- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xbombs
csendes tag
na erre nemszámitottam...
3.5ghz 1.5 volt idle : 55 fok
5mp orthos után : 88
asszem ujrapasztázás nem árt!
ugrott a projekt
azért kössz
minnyá linkelek képeketna jó majd irok ha meglessz az ujrapasztázás addig csak ámuldozok az eredményeken meg nézek sok how to videot
-
lipi67
nagyúr
Hú de nem értelek!
3,4-en fagy,s 3,5-ön kezded????
Asszem lefekszek aludni
-Ráadásul,olyat csinálj már ami listás!!!Ha max OC akkor nem kell stabil(orthos)
Ha orthos,s tabil üzemi,akkor nem az órajel,hanem a fesz van megadva.Mit akarsz csinálni?????Szurkolok
,csak tudnám mihez
Hajrá!
-
xbombs
csendes tag
valaki van?
na elkezdem a 3.5ghz stabilan projektet!
irok ha van valami -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #693 üzenetére
Azt hiszem a procim határaira értem.Most rohangálok ide-oda,szünet is van,gyerekek itthon.Kinyírnak ha kihűtom a kéglit...Amivel meg javítani tudnék..mindenhez nyitott ablakok kellenének..
MSI laphoz,tx2-höz nem sok reményt fűznék.Arra a célra tökéletes lesz,de másra..
Venni meg nem akarok semmit,ha bővül a család..nagyobb ház kellene.-ha netánösszevesznék az asszonnyal..tuningolhatnék
-asszem nem veszíthetek
-
-
lipi67
nagyúr
Mutass valami képet,kevés így az infó!!!Nem baj az ha kifagy,dógozni kell vele!!!
Ez valós 1,4V?
Ramokat ne vedd nagyon vissza,az se jó!!!Ha a procit keresed legyen az csudaram,akkor is 5-5-5-15!!!!a 900-ok,de adj azoknak is vagy 2,3v-ot..Ja!Fel ne add!
krammerka: Hali!!!Nem fogom húzni asszem.Illetve..Nincs rá lé.Ez Szombathelyre kell,a feleségemnek,meg a törpének játszani.Meg arra,h tudjam az elején tartani a kapcsolatot veletek(most p3 van)A funkciója az lesz,hogy ha majd meglesz minden alkatrész(egyelőre csak ennyi van belőle)kap egy 8600GT-t,és azt kell majd kihajtania.Ez kb szerintem úgy 2,6GHz környéke.
tsigalko : Mér?Azt mondtad,h nem melegedok
-Ha van benne fantázia..elcserélem a 8400-re és nyomatok vele vagy 4GHz-et
(az a szomorú..simán el is cserélném..) -
lipi67
nagyúr
válasz
butcher eu #684 üzenetére
A konfigodban a 2000-ből arra következtetek,hogy 8x500-on nyomod,nálam ehez 1,265V-bios kell.
a 2x2 Giga ram miatt az nb-nek bátran kell 1,5-1,6V is akár!!!!
Nekem alapból 1,25V,de ha nyomom neki,akkor úgy 4,2GHz-ig 1,45V,felette kell még.5GHz-nél 1,65V-ot kapott,az sb meg 1,7V-ot.. -
krammerka
őstag
válasz
butcher eu #683 üzenetére
ezért is jó ez a táblázat amin k van,itt ha körülnézel láthatod az adott beállításoknál használt feszeket,fsb-t stb.................
-
butcher eu
senior tag
válasz
butcher eu #683 üzenetére
eddíg 4.2-t sikerült kihoznom a prociból, de úgy már nem volt stabil. 1.4 volton járt a proci 9x497fsb-n.
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
a konfigom látható, mág annyit hozzá, hogy már van víz a procin. milyen beállításokat ajánlanátok nekem. mennyi fesz adható biztonságosan a procinak? mennyit lehet vagy egyáltalán kell e az NB-nek feszt emelni?
-
#TOTTI
őstag
ASUS P5Kra mit mondtok.. jó az valamire..??
-
#TOTTI
őstag
Pécsen van már az új procim..
Q745.. FPO.. meglássuk.. 1.8Val kezdem... lapom meg coolerem még pesten..
-
lipi67
nagyúr
Adj neki biosban olyan feszt,hogy mikor feláll a rendszer,s orthos-szal terheled a cpuz 1,4V-ot mutasson.S itt nézd meg,hogy s ffts-n,7-9 es prioritással mennyi az az órajel,amin orthostabil.
Ebből már lehet következtetni,hogy mennyit tud(hat)a procid.[link]Ha táblázatba akarod az eredményt,akkor:[link]pl.az 1es opcióhoz ilyen kellene,de MINDEN paraméter PONTOSAN meg van adva,MINDEN opcióhoz(feltételek)
-
xbombs
csendes tag
napot!
csak 1 napig távol voltam
akkor mien teszt kéne?
mien fesz ,fsb, stb...
hát igen a proci nem melegedős de vmiért 45 fokos idle ben 3ghz en 1.275 v on tx2 vel :S -
#TOTTI
őstag
-
krammerka
őstag
az a 4GHz nem a lapod droppolásán fog múlni
Olvasd vissza Lipi barátom #662-es hsz-tE2180/1,5V Orthos stabilan,nézd meg,ebből kiindulhatsz
(ez a sajátom
)
-
xbombs
csendes tag
helo mindenkinek
sajnos rájöttem elég nagyot vdroppol a lapom pontosan 0,0975-t majdnem 0,1
de azért minden rosszba van egy kis jó is! [80% OC]
ha nem droppolna ennyit akkor szerintem meglenne a 100% csak nemtudom kicsit félek moddolni a lapot
szerintetek? -
kulerr
őstag
Ááááááááá, csak megfontolt...meg minek vitázzak? Meg írtam is h jó ez az ABIT mert +-ba droppol...mi kell még?
Holnap nem jó mert mennem kell a Balcsira, és csak este jövök haza valamikor, de a hétfő jó lesz 5 után...Aha nem semmi 1200Mhz
. Mennyi kellett nekik?
És te láttad a 4465Mhz-es eredményt? -
lipi67
nagyúr
Nagyon optimista vagy.A 3GHz-es 24/7-es..valóban bíztató.bíztató mert 1,224-en megy..Csak egy Orthos?Én igy csináltam volna 3,4GHz-et ezen a feszen
A P5B jó lap!Ha egy szuper(szerinted)lappal 4GHz-et akarsz,akkor ezzel is tudnia kell 3,8GHz-et.Egyelőre még nem mutattál olyat,sőt sajna semmit se..Elsőre kérünk szépen egy 3,4GHz-et Orthos stabilan.(Ezt 1,4V -onhoznia kell,s van ReményHa nem hozza...A 4GHz álom,s az is marad! -
xbombs
csendes tag
hát azért csak mert nekem a cél a 4ghz ! léggel
-
xbombs
csendes tag
kéne 1 jó lap és meglenne a 100%oc de ezzzel a lappal csak 3.5megy eddig de sztem max 3.7
-
#TOTTI
őstag
-
xbombs
csendes tag
üdv mindenkinek!
csak gondolom megosztom veletek a 24/7 es beállításom!
közkivánatra akár még följebb is mehet
[link]
mod.: csak az a baj hogy a p5b-m valahol 370-380 nál fsb wallos meg akkorát droppol mind voltban, mind fsb ben is
-
No-kia
addikt
milyen programmal lehetne az én intelem teljesítményét egy phenommal összehasonlítani? pls fontos lenne,
-
Embi
csendes tag
egy pentium d 945-ös 3.4GHz-s procit gyári hűtővel meddig tudok húzni és hány GHz-tol lesz változás ??
-
#TOTTI
őstag
MAX OC egyelőre... bocs potóltam..
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #615 üzenetére
Szia!
Most van egy kis időm zaklatni, de ne bíztass mert neked is csak munkád van vele
Egyébként E7200 4465 Mhz vagy tele van már h 20 mhz-ként ugrok?....habár ezen a feszen tényleg ez a vége ha már egy fingnyit adok neki behal, feszt emelni meg már nem akarok tovább
Rossz pillanatban kaptam le a screent most látom mert a get után nyomtam és nem vártam meg amíg a két mag kiegyenlítődik, de ha valakit érdekel 70 fokra álltak be... -
szilva01
őstag
-
xbombs
csendes tag
helo minden OC-snek
lenne pár kérdésem
yo tuningos 2180 am van de mennyi fesz.t ad6ok neki?
meg 1 p5b lapom
annál mennyit adhatokaz északi hidnak meg stb.stb... -
kulerr
őstag
Szia Krammi Barátom!
Csináltam egy új screent amiben már az everest is benn van meg persze + 30Mhz így a 4446 Mhz nem is rossz már a 7200-től nem?
Légyszi cseréld le ezzel a régit
-
serito
senior tag
krammerka:
Ezt az eredményt ami polír után sikeredett kérlek tedd be a listába ( Max Üzem) részlegbe.
4400Mhz-1.375v Blend stable!Köszönet.
-
serito
senior tag
Annak ellenére, hogy "nem nekem való" azért megpróbáltam.
A hűtő erősen domború ezért a képen is látható, hogy csak a talp közepén kopott le a felhordott "fekete" anyag.Eredmény:
Ilyen volt mikor nekifogtam
Ilyen lett 1h 1000 papírral
még 30 perc 1500 papírral
megint 1h 2000 papírral
megint 1h 2500 papírralEz lett a végeredmény is!
Éppen fut a prime 4.4Ghz-en 1.375v- al 58-62 fok között mozog.
Már csak azt kellene tudnom mennyi volt előtte.Utánanézek.
-
ADAM1337
nagyúr
maxoc új eredményem: 4531mhz
-
#TOTTI
őstag
válasz
krammerka #602 üzenetére
Igen az jó mert a kupak hűs... de most nézem 1.45V max 69 fok a magok és 50 a kupak.. szóval jó a hűtés... csak a magok melegek...
szerk.. most tolom 9*370en.. és innen növelem majd hogy terhelés alatt legyen 1.5V és abbol amit max ki tudok hozni.. meg is lesz az első eredményem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest