Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
#1-be nem kellene beletenni, hogy van amd-s lista is?
sempron gondolom nem lesz benne
-
-
Chaser
legenda
válasz
Stoykie #15198 üzenetére
Sztem az a gond, ha válaszol* vkinek csak a levegőbe írod..az adott hsz-nál katt a válasz gombra és akkor tudjuk kinek megy, lehet úgy már nem firtatná senki a korod
szerk: *válaszolsz
Na nem fogom listába vinni az x2-t, közben eladtam, de az alapfeszes eredménye jó lesz a max OC-ba
-
Chaser
legenda
Van már amd lista is
ha ráérek benevezem az x2-met
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13793 üzenetére
Nekem is led red van, kitől is vettem?
1.8V@4-4-4-12 800mhz stabil
2V@4-4-4-12 950mhz stabil
1.8V@5-5-5-15 1020mhz stabil
2V@5-5-5-15 1110mhz, kifagy tesztnél, de valszeg a lapom az oka, kis g31, elvileg már 1060-nál be kéne halnia, NB-nek csak 0.1V +feszt adtam, az is lehet az oka. De lehet a ramnak kellene tolni még feszt. -
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13645 üzenetére
Van, de nem gariztatom. Ha a te kezed le is tudna állni a fesz gombbal értelmes határon belül, a következő gazdánál valszeg nem így lenne. Mivel gariról nem beszéltünk, így tekintsd úgy hogy nincs az 1 héten kívül, amit bármire adok, persze az se vonatkozik megsütésre
Ha megsül nem garis probléma, erre se az intel, se a nagyker, se a kisker nem ad garanciát....nem szokásom más f@szával verni a csalánt ha az enyémet féltem
ha 381-382 nem jó, lehet 385 igen, el szokták néha játszani
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13501 üzenetére
Mondtam hogy tegnap 20k-ért se adtam volna el senkinek
Pár emberke kérdezte mi lenne az ára az első 1-2 héttel ezelőtti tesztek után, 15k-t mondtam alhangon, a 4.4G-s 1.35V-os mutatvány után már 18k-ra tettem a mércét, ha senki nem adná meg akkor marad felkiáltással, a legjobbaknak mindig felára van bármiről van is szó, ha nem is world best, de kis hazánkban mindenképp, komolyabb cucc híján ennyit tudtam kihozni belőle. Jó hogy tegnap linkelted a hwbotot, 12.5x375-ös valid volt szintén g31-es2l lapban, gyanítom ez már akkora órajel hogy fölötte az NB tudásának vége, majdnem 5G
20k-t mondtál tegnap, én azt mondom vidd el 18k-ba és mindenki jól járt. Kivéve a cpu-t, mert annak nem lennék a helyében nálad -
Chaser
legenda
Köszi gyerekek, nem vagyok hülye
Ma rájöttem én is, múltkor túl nagy volt az izgalom, de legközelebb is így validálok online ha úgy adódik és foxon egyből írom is
/ha ki nem fagy a gép
/
-
Chaser
legenda
válasz
darál0w #13488 üzenetére
Ahan, ma amikor netről validoltam és láttam hogy lehet manuálisan is
Én nem szoktam validolni...1ébként múltkor mind1 lett volna, a netes valid kiakosztotta a cpuz-t, utána már el se indult. Meg abban mi a poén, ha nem online validolok?
A mai az online volt és arról a gépről is linkeltem ide winstabilan
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13486 üzenetére
Ezen már böngészőből már csak a fox ment, még ie-vel se töltött be semmit
volt olyan pdf-es oldal ami kiakasztotta, notin minden böngészővel tökéletes..4-5 bekapcskor még a fox se indult, csak betöltődött..na ezen a gépen volt 12x375 1.36V-on, most hogy szűz a win nem jött össze
De legalább tudom hogy a netes barmulás miatt nem ment a valid, mert alapórajelen se ment, sehogy. 380FSB volt a max amit kezdetekben belőttem, de azt csak win alól, prime indításkor meg ki is fagyott, persze a "szokásos" 1.35V körüli valóson. De elég volt, sokkal többet elért mint vártam tőle, 10k-s g31 lapban stabil 4.4G 1.35V-on, VID-en meg 4G fölött valamivel, csak droppolton néztem ami nekem 1.184V, ott 4008mhz
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13484 üzenetére
Xp sp2 winter, mindig olyan OS-sel tuningolok amit használok is, amik mentek ezen ugyanúgy mentek win7x64-en is stabilan mindig. Futott itt minden, fox az egyik sw ami szeret kékhalált dobni ha nem tetszik neki a tuning, de én "online" tuningolok, ha kevesebb a mhz hát kevesebb
Már nem izgat a 11. hely, ha múltkor nem jött össze a vlid így jártam, nem szerelgetek újra. Én a tesztelgetést ha megtartom is a dögöt befejeztem.
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13481 üzenetére
Ennyit csináltam én is múltkor amit nem tudtam validolni a fosch böngésző baromkodás miatt...11-én születtem, szép lett volna a 11-edik hely vasárnap
aztán persze -10
majd' 0.1V-tal kevesebben ment ennyit itt...Átgondolom
szerk: 375x12.5-en múltkor lazán 1.36V-on bootolt, lefuttattam a pi 1M-et is
mentés közben fagyott ki a foxtól, hűtés terheletlenül nem lehet kevés, a 4.4G-s primenál 70 fok alatt voltak a magok, de terheletlenül 50 alatt.
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13479 üzenetére
Ez már jó lenne 11-nek?
Kapott biosból 1.4V-ot, terheletlenül ennyi volt ami összejött, 375 FSB nem...de most gépben van, asztalon jobban muzsikált, hűtő is elmozdult róla szerelés közben egy kicsit. Részemről a teszteknek vége. G31 lap, 667-es ramok dualban, 250-es táp, pár k-s léghűtés... ha hasonló konfiggal bárki beelőz annak elismerésem, p35-45 meg csoda ramok 1.6V vagy feletti cpufesszel én is ott lehetnék gondolom, de arra teszek
"Add el, megadom a 20k-t. de csak most." Hüle vagy
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13475 üzenetére
Rajtad kívül is voltak érdeklődők, ők is akarják/akarták, nekik is mondtam 1előre nem eladó...itt a dilemma, egy ilyen procit adjak oda pár k-s felárral mint boltban van? Aprópénz, de nem jönne rosszul. Vagy tartsam meg és lowend cuccokkal nálam maradjon az előny, hogy kategóriájában mindent lezúz, de ezenkívül nem egy E7/8-ast, i3-at, i5-öt...ha most azt mondaná bárki hogy 20k-t ad érte akkor is nemet mondanék, sorry
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13471 üzenetére
Az még nem telt le papi
Nem fogom feladni ma az biztos, ha szenved alatta a ramod vegyél normálisat
Ha el szeretném adni nem hiszem hogy kereslet nélkül maradna, ha meg marad nálam lesz a földkerekség egyik legjobb E3300-asa, ha nem a legjobb...
Tudod: nagyinak egy csokor virág 3k, új ing 10k, büntetés mert tilosban parkoltál 15k -mert beverted az ellenőr orrát 3 nap bünti-, cpu tuning Numero Uno helyezés:megfizethetetlen...minden másra ott a mastercard
bzs73: Ezek sztem a matrixból pottyantak, xarnak a fizikai törvényekre, mert tudják hogy "nincs kanál"...
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13467 üzenetére
Megyeget jah
Én meg 14-es szorzóval 5G felett lettem volna
Mi lett volna ha... ilyen szitukban senkit nem érdekel
Lényeg hogy nekem ennyi 1.35V-on volt meg winstabilan, PI fagyósan
Meg ilyen "felszereléssel" ami nekem van, ebben ez a poén
ez miatt is fog nálam maradni egyre nagyobb valószínűséggel. Win reinst, hátha jó lesz a validálás aztán meglássuk'.
-
Chaser
legenda
Lehet belecsempésztek a prociba egy kis eldugott utasításkészletet hogy everestet és hasonló sw-ket átverje, merthogy nem feszültség vagy áramfelvétel alapján "mér" az ziher...1W? Nem létezik...de ha ennyire biztos vagy benne vedd le a hűtőt, 1W-ot talán eldisszipál a kupak is, de ha az nem is egy kis venti pluszba ..várom a videot
Más..Valszeg beugrott mért nem tudtam validot csinálni, eléggé lelakott winnel teszteltem, vírust ugyan nem talált semmi, de mozillán kívül más böngésző nem működik, nagy eséllyel ezért nem tud validolni se az sw, ha lesz időm reinst és kiderül.
szerk: Konnektoros fogymérőd nincs? Azzal elég jól ki lehet következtetni mennyi jut csak a cpu-ra.
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13394 üzenetére
Zipest szdtem le. Noteszen megnéztem a T6400-gyel, ott oké. Csináltam volna screent a pi-ről, írni akartam a fórumba akkor jött a kékhalál
de ami késik nem múlik
Főcske: 1M volt az biztos, lehet több volt 3 secnél, majd szerdán megnézem ha odajutok, olyan gyors volt hogy meglepétesemben egyből le is okéztam mikor végzett
-
-
Chaser
legenda
válasz
kulerr #13373 üzenetére
Csak win stabil, primeot erre ráengedni?
valid nem jött össze, screen viszont van
bzs73: Hogy lenne már stabil
4440-nél volt stabil. Viszont nem fagyott eddig, fox is vígan megy. Viszont az 1.35-ös stabil eredményt talán 4.5G fölé is vihetem a feles szorzóval.
Ezt kérem max OC-nak, ha elég a screen is.
-
Chaser
legenda
Az milyen, hogy E3300 win stabil 1.35V-on 4687mhz-en?
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13361 üzenetére
Könnyű azt mondani
kulerr: Ezt figy...10mhz híján odab@sztunk lipi max OC-jának 1.35V-on! Mondom valid, nyomom a submit gombot erre cpuz kifagy, azóta meg nem töltődik be
250-es táppal vágtam 3G fölé kvadot ishúzott 3200-est meg 4850-est is lazán vitt
Power by FSP
Lesz ami lesz. restart...de azért fényképezek egy easy tune-t
Nem biztos hogy eladom...
szerk:bzs73: Következő screenben az ET adatai fognak látszaniHát ez tényleg brutális...
-
Chaser
legenda
Xarul hát
Szted ha 12V helyett 4.61V lenne 1általán elindulna itt valami?
BIOS jól érzékeli, everest meg rosszul olvassa ki. Ha az everest helyett mutathatnám az easy tunet akkor látnád mennyi
Történt egy "baleset", úgy tűnik 12.5-es szzorzóval is hasít a drága, múltkor én voltam hozzá láma...
szerk: Mikor leszünk a listában?
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13352 üzenetére
Következő screenbe megpróbálom belezsúfolni a realtempet is, sajnos a pcie vga-m bios döglött, képet ad, zabál rendesen -procival 4.4G-n prime alatt 180W konnektorból
- de drivert nem eszi meg, nem tudok nagyobb felbontást beállítani, pci vga-t is vettem, de az meg nem tiltja le az igp-t, 280FSB felett vége a mókának vele...
-
Chaser
legenda
válasz
krammerka #13334 üzenetére
Tudom hogy drop miatt van, csak ugye kitételnek 1.2V-nál +/- 0.01V van, abból hangyaf@sznyival kicsúszok
De ugye bios VID ezt adja, 1.2V-ot meg külön nem csinálnék ha megoldható, pár mhz-cel több lenne, max az én eredményemnek ártok, de nekem így is bőven jó
szerk: További adatok:
GB g31m-es2l
2x512MB 667mhz Corsair value
CM Hyper UC
250W FSP HENE3300
VID: 1.2375V
FPO:Q923B221szerk2: csak hogy minél előbb lássam a listán az 1.35V-ot és max üzemet
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13329 üzenetére
Melyik értéket sokalltad? Nekem e3200 3ghz-en és 4830 idle 70W volt teljes gép, load 130-140.
darál0w: Vitathatatlan
Főcske: Nem egy extra hűtő van rajta, ez léggel is mehetne 24/7-re
szerk: Nagyon úgy néz ki, hogy a VID bios és az 1.2V opciót is egyben tudnám le, VID 1.2375, ez cpuz-vel 1.2V, prime alatt 1.184-1.186VV, talán még belefér a tűréhatárba, minthogy lefelé "csalnék". Az illetékesek szerint elfogadható?
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13319 üzenetére
Viszont c'nq' műxött giga 785g-us2h lapban tuning mellett, valaki azt mondta GB-vel nem megy, de lapom nem lett...hosszú történet, Everest fogymérő xar
Külső hw-es fogymérővel mérek konnektorból.
Max üzemhez mennyi prime kell? Vagy én vagyok a láma vagy még mindig nincsenek kinn az egyes opciók feltételei. Én az 1.35V-os opciót max üzemre is akarom.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Van egy jó hírem meg egy rossz..a jó:12x375@1.35V-on lazán bootolt a gép, bármi lesz is világbajnokot avatunk ma
és a rossz hír: nem bírok magammal
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13305 üzenetére
Melyik chipset tud ilyet? Csináltunk pár x2-es mérést, nem is rosszak
De most tuniiiing
1előre csak bohóckodok, 4320mhz@1.264Vprime alatt realtemp szerint 58-60 fokosak a magok, cpu az ET, tehát reális.
Everestből mind1 melyiket használom?szerk: hibázott az egyik mag
de messze még az 1.35V...
-
Chaser
legenda
válasz
makraipeter1 #13256 üzenetére
Max OC-hoz talán jó lenne, de ha jól rémlik oda valid kell, máshoz biztos nem jó.
-
Chaser
legenda
válasz
darál0w #13252 üzenetére
Betonba kössél ne belém
hackeeeee: Igazából csak a g31 miatt nézem majd meg, kicsit meglepett hogy NB feszemelés nélkül csak úgy kivágott 1040@cl5-öt 1.9V-on...vagy 1.8-on. Most a cpu az elsődleges direktíva
oda meg a kis corsairek is elegek lesznek ahogy számolgattam..12x360/4320/-nál -ezt ha mákom van viszi 1.25V alatt- lesznek 950 körül, azt meg lazán viszik. Afölötti FSB meg lehet nem is lesz stabil, vagy csak olyan fesszel amit nálam úgyse kapnak, validra az is jó, többi afölött meg nem érdekel.
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #13208 üzenetére
Ilyen boltosnak a szemébe röhögnék, szerencsére kis hazánkban van olyan jogszabály, ami arra az esetre ha a vevőnek bármiféle hátrányt okoz a szerződés, akkor azt a részét semmisnek veszi, ilyen pl a gyártó által vállalt garancia downgradelése
Nem mondom hogy fosch az asrock, nekem anno is a feszültség ingadozás nem tetszett, árban meg a 2 v 3 év gar miatt ha ezt is nézzük ugyanott van mint egy GB pl. Persze számszerűleg vásárláskor kevesebb, aztán majd 2 év múlva elválik megérte-e..persze az itteniek nagy részénél nem szokott ez fél év se lenni néha mert váltanak, ha meg el akarsz adni valamit akkor nem számít hogy garos..szóval nem egyszerű
Sideportról meg az a véleményem szép is, jó is, csak kb minek van amikor 16 biten kapcsolódik, régen legalábbis így volt, dxva gyorsítást nem szereti, kezdeményezésnek jó volt, de ott is maradt. -
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13203 üzenetére
A bőség zavara
darál0w: Majd megnézem
F.B.I.: Ez olyan dolog ha 2 év után pár hónappal bedöglik a lap akkor jó lett volna 3 év gar, ha meg 3 év után sincs gond vele akkor meg minek fizettél többet? De ezt előre még az orákulum se fogja megmondani
Mért dögölhet meg lap ami még tuningot se látott 2 év után? Mert ilyen az élet, mert Vazul néni mensizik, mert a számtechben semmi sem lehetetlen...pontosan nem tudom, de azért megesett már nem egy userrel hasonló eset és még fog is.
szerk: Az lenne a legjobb ha választható lenne a garbővítés alapból meg 1 év lenne a gar mint az értelmes noteszeknél, akinek nem kell több gar megveszi alap áron, akinek kell az meg fizet érte, 1x hátha lesz ilyen is...
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13199 üzenetére
Ezt megbeszéltük tegnap, nem gond, csak nem számítottam rá
Amúgy meg égre földre kerestem ddr2-ben piros pcb-s ramot anno, de nem találtam, erre meg jönnek ezek a tracerek
kingmax hardcore piros pcb-s ramom volt piros msi lappal valamikor régen, azóta tetszenek az ilyenek
úgy látszik tuningra is jó hatással van a piros szín,a kingmax is 500mhz felett ment kis feszen, elég nagy szó volt ddr1-nél. Sztem tuningban jó az asrock, aki írt róla azt nem hiányolta.
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13197 üzenetére
Hát mindenképp érdekes jószágok
Ha tudtam volna hogy effektelnek akkor azért más, de tegnap kicsit váratlanul ért
...a tudásuk viszont kárpótolja a KITT effektet. Én is először egy asrock lapot néztem, azonkívül hogy a színvilága tré jónak nézett, de az egyetlen hsz amit találtam róla épp arról szól, hogy ingadoznak a feszek minden irányba, hogy szenzorhiba vagy eleve ilyen gyenge a lap passz, s754-nél meg s775-ös lapoknál is ilyen volt az asrock, úgy látszik nem tudja kinőni.
-
Chaser
legenda
válasz
No-kia #13189 üzenetére
A lap sw-je alapnak 1.9V-ot ír, van 1.8V de azt csak sw-sen lehet beállítani, mondjuk úgy beállítva is 1040 cl5-öt mennek a kis vörösök
Nincs sw mint cpura a cpuz hogy meg tudjam nézni?
hackeeeee: Minek menjenek nagyobb feszen ha alacsonnyal is tudják, jó ez így is nagyon
beelőzték a 667-es corsair valuekat
-
Chaser
legenda
válasz
darál0w #13187 üzenetére
Valaki azt mondta azonos feszen kevesebbet esznek mint az intel, mostmár kíváncsi vagyok...
Mondjatok már egy sw-t amivel meg tudom nézni milyen feszen megy a ram, tesztelem a tracereket és nagyon mennek a g31-ben, csak alapból nem írja a lap hogy mennyi a fesz, olyan opciók vannak hogy normál, +0.1V stb. Nem tudom hogy 1.8V a normál vagy 1.8*.
szerk: vagy 1.9
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13133 üzenetére
A hűtő 1kg-os zalman 7700cu volt, 600W-os FSP epsilon, annak is volt súlya, asszem 6 hdd, ugyanennyi mobilrack, meg a többi sallang, lap, vga, persze semmi fogás nem volt a házon, kocsival meg nem lehetett menni mert valami banzáj volt a kp-ban és onnan vettem a gépet
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13109 üzenetére
Apróba megy ha megy
Egész jó a géped, elsőre azt hittem valami szélerőmű
bzs73: Én is így vagyok az E3 procival, ha kell lazán 4G pár k-s hűtővel, ha nem kell a kraft akkor meg EEE mód alapórajelen
szerk: amdhez nem fülik a fogam, de majd a héten mérek egy a2 x2-t 780g lapban, ha meg tényleg erősebbet akarok viszonylag olcsón -találtam egy elég pofás fekete asrock lapot 20k alatt
- akkor i5 650, E7/8 nem vonz.
hackeeeee: Hát ennek a gépnek kijárt volna egy aopen server ház, volt egy tavaly, igen hasonló a felépítése, valami 12kg volt üresen, Szegedről hoztam egy jó darabon gyalog hogy be volt építve
tököm is beleizzadt...
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #13055 üzenetére
Nálam ez csak bohóckodás, sufni tuning
így nem megyek bele mélyebben, ha valami épp jön akkor jó, 1ébként nem foglalkozok a témával. Nekem az a poén ha filléres cuccokkal pézes' dolgokat meg tudunk szégyeníteni, többi része nem érdekel. Ide is csak azért írok eredményt mert ez a fórum amin 90%-ban vagyok. E8400-em sose volt
lipi67: 3300 és ha minden jól megy mától egy hétre lesz hűtőm és tesztelem normálisan 4G felett. 3.5G-t sikerült még megnézni, 1.056V. Ezt újra kell néznem mert 1.5 óra után eldobta az igp driverét a win, nem volt benn külső vga
-
Chaser
legenda
válasz
darál0w #13045 üzenetére
Rákerestem english kiterjesztéssel, így már 1-2 rész angol, azt megtudtam lehet nyelvet választani ha regeltél, 1ébként az OS nyelve az alapértelmezett, nálam épp magyar XP van, de a fülek valami szlovén nyelven vannak, regelni se tudok
szerk: toyone: nem vagyok
szerk2: na talán sikerül
-
Chaser
legenda
válasz
toyone #13040 üzenetére
Ha veszek véletlen majd csinálok neki topikot, bár nem lesz népszerű cpu amíg drága. C2C ahogy néztem E8 szintjén van,szóval nem rossz. Drágák az i lapok, sztem ezért sincs még olyan nagy tolongás
én is ha veszek 1előre egy asrock lesz.
szerk: mondjatok már pls olyan cpu tuning listát ami "worldwide" szintű, régen láttam párat de most semmi értelmeset nem tudok kiguglizni
-
Chaser
legenda
válasz
lizakattila #13033 üzenetére
Meglesz
egy 650-es van kilátásban, i3-ak meg alig olcsóbbak csak azért venném. Meg ami nagyon érdekelne a G9650, de annak nem találok topikot, létezik hogy nincs
jó kis core i proci HT nélkül.
-
Chaser
legenda
válasz
lizakattila #13030 üzenetére
Ez már kemény
Az i5-ök jobban/rosszabbul mennek, nem tudjátok?
-
Chaser
legenda
válasz
lizakattila #13017 üzenetére
Ismerem a drop természetét, de nem feltétlen fog összejönni, volt olyan fesz amit nézni akartam és egyszerűen nem lehetett beállítani, vagy jóval kevesebb ment vagy jóval több, jóval persze idézőjelben. De ha lefele "csalok" az kb olyan, mintha futóversenyen pár m-rel hátrébbról indulok, ártani a többieknek nem ártok vele csak magamnak max
De majd meglátjuk hogy jön össze. 1.2V az oké, 1.35-ig még nem jutottam el.
Max üzemnél gondolom értelemszerűen kell prime, de ha jól emlékszem talán több mint fél óra, szeretnék egy jó kis 4.2-4.4G-t csinálni ebbe az opcióba
-
Chaser
legenda
válasz
lizakattila #13015 üzenetére
Cinebenchelni nem terveztem, de néztem az egyik eredményt, illetve néztem volna mert az extra.hu-ra mutat, gondolom az nem lett javítva.
VID-et viszont jó tudni, azt hittem cpuz valós kell, nem beállított, de most már ezt is tudomszerk: jah és az 1.35V-os opciónál arra céloztam, hogy valszeg tűrésen belül nem tudom beállítani, csóri lapom van, eddig a többi procinál működött, de a mostani ebben is különleges, nem olyan lépésközök vannak mint a többinél, ha teszem azt 1.32V-ot tudok beállítani elfogadható-e? Remélem igen, minthogy ezzel csak gyengébb eredményt érhetek el mint 1.35V-tal.
szerk2: az everest verziója továbbra is kérdéses, vagy mind1 melyik? bár nem hiszem hogy ettől is függne valami
-
Chaser
legenda
Lenne pár kérdésem a listával kapcsolatban. Régen úgy emlékszem max OC-hez és FSB-hez nem kellett primeolni, elég volt cpuz screen és valid, most nem látom ezt feltüntetve.
A programoknál az everest halott linkre mutat, így nem derül ki melyik verzió az elfogadott.
A listában a cinebenches résznél még a régi extra tárhelyre mutat az egyik eredménynél a link, de lehet összesen csak ez az egy eredmény volt abbólHa netalántán 1.35V-ot nem tudok beállítani csak 1.31-et, az elfogadott lesz-e? Mivel nem pluszba "csalok" remélem igen, ugyanez igaz VID-re is.
Van egy kis elírás a feltételeknél:
"Miután meg van a fénykép…"
megvan...ha nem is irodalmi az olda magyarok vagyunk vagy nem? by Király Linda -
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #12971 üzenetére
Édsanyádat sajnálom, kitartást.
Egy ilyen pofátlan dögért pofátlan árat mondanék azt tudod. De 1előre nem eladó, én se tudok foglalkozni vele hűtő híján, az meg hogy mikor lesz. Még egy alapfeszes tuningot se tudok nézni mert annyira megy és ilyen órajelnél még ha viszonylag alacsony is a fesz melegszik veszettül -főleg félmagas gyári hűtővel-, de ezt te is tudod. -
Chaser
legenda
Én már beleuntam egy ideje
380 FSB-n is megy a proci, de prime kifagy, 370-en is pár perc után. Próbáltam alapfeszes tuningot nézni, de nem fog összejönni, ide már kevés az oszlop venti...4200mhz@1.232V eddig, de be kell szereznem egy hűtőt, nincs mese
Everestből melyik ver kell? A HQ oldalon a link az origora mutat és 404 error a keresett file.
-
Chaser
legenda
válasz
krammerka #12948 üzenetére
Jó reggelt
Az este nem volt olyan idilli, az éjszaka meg pláne, de már csak 2 nap a héten és szerencsére nappal. Eladni csak akkor fogom mikor fenn lesz a HQ listában az es2l lappal és a nickemmel, remélhetőleg a legtöbb opcióval az első helyen
Alapfeszes tuningban 1értelmű, 1.2375V a VD azt tegyük hozzá, a "szokásos" 1.2875V helyett. 1.2V-on is, 1.35V-on 90%, max FSB kiderül, max OC-t valszeg bukom, mert 1.4V-nál többet úgyse adok neki, de lehet csak 1.35V lesz.
lipi67: Q8200-t 420-as FSB-n néztem ebben az igazi lowend lapban, máshoz meg nem kellett FSB. De amikor el akartam adni 11k-ért amennyiért vettem 2.5év garival bontatlan kellékekkel ez se kellett senkinek, mert boltban éppen 10.5k körül volt
Alapon sincs gond a procival, 0.864V-on tudja az alap 2500mhz-t, szinte termeli az áramot
Eladás majd csak a fentiek után, talán...Jah fenn volt apróban 9.5k-ért, krammerkának még írtam is a 3xxx topikba tegnap, hogy van egy eladó cpu-m ha unatkozik
bzs73: Isten lássa' a fekete lelkemet, eszem ágában se volt tesztelni
1-2 hete már itt állt, gondoltam feldobom apróba aztán elviszik. De "sajnos" nem így lett.
szerk: Lehet nem bírom ki péntekig és tesztelem most, csak ne lennék ilyen kóóómás
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #12941 üzenetére
Én nem beszélek mellé, hacsak nem a mikrofonba
A táblázatban van egy 4.5xxmhz@1.7xxV-os eredményed, én csak azokat néztem. De igazad van, hátha világuralomra is törhetünk. Gyári hűtővel ugyan nehéz, de van itthon egy oszlopventi
a 667-es value corsairek is szeretnek 1000 felett menni, a g31m-es2l meg k_vad alatt is bizonyított, szóval nem félek
csak egy kicsit
A mai nap termése...E3300@12x334@1.184V
szerk: bzs73: ennek up!-oltál valamelyik nap, csak akkor még szűz volt és nem kellett senkinek, meglátjuk eztán hogy lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest