- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
csak úgy 5 perc alatt ez jött ki a 7200-ből
4417Mhz
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #484 üzenetére
Sok igazság van Zájec mindókájában,szó mi szó.(részletek)Csak..senkit nem"kényszeríthetün"hogy mindent zongorázzon végig.Ha nincs kedve,hát nincs.Valid-max OC.Ez..necces.Necces mert közben megtudtam,hogy miért dobott az 5040-re olyan hibaüzit.Tehát:Az 1.45+..stb üzenet azért van,mert olyan istabil volt az eredmény.Vagyis:.Egy kép,egyszerűbb,hisz csak az adott pillanatkép,de egy valid,ha már necces(nagyon instabil)nem tudod validoztatni!Az más kérdés,hogy"csupasz",hisz kevés az infó.Validhoz fel kellle tüntetni pluszba,hogy mennyi feszen..Most meg is teszem,nálam Bios1,705V,valós 1,66-1,68v között ugrált.
Vélemények?-Jó lenne stabilizálni,mert senki se gondolhatja,s várhatja el,hogy x mennyiségü adatot ,tesztet csináljanak újra.-
Szerintem..Aki nem ad meg adatot,addig ne kerüljön fel,de maga a rendszer..maradhat..
-ez magánvélemény- -
serito
senior tag
Szavária jó lenne, onnan nem lenne messze a komáromi szervizünk!
Mint azt már du. írtam nem nyugszom bele az eredménybe.
E8600@5040Mhz 1.6v léggel!
krammerka kérlek javítsd a táblázatban Max OC-t.THX
-
szilva01
őstag
nem bootol be a gép 4.2Ghz fölött sehogyse
-
krammerka
őstag
Adatok frissítve
(remélem nem maradt le senkié)
Lipi: megcsináltad
,és megint Te vagy a legjobb
,csak nem válaszolsz nekem................
Rusher: fent vagy,de hiányzik adat..............
Brutál a 630-as fsbZé Mester: Üdv itt nállunk!!!
serito: Te még fogsz nekünk nagy dolgokat mutatni,én úgy látom..............
-
Zé_Mester
őstag
kukkk
megtaláltam ezt a totyikot, gondoltam bekukkantok
eredménytáblázat??....királyrögtön egy kérdés :
csak léggel készült eredmények jöhetnek ?
mert ha nem akkor már linkelek is be pár fincsi eredményt -
serito
senior tag
válasz
subaruwrc #485 üzenetére
Ha már közelebb kellene lenni Budapest-hez, akkor lehet még Komárom is! Komáromban még a helyszín is jobb lenne (Pc service !) Sajnos itt nem találtam senkit akit érdekel és egy kicsit ért is hozzá. Bevallom én sem vagyok Extrem tuner, egyedül nem megy, viszont sokat olvasok e témakörben.
-
serito
senior tag
Ha már a közelben leszel, szólj és nekiugorhatunk az komoly tuningnak! Már belevágtam volna csak sajnos nincs senki az ismereségi körömben akinek hasonló az érdeklődési köre. Ismerősöknek "haveroknak" beállítok 4Ghz körüli értéket aztán azzal játszanak, levelek írnak ...stb de a komoly tuninghoz hozzá se szagolnak.
-
serito
senior tag
Azt hiszem nem hagyhatom, hogy megelőzz. Én boldog lettem volna az 5000Mhz-el de te megint jobbat értél el. Este megint rástartolok aztán meglátjuk.
Azért bírlak, jó ellenfél ( csakis pozitív értelemben ) vagy.Ha nem laknál olyan marha messze, még felajánlanám, hogy merüljünk bele az extreme tunigba. Mivel nagyon jó kapcsolatom van a nagykerekkel még "szponzorunk" is lenne. Pot + jég nem elérhetetlen!
-
lipi67
nagyúr
Mára elég is volt..[4,6GHz primestabil]
-
Zájec
veterán
válasz
krammerka #455 üzenetére
igy végiggondolva igazad van. csak olyan eredméyneket fogadj el ahol a részletek is felvannak tüntetve a .. aki csak simán bedobja a linket , semmi adat nélkül , vagy csak egy adat is hiányozzon (pl: FPO) ne is fogad el... !!
megkell húzni a vonalat ,mert akkor nagyon felhigult lesz az egész táblázat...
igy is vannak olyanok ,akik bedobnak egy Validot, aztán csá , semmi több eredmény , és a többi opció ott figyel a végtelenségig üresen... igy felhigultnak néz ki a dolog...
részemröl pedig ezt a Validálást tartom a legnagyobb értelmetlenségnek..
nem is emlékszem hogy anno elfogadtunk volna csak egy validot a max OC-nak..
egy validból nem sok minden derül ki.. egy darab fesz nincs rajta és semilyen más info aminek a tuninghoz van köze.. arról nem is beszélve hogy ezek a setFSB-vel felpiszkált és gyorsan elmentett eredmények semmire sem jók, még tapasztalatmegosztásra sem.. szóval én ezért nem is csináltam soha sem egy db validot sem... nem is láttál tölem soha... -
lipi67
nagyúr
Mennyivel?[E8400@5013MHz
] Bios 1,705v
Brumi˘ű: Köszi!Tegnap unalmamban végignéztem a "munkásságodat"..Szép barátom!!!S azok a kütyük...
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #464 üzenetére
Ehygyelőre:[E8400@5004MHz]
-
serito
senior tag
krammerka: kérlek javítsd a Max OC eredményemet a következőre!
Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan: E8600@5000Mhz 1.575v
jupijéééééééééé!!!
lipi: remélem neked is meglesz!!
THX
-
lipi67
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #454 üzenetére
Ha bővül a paletta az szerintem csak jó!Viszont:Ha szeretnél ilyet,lenne egy kis melód vele!!!
Találj ki opciókat a többi opció alapján,s jó lenne ha szereznél valahonnan legalább egy másik lelkes tulajt,aki beszáll,hogy ne unatkozz
Tőlem ..mehet,s szerintem ezzel más is így van!krammerka: Küld már át mail-be vagy msn-en a progit!!!!Köszi!
(sms-be is küldheted)
-
krammerka
őstag
köszi,hogy szóltál,én is láttam hogy egyforma az FPO-tok,De nem véletlen kérem mindenkitől az adatokat............,mert ugye Te is azt mondtad hogy ott van minden az adatlapon
Ennyit kaptam tőle:[link]
Ezért is nem fogom senki adatlapjáról leirni az adatokat.Én bízok abban,hogy aki idejön az eredményével,az a valós adatokat hozza,nem pedig összekukázza valahonnan
-
Zájec
veterán
krammerka :: most nézem a táblázatba Laraxior kolléga eredményét, de nem az lett berakva ami a konfigojánál van , hanem valami korábbi eredmény ami más lapba (DS4) készült és egy korábbi procival (C0)...
épp megnéztem ,mert egyforma az FPO-nk, de a képen másik proci szerepel...
szóval valahol hiba van a dologba.. -
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
-
lipi67
nagyúr
Téged?Hisz én nem tudom előcsalogatni.
Mind1.Leszarom.
Maima is megvolt pedig..1x 20:00-kor fekszem le,s hajnalban ,mikor hideg van..elaludtam!!!
)
[Max Oc 8400 3GHz@4985MHz] -
lipi67
nagyúr
megnézem h nálam mennyi 3,2-n..ha segít
-
#TOTTI
őstag
Bocs nem válasznak akartam igen értem hogy hogy gondolod jol kitaláltad...!
Én azt irtam hogyha 1.52V ot adok a G33as lapomban egy E8xxx nek akkor meglehet a 4Ghz talán lazán..! de E6750 3.8 volt stabil 1.52 Von ami nem rosz... de ha van még + 0.3V meglehetett volna talan a 4 Ghz... Wolfnál.. ez nem lenne hátráltató...
WesTM: Még sosem mértem winrart...amugy megmondanám...
-
WesTM
őstag
Sziasztok srácok!!!
Kérdésem a következő lenne. Adott egy e4500 1.29V on megy 3.2 ghzen.(11es szorzó,287es fsb) 800as kingmaxok 860mhz cl5-ön. Gyári hűtővel nyúzom,ezért feljebb nem néztem a procit,de elég tuningos darab hál' istennek.
Winrarban 1120 KB/s eredményt kapok. Nem kevés ez kicsikét?
Válaszotokat előre is thx!
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #427 üzenetére
Komolyan mondom,szétverem a gépet!
Tegnap hajnal 3ig teszteltem.Ma hajnalban keltem,mert megkapta az 1,7V-ot.Először én voltam baéfasz,mert(hogy ne égjen el)energiakütyük be voltak kapcsolva.Csináltam 560*9-et 5040!!!-s mikor nézem..6*560-an!!!!!!
Utána,megcsináltam 9*560-on,de azóta nem tudom validozni!!!1,45-nek írja!!!
Szétverem!!!!-ezt beírom máshova is-
ja:küldöm,csak..annyi van már,(össze-vissza másoltam)azt se tudom,hol van,melyik az!!!
-
lipi67
nagyúr
ÜT A GUTA!!!
Nem tudok validot csinálni!!!Azt írja,hogy 1.45-ös a cpuZ-m,pedig 1.47!!!!!!!!!!!!!!
Miért!!Megvan pedig az 5GHz!!!! -
krammerka
őstag
Sziasztok!
Látom még nem sikerült egyértelműen megállapodni az 1-es opció terén...............
Én meg most hagytam abba a melót,havernál szigetelés......Lipi: 2 Abitos van
-
Zájec
veterán
bármi is lehet az 1.opció , amit V.L. kolléga mondot az is jól hangzik..
de részemröl az se baj ha nincsen
, mert ugye az 1.20v és 1.35v opciók is már megmutatják mit tud a proci... és még ott a többi opció 4-s , 5-s , 6-s
-
V.L.
aktív tag
Egy javaslat az 1-es opcióra. Legyen beállítva a 8xxx bármelyik szériájának a saját alap órajele, és azt hány V-n tudja stabilan tartani.
-
ADAM1337
nagyúr
e8400emhez [B]570 fsb/B] valid
-
ADAM1337
nagyúr
3858mhz 9*428,8 1,208v 30perc primeal most.
Most nézek egy max fsb-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest