- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadar.halasz
csendes tag
Ezt a hozzászólást egy másik fórumon olvastam.
-
kadar.halasz
csendes tag
Szia Mr. Dracu:
Talált végre egy alkalmazást a GPU megfelelő működéséhez? Kérem, ossza meg velünk.
LongJhon egy másik bejegyzésben említ egy alkalmazást, próbáltad?
Mint említettem, kaptam egy hordozható Windows 11-et - csatlakoztam a számítógépemhez, de a frissítés elkerülése érdekében lecseréltem az útválasztó kábelét. Ezután tiltsa le az automatikus frissítést, és töltse le a LongJhong alkalmazási említését egy mentési pont létrehozásához (rendszer biztonsági mentése) - Minden esetre létrehoztam egy visszaállítási pontot is.
A hordozható Windows 11 nem használható játékra – más alkalmazásokra használom, például a kommunikációra, amelyet más cégek használnak az ügyfelekkel való kommunikációra, ezért nem sokat használom a hordozható ablakokat.
Ahogy a videó elmagyarázta, a legújabb frissítés elszívja az energiát egyes hardverekből - SDD-ből és GPU-ból, így valóban összezavarja a hardvert és magát az operációs rendszert - Olyan mértékben, hogy egyes GPU-k leállnak, és fekete képernyővel rendelkeznek, és nem indulnak el.
Remélem, a fejlesztők találnak egy javítást a probléma megoldására. -
kadar.halasz
csendes tag
Huge frame drops after last windows 11 update. :: Assassin's Creed Shadows Általános témák
Nagyon sokan panaszkodnak! De több mint 1 honapja nem érkezett rá semmi hivatalos megoldás. -
kadar.halasz
csendes tag
Hallottatok erről az esetről? A játékot augusztusban vásároltam,akkor nem is volt semmi probléma...tökéletesen futott egy rtx4080 as videokártyán 80 -100 körüli fps értékekkel magas beállításon. Nem rég a napokban ujra elővettem de borzalmas ahogy fut...20-40 fps
a videokártya kb 50%-on dolgozik,nem használja ki...99-ot mutat de csak 120wattot vesz fel!Minden más játék rendesen fut. kivéve ezt,win 11-en! win10-en nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brave
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Linux Mint
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Arch Linux
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a videokártya kb 50%-on dolgozik,nem használja ki...99-ot mutat de csak 120wattot vesz fel!Minden más játék rendesen fut. kivéve ezt,win 11-en! win10-en nincs probléma.