Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Djuree

félisten

válasz BalaNce87 #6371 üzenetére

valóban könyebb a cod ezt elismerem. de csak azért mert pontosabbak a fegyverek. sajnos valóban szinte mind1, mit használsz, mert mindegyik elég pontos :( igaz messzebbre már nem így van, messziről tényleg érezni hogy egy ak pontatlanabb mint egy g36. közelről mind1, de a valóságban is 200 méterig minden fegyver pontlövő ;) szóval végülis csak reális valamilyen szinten.
    a cs-ben meg nézd meg az ak-t. lösz vele és már 10 méterről 1 méteres szórása van :Y persze ez így jó a cs-be, mivel nincsenek akkora pályák mint a cod-ban, nem is nagyon lehet 50 méternél messzebre lőni benne. ha oda is olyan pontos lenne mint a valóságban akkor nem lenne sok értelme.
    valóban visszanő az élet, de HC-ben oly mind1, full élettel is 1 golyótól meghalsz (persze ha nincs az a rohadt juggernaut :D ).
    én csak a HC módot hiányolom cs-ből :D nagyon sokat kell belelőni valakibe hogy meghaljon :( (igaz én nem a földet lövöm a headshotért, nekem ez nem megy, olyan illúzióromboló, inkább a testet lövöm, hátha beadja :DDD ).

én mind2 játékot nagyon szeretem, egyikben az a jó, másikban az ;)

szénné offoljuk a totyikot :DDD sry...

Új hozzászólás Aktív témák