Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz Djuree #6369 üzenetére

Hát rosszul látod, hogy nem játszok egyikkel sem, de szerintem cod4 sokkal könnyeb, nemtudom de szerintem k..va könnyű codba lőni, rohadtul nincs egy szinten a két játék ilyen szempontból. Ismerem a HC modot és tudom hogy könnyen halnak meg, de ott is van pár hülyeség, rohadt messziről desert egy golyó, meg scorpionnal is. Nemtudom milyen ökörségről beszélsz, lehet Cs-be is lehet ugrásból lőni csak pontatlan, codba akárhonnan akárhogy lősz kurvára pontos, magyarul könnyű. Játéktudás, ne beszéljünk már úgy a codról mintha vmi iszonyat nagy proság kéne hozzá, mert egy 10 éves gyerek 1 hét alatt megtanul vele játszani. Cod2-be volt még olyan hogy egy golyós fejes, itt hiába írod azt hogy van ilyen, pedig nincsen, már milliószor volt ilyen hogy fejére céloztam és elsőre nem halt bele, HC-be lehet, de ott mindenbe belehalnak hamar akárhova lősz, nem érzed a fegyverek közti különbséget. Többet játszottam HC-n, jobb mint a normal, mert ott meg vmikor egy tárat teszek bele és adja be folyamatosan és elfut, visszanő az élete és még ő öl meg, Cs-be legalább, ha szénné lőnek nem fogsz még ráfutkosni 2 emberre (10 Hp-val). A sourceban egyszerűen szar a hitbox, codban is elég fura tud lenni hogy miket ad be fejesnek, egyébként nemtudom most mit vok leoltva, de ez nem félrebeszélés, a cod egyszerűen könnyebb. Bátyjám is már régóta CS-zik (a source-al ritkán) és ő is amikor kipróbálta csak nézett milyen hülyeségek vannak benne.

Új hozzászólás Aktív témák