Új hozzászólás Aktív témák
-
milyen jót tesz a minusz a cuccoknak
nálunk amikor világos van nincs hideg amiért érdmes lenne kipakolni a cuccot az erkélyre.este meg már nekem nincs kedvem kimenni a sötét hidegbeaz sem lesz kis projekt,mármint a jegelés.
aztán ne sajnáld,menjen az a procidolgozni muszáj,vki kitalálta,de vszinü az nem dolgozik
-
-
lipi67
nagyúr
Hali!
Valóban eltüntél kicsit.Én meg 500Km-rel arrébb cuccoltam,most próbálok visszaszokni szombathelyre..A 4300-as..MINDÍG IS SZERETTEM VOLNA 4300-as és 6300-as procit.6320-as volt,jó volt és ez..tök rendes velem
Ha reaperekkel és corsaír táppal meg Abit deszkával nyomhatnám..
Kben vicc.Most visszavettem a szorzót,8x325-ön megy alulfeszelve,és szarrá hajt egy 3850-est. -
Zájec
veterán
-
serito
senior tag
Azért ez sem rossz: Mem 1248Mhz
-
Zájec
veterán
igen , ez már jó
legközlebb egy rendes képet csináljál,,... már csak azért is mert magadnak is elrakod... legalábbis én minden tuningot elmentek ,,
vagy egy csomó régi tuningképem is...
gondolokozok , hogy nekem is kapcsolodnom illene a klubbhoz
::
___________________Member of the 5ghz on air club!_______________________
-
krammerka
őstag
Lipivel azt beszéltük nem variáljuk meg a valid dolgot.Ha ragaszkodtok ahhoz maradjon,de azt se utasítjuk vissza ha egy Everest-CPU-Z/cpu/ram fülekkel csináltok képet(ez a jobbik,abból a szempontból,hogy láthatóak a feszültség adatok)
Igazi képet ez az opció nem ad a prociról,inkább az első három,illetve a hatodik opció az,ami megmutatja a proci teljesítményét,stabilitását.
-
Zájec
veterán
"Úgy érzem senki nem kívánhatja, hogy 5Ghz környékén 1.6v-on még pillanatképet csináljak úgy, hogy még másik 5 progi fut."
neeeem, nem is fogunk ilyet kivánni töled, hogy még véletlenül se eröltesd meg magadat ... pláne úgy hogy 5 progi fut... ,még a végén összeomlik a tuning töle..
érdekes, mi korábban amikor az E2xxx procikat tuningoltuk akkor valahogy képesek voltunk eme neház feladat megvalósitására,, pedig simán röpködtek az 1.7v -os CPUfeszek is.. meglehet nézni az E2xxx procik max OC eredményeit...
-
lipi67
nagyúr
Mennyivel?[E8400@5013MHz
] Bios 1,705v
Brumi˘ű: Köszi!Tegnap unalmamban végignéztem a "munkásságodat"..Szép barátom!!!S azok a kütyük...
-
Rusher
őstag
-
lipi67
nagyúr
Téged?Hisz én nem tudom előcsalogatni.
Mind1.Leszarom.
Maima is megvolt pedig..1x 20:00-kor fekszem le,s hajnalban ,mikor hideg van..elaludtam!!!
)
[Max Oc 8400 3GHz@4985MHz] -
lipi67
nagyúr
Emlékszik a fene,asszem a abitnál déli híd,s memfelelős.Nélam növeli a sávszélt.Na eddig jutottam [1,35V-os opció]
-
serito
senior tag
krammerka közben született egy jobb eredmény is. Légy szíves ezt tedd majd fel!
3100Mhz 1.008vTHX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged