őstag
Kicsit leált a fórum, gondoltam csinálok egy hiányzó tesztet a listába
Ez max üzem, amin mindig használom a gépet levegővel hűtve.
40perc max terhelés után 55fokos a proci
Ez csak szerintem jó vagy nem is olyan jó??
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Úgy néz ki,a jövő hónaptól visszaáll a régi rend a munkámban,több időm lesz ismét,gatyábarázzuk a topikot,listát. (Remélem)
-
Myth
aktív tag
Sziasztok! Úristen látom itt 1,6-1,7v körüli feszt is kapnak szegény e8xxx-ak Nem káros ez nekik? Vagy meddig lehet elmenni max? (csak kíváncsiságból) Én biztos nem fogok adni ennyit még csak teszt erejéig sem mert féltem.... Amíg legfeljebb 70 fokos a cpu addig mehet neki a fesz? Eddig max. 1,45v-t adtam biosba amiből még ugye vdrop is lejön...
Battletag: Myth#1775
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Lenne egy kis off kérdésem. Egy kedves barátom kapott egy ilyen lapot: Gigabyte GA-EG41MFT-US2H Fingom nincs erről a lapról, így hülyeséget nem akarok mondani neki. Bírná ez a 400-s FSB-t egy E8400-l párosítva?
Egyáltalán milyen lap ez?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Jakab66[hun] #16320 üzenetére
Megvette a srác az E8400-t, kiderül mi a helyzet.
www.smart-bus.hu
-
kop8
őstag
Itt vannak a hidegek és nem megy a tuning nagyon!!
Mindenki ül a babérjain?De majd én megpróbálom az 5k elérni
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
sz.j
nagyúr
válasz Gyurma23 #16324 üzenetére
Szerintem nagyon magas a core fesz, 3,6GHz-en a proci VID-jén, szerencsés esetben sokkal lejjebb is stabilnak kell(ene), hogy legyen.
Ha úgy gondolod, próbáld a feszt csökkenteni, majd tesztelni.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
subaruwrc
félisten
na már nekem is legyen egy sorom az I7 listában
234.4 bclk on airprimeot majd csinálok az 1.25v kategóriába.
felette hűthetetlen a cpu-m. -
Gyurma23
aktív tag
tehát akkor mondjuk ha hagyom ennyin a feszt akkor menne többet is a proci? csak ha feljebb viszem a szorzot akkor meg a ramoknak a sebessége is feljebb megy. nekem ddr2-800as ramok vannak nem lesz bajuk ugy? akkor 900-on mennének a ramok ha 4gigára feltolnám a procit....
-
nagyúr
válasz subaruwrc #16327 üzenetére
szép szép,de hol a többi mag ?
#16324 Gyurma23 : miért kinozod szegény procit olyan sok fesszel azon az órajelen ?
ha 4gigára feltolnám a procit
az már inkább való ahhoz a feszhez.
azt gondolom attól még lejjebb viheted a feszt.
próbáld ViD-en.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
nagyúr
ez vmi egyedi cucc lehet.
de nem semmi.cpu - fet(ek) - vga(k) - chipset
mindent hüt 1 blokk.
nem feltétlenül hatékonyabb,mint a "sima" megoldás,de jól mutat.[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz akoska07 #16340 üzenetére
Nem kicsit kell pontosnak lenni a cuccnak hogy ne feszüljenek az alkatrészek.
Én nem használnám tuti, ha ki kell venni valamit akkor miden lefogatást ki kell szedni és levenni a hűtést....
hosszadalmas
-
nagyúr
számitógép vezérelt esztergák marógépek készitették el.
én is CNC-ztem ugyhogy tudom milyen türések vannak.
szal mondhatjuk hogy elég pontos.#16344 subaruwrc : bug is lehetett amiért eldobta 8-10 percnél.
tegnap ugynaigy jártam az E5200-vel.
egyszerüen ujra ráküldtem és ment szépen.
mondjuk én semmi feszt nem állitgattam még,csak a vcore-t.az is lehet vmi csak egy picit sok neki.
[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
Hali
feltámadtatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest