-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
bubi92 #13582 üzenetére
Ok, és a warozás mi?
Na jó, jobb lesz ha rákeresek neten az ilyesmire...
De azért érdekes hogy hónapok alatt sem néztem még utána.. van egy kis baráti szerverünk, azon szoktunk játszani, néha betévednek külsősök, tőlük hallottam ezeket a szlengeket.Ja és a linket kösz.
-
Lmh
őstag
válasz
bubi92 #13423 üzenetére
Én pár napja kaptam invet rá. Nem tudom hogyan zajlik a hozzáférések kiosztása. Kezd megtetszeni. Igazából 1 dolgon múlik, hogy játszom-e majd vele: lesznek-e csalók rajta
A source-osok szeretni fogják, mert gyakorlatilag egy felturbózótt source. 1.6-hoz képest pedig egy még sokkkal-sokkkkkal szarabb source-verzióMivel egyértelmű, h a Source nem tudta elvenni az e-sport népszerűséget az 1.6-től, fogalmam sincs, hogy gondolták, hogy majd ez fogja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Windows Insider Program
- Reklámblokkolók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged