- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #1098 üzenetére
Mit?Vagy kit?
A procit,vagy azt aki netán ilyet mond
-Biztos nem előnyös neki,de ha be is indul..olyan lassú folyamat,engem lehet túl fog élni a procim.Nem nálam,de valahol még ketyegni fog.(béke poraimra)Ha meg sec-perc alatt végez vele,sztem szar volt alapból is,túlfesz nélkül is meghótta volna magát.Ok,ez leegyszeűsített lett,de kb igy van.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1093 üzenetére
A 2140-es (60-as/80-as)a legszórakoztatóbb proci!!!Hiszed vagy sem,sokszor visszasírom a 2180-as kis hülyét!
seritoHát nem?Még a szaros Tj.max-ot is titkolták..s hülyítették a népet.Ha nem ok már 1,4v sem akkor nehogy mán játszadozzak vele 1,7v felett.Pedig ez van.S ez azért drasztikus különbség.Ok,elhiszem,ha 1,4v-on be-behibázna,jobban melegedne stb..károsodik,nem bírja,s lassan szépen halná meg magát.Viszont akkor egy 1,545V-os príme alatt,vagy 1,7V felett..2-3 próba,s el sem indulna(sztem)Viszont ma is 1,168-on viszi a 3,8GHz-et prime alatt,semmi degrelálódás..szvsz.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1091 üzenetére
1,725 amit eddig kapott,de meleg volt.Prime 4,6GHz-hez meg 5GHz-es validhoz meg kell a fesz.Vicc ez az Intel.Ezek a procik igen is feszelhetőek.Sőt!A magas VID-del rendelkezőek nagyon is bírják.Én minden nagyobb fesz után tesztelem,semmi károsodás.Ill.rövidtávon nem.Hogy 10 év múlva meg mit tud..kit érdekel,hisz 1k-ért kapsz a turkálóban.(ha lesz még)
-
válasz
krammerka #1081 üzenetére
biztos ami biztos beirom ide is az adatokat,hátha elvész az email.
PH nick: akoska07
Cpu: E2140, M0 stepping, FPO: Q736A527 , VID: 1.2375v
Alaplap: Gigabyte P35 DS3R
Ram: 2*1Gb 800MHz CSX CSXO
Hűtés: Vapo LSremélem semmit sem hagytam ki.
és remélem megjelenik a HSZ-m a topicban. -
Free04
tag
válasz
Motion_Blur #1083 üzenetére
Ilyet nem találtam...
-
Free04
tag
Hallo!
Gondoltam küldök én is eredményt,mivel nincs túl sok e5200 fent, de előtte volna pár kérdésem.
Mikor elindítom az Orthos cpu tesztet, akkor a cpuz-ban a core voltage lemegy 1.200-ról 1.184-re. Ilyenkor mennyit kap valójában?Ez valami energiatakarékos akármi? Hol tudom kikapcsolni BIOS-ban?Gondolom nem az alacsonyabb értékről kell képet csinálni, talán nem volna fair.
Részben kapcsolódik ide,de azért megkérdem: FSB overvoltage,CPU GTLREFvoltage rato...mik ezek,mikor kell piszkálni?
Pontosan miknek kell rajta lenni a képen és mennyi ideig kell futnia?
Még egy utsó: Prime95....hogyan kell használni? -
krammerka
őstag
válasz
Motion_Blur #1069 üzenetére
Nem felejtlek el
,fent vagy,viszont hiányzik pár adat
-
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
<.RicHarD.> #1064 üzenetére
Mi az,hogy minden jó?Ha nincs oprendszered,mi jó???
(
időjárás,kaja?
)
-
-
Dashes
őstag
Max OC/FSB is egyben: link (1.52V) .
-
Motion_Blur
félisten
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Zoltánom,a Te eredményeddel kezdtem a frissítést!!
Természetesen a többieké se marad el,légyszíves jelezzétek ha valakit kihagyok,nem szándékos.....................syC: a képed alapján csak a feltételmentes opcióba tudom berakni,hiányos.................
-
válasz
<.RicHarD.> #1064 üzenetére
Hi!
annyira nem lehet minden jó ha a win nem indul elrészleteznéd azt a minden jó-t ?
-
<.RicHarD.>
tag
Udv
Miert van az hogy felhuzom a procimat 3.3ghz re,minden jo,de a windows nem indul el. (Windows Vista 32bit SP1)
Konfigom az adataim kozott.
Elore is koszonom a valaszokat.
-
krammerka
őstag
hétvégén remélhetőleg már leszek
1000. hsz-m
-
serito
senior tag
Akkor már elég közel vagy Győrhöz, ha gondban vagyok tudsz jönni segíteni.
Szép dolgokat művelsz azzal a procival.Ha lesz időm megint ráhajtok valami 24/7-es Prime stable eredményre úgy 4600Mhz körül. Nem tudom hogy csináltad 84xx-el de nekm még nem sikerült ezt belőnöm.
Majd ha nemivágok megint, tanácsodat fogom kérni. Zajec kolegát is nyaggatom a kérdéssel, de azokkal a beállításokkal amivel neki stabil, nálam már 2-3min. után elhasal.
A gond csak az, hogy nálunk karácsonyig bazi nagy hajtás van túlóra...stb. Ha futja még az erőmből ( asszony+2gyerek+ rengeteg meló) elkezdem megint. -
lipi67
nagyúr
Hali!
Valóban eltüntél kicsit.Én meg 500Km-rel arrébb cuccoltam,most próbálok visszaszokni szombathelyre..A 4300-as..MINDÍG IS SZERETTEM VOLNA 4300-as és 6300-as procit.6320-as volt,jó volt és ez..tök rendes velem
Ha reaperekkel és corsaír táppal meg Abit deszkával nyomhatnám..
Kben vicc.Most visszavettem a szorzót,8x325-ön megy alulfeszelve,és szarrá hajt egy 3850-est. -
serito
senior tag
Hali!
Rég nem jártam erre, és eredményem sincs.
Sajnos mostanában rengeteget melózok és semmi időm, erőm nem marad tesztelgetni. A mostanság megjelenő játékokat is csak letöltöm de kipróbálni már nem sikerült egyet sem.
Látopm te azért nem adod fel, jól megkínoztad szegénykét!
-
lipi67
nagyúr
max oc javítva[link]
-
lipi67
nagyúr
Max OC [link]
-
syC
addikt
Üdv!
type:E8400
vid: 1.25v
fpo: Q816A565
[link] -
lipi67
nagyúr
közben a gép túlment fél órán,megvan a prájmolt 3,5GHz[link]
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Mára kifujt,de azé'jó
[3as opció 3456MHz
]
-
lipi67
nagyúr
3-as opció[4300 1,5v 3402MHz]
-
lipi67
nagyúr
válasz
<.RicHarD.> #1038 üzenetére
Bocsi,de ez nem igazán az a topik.Viszont..Ha kicsit részletesebben leírnád priviben..(A 9300-ast nem 1xű húzni ám)
-
lipi67
nagyúr
Na 2-es opció végére értem asszem(egyelőre)Ennyi van benne,de kva jó
[1,3v 3106MHz] -
<.RicHarD.>
tag
Hello!
A kovetkezo lenne a problemam:
Felhuzom a q9300 as procmat 3.5ghz re.Es egyszeruen a biosnal ujrainditja magat a gep.Adtam kis + feszt de akkorse.Nemtudjatok hogy milehet a gond?konfigom az adatlapomon..
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1031 üzenetére
Köszi!
Még holnap megnyaggatom ezt az 2-es opciót,hátha finomíthatok rajta.Ha már végképp nem megy,jön a következő opció
-én szeretem csinálni,bár néha üt a guta vele.Nagyon kíváncsi vagyok,mit tud ez a proci,és,hogy mit ez az MSI(féltem ám tőle).De jó lenne az Abitomba benyomni,de sajna az most 500km-re van
krammerka: Vannak fontosabb dolgok is,és vannak hullámvölgyek..Időd van!
Bagira01: Már megint mit csinálsz?
Az a proci..beszarás!!!! -
Bagira01
veterán
Itt egy javított max oc eredmény
Most áttértem ip35-re lehet meglesz a 8x450 1,352v prime stabilan
Közbe vizezgetek(de már most elegem van belőle, lehet marad a lég)
-
krammerka
őstag
Barátaim!!!!
Elnézést mindenkitől,mostanában elhanyagoltam a topikot.Sajnos itthon elég nagy a gáz,azt próbálom megoldani...........................
De holnap nekiülök,és felrakom az elmaradt eredményeket -
lipi67
nagyúr
Még 1 javítás,mára elég is[2opció 3052MHz]
-
lipi67
nagyúr
Ok,köszi!
-
lipi67
nagyúr
Hali!
2 kérdés!!! (itt is,a pletykázóban már feltettem..)
1:Nem tudod véletlenül a procid pontos FPO-ját???(Én felpucoltam,TX2-t is,pasztáztam őket,kvra jól rászorítottam,s közben nem néztem meg,mert azt hittem ez a Te 4300-as procid,s a tuningosba le van írva.Nincs....
2:Ez a Te procid???Te VID-nek 1,25V-ot írtál,de ennek 1,325V a VID-je!
Kben most hangolgatom össze.Az alaplap nem kápráztatott el,a TX2-es jól van modififikálva,széjjjelhúzom míg mozog.Egyelőre feszt nem kap még(csak a hidak stb,proci nem)s nézem a 2.opciót,hogy mit megy.A 2,8GHz-hez jól állt hozzá,most finomhangolom a biost,s nézem,bírja-e.
Krammerka : Bocs,kimaradt:A hűtés is Tsigalko hűtése,CM H TX2-moddolva.
mem most még csak 1giga mert Iponék hibás ramot küldtek,remélem hamarosan 2x1giga lesz.. -
lipi67
nagyúr
Na megszültem az első tuningot.Alaplap:MSI P35 Neo 3,Cpu:E4300,VID:1,325V,Mem:1X1GB Kingmax 800MHz.
Az FPO-t majd 1x pótolom,elvileg a Tsigalko fpo-ja(u.az a proci.)Gyakorlatilag..Látom,Ő Vid-nek 1,25V-ot adott meg,ez meg 1,325V-ös..
2opció [1,3V@2800MHz] -
lipi67
nagyúr
Most néztem a 4300-as VID-jét 1,325V!
Az első opció nem megy(1,225V)Az 1,3V-os(2.opcio),hát 2,6GHz-nek örülnék(nálam ez még mindíg alulfesz..) -
lipi67
nagyúr
válasz
#40935168 #1012 üzenetére
Örülök,hogy szóltál.
Kár,hogy ez nem táblázatosdi,nem is Neked(izlésednek)szántuk,bár sajnálom,hogy nem nyerte el a szimpátiádat
.Azért mi jól elvoltunk,vagyunk,s leszünk is.Sőt!ha egyszer rászánod magad,hogy számítógép elé ülj,s csinálj egy pár eredményt(úgy értem,hogy Intel),szeretettel várunk.Addig meg keresgéld a táblázatokat a neten,arra jó az AMD
(én akkor nyulat veszek vagy agarat,az jól szalad!) -
Cosmic Gate
aktív tag
-
törölt tag
Nekem ? Minek.
Szerintem továbbra sem jó, de nem fikázni jöttem, hanem csak ÖTLET.
Ugye így látod ?
De várj, a legjobban innen lehet tanulni: http://www.amdgeeks.net/
Ennek megvan a szépsége, hogy interaktívan rá tudsz keresni a legizmosabb stepping-ekre, és tudod, holnap mit vegyél, hogy jól szaladjon.
-
törölt tag
-
krammerka
őstag
válasz
Motion_Blur #1008 üzenetére
Nagyon szép eredmény,estefelé felrakom
-
<.RicHarD.>
tag
Ennyit bir a gyari huto..
-
V.L.
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1008 üzenetére
97%
-
Motion_Blur
félisten
Asus P5E3 Deluxe
E6300@3668MHz
Kingston DDR3 1066@1400MHz CL7-7-7-20 (1.9V)7x500MHz prime stabil 24/7-re
-
krammerka
őstag
Helló!!
Tessék tuningolni!!!!!!!!!!!!
Itt a hideg,mehet a fesz -
lipi67
nagyúr
na..majd belesek,csak holnap elköltözök szhelyre
-én is megkínzom majd a 4300-ast -
#TOTTI
őstag
Mutatok egy eredményt 23 fokos szóbahő mellett.. meg a listába is jó lesz talan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest