Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
Várható volt, gondolom a csíkszélesség csökkenésével az Intel is tud javitani a teljesítményen.
slmSIG közben visszakozott az AMD, lesz támogatás, a Hardware Unboxed írt az AMD nek, ők válaszoltak, YouTube on posztolták ki.
-
slmSIG
tag
Pedig elég kikövetkeztetni a cikkből, hogy AMD döntése alapján, miszerint ezentúl PL. RX6000 -s szériát letojják, sok vásárló fogja majd azt gondolni, hogy köszi, de ha így álltok hozzá, inkább nem veszek AMD vga-t ...pl...
- ugye 4-5éves kártyákról van szó, de pl a playstation is ez a kategória...
- az meg, hogy te elhiszed a 'bullshitet', amit tolnak, hogy 'nem is', az te dolgod, ettől függetlenül, világszerte olvasható a felháborodás, amit a hír váltott ki.
Röviden, DE(!) hajlamosan, szeret az AMD alul maradni, úgy látszik!
-első eset? Nem! -
ricsip
addikt
válasz
GreasyDollar
üzenetére
Intel nem rúg labdába sehol az nvidia v. amd-vel szemben.
A B580-ra már azt írják h. az RX 9060 XT-hez képest semmiben nem jobb, csak a VRAM miatt vegye aki konkrétan ezt akarja. Minden másban a 9060 XT-nek van előnye (talán még az árban is kb. hasonlóak ha a 8 gigás változatot veszem) -
GreasyDollar
lelkes újonc
Nekem az a tapasztalatom, amíg befut , befutnak vele ( a vga szegmensben ) , addig olcsóbb lesz. Aztán a háromszereplős piacon szépen együtt fog mozogni a kártyák ára. Mint ezt már sok máshol is láthattuk.
A reményt az igazi versenyszituációra talán egy Kínai gyártó berobbanása és piactarolási kísérlete hozna el ebben a szegmensben is . (Szerintem) -
ricsip
addikt
válasz
GreasyDollar
üzenetére
Pont h. az elején lesz drága, mert van sok hülye (USA-ban főleg) aki bármennyiért megveszi az újdonságot (emberek, akiknek túlságosan sok felesleges pénze van). Aztán ha nem lesz kereslet utána sokáig, halmokban állnak az eladatlan B770-ek, akkor 4-6 hónap múlva lesz árcsökkentés.
HUN_Sector: amúgy jah, az intel is pont ugyanolyan patkány, mint minden más profitorientált TECH cég, főleg ha évtizedekig monopol helyzetben volt, és nagyon hozzászoktak.
-
GreasyDollar
lelkes újonc
Nagy csodát ne várjatok, az elején talán olcsóbb lesz, de nagy szarházi az Intel is.
-
válasz
Krugszvele
üzenetére
igen, nekem is bejon
-
válasz
Dragonovich
üzenetére
Szerencsére nem egy Vargáné és Társa ül mögötte, hanem egy intel, szóval gondolom nem azért kezdtek bele, hogy hülyére legyenek verve, és a kutyának se kelljen a kártyájuk. Úgyhogy én is ebben bízom
Nyilván hosszú az út, de hátha... -
Dragonovich
csendes tag
Szeretném, ha ez a gyártó az alsó és középkategóriás kártyák piacán korrekt versenytárs lenne.
Nekünk is fontos a verseny, hiszem fejlődést és talán a kártyák árainak csökkenését hozhatja.Szeretnék bizakodni ebben a kartyában... De csak a valós tesztek után lesz értelme egyáltalán gondolni arra, hogy váltsák.
De azt meg kell hagyni tényleg szép kártyákat keszit külsőre
-
Krugszvele
senior tag
Én nem tudom mennyire gyors, energiahatékony, vagy jó kártya ez a képen a cikkben: de hogy az egyik legszebb vga, amit valaha láttam, az biztos!!
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Azt már nem adja hozzá az Alza.
-
-
Alogonomus
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
A B580 sem rossz kártya, csak a megfelelő áron kell kínálni. RTX 4060 és RX 7600 szintű kártya, ami néhány játékban komoly driveres eredetű teljesítményproblémákkal küzd. Azért a 230€-ért rendben van, mert a kevésbé problémás másik két alternatívához képest érezhetően olcsóbban adták.
A B770 sem lesz rossz kártya, csak a megfelelő áron kell majd adni. Előzetes hírek szerint valahol az RTX 4070 és RX 7800 XT szintjén lesz nyers erőben, tehát egy szűk 300 $/€ elfogadható ár lehet érte a meglevő kockázatokat is figyelembe véve.
-
Egon
nagyúr
-
slmSIG
tag
Az AMD ellen már nem kell, az ledobta a láncot magáról!
Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD - PROHARDVER! Videokártya hír
-
mad823
őstag
Amelyiket javították
De mivel azóta vagy 30 újabb driver verzió jött ki, és köztudottan problémás dolgokat is javítottak (pl. CPU overhead), ezért hadd gondoljam azt, hogy egy ilyen régi teszt nem igazán releváns. De amúgy le a kalappal előtted, mert szépen szépen összegyűjtötted/letesztelted. -
Azt hallottam/olvastam, hogy driverproblémák miatt nem célszerű Intel-es VGA-t venni, holott ár/teljesítmény arányban ezek jobban.
Mi az igazság? Van valakinek személyes tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1 humoros
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Te jó ég! Mennyi melót tettél bele?! Végtelen!