- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nked meg azért mert nem vittem a cuccost de le kellett utaznom szombaton tatárol győrbe és nem értem haza vasárnapra.
Aztán végre összettem az uj gépet mivel a tápom tönkre kurta a lapot a procit és mint kiderült a hdd-t is.és még magát is
Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.
Most itt ülök laptop előtt.És elinditom de kurva lassu ez.tesom cerka 1,5gigása is gyorsabb xp-vel.512rammal.
ez meg egy T7300as 2giga 4mb 2gigaram vista
elinditom nézem ad a videokarinak 780mb-ot a videokarinak ez mi??ezért ennyire lassu meg szanaszét van szemetelve.meglett csinálva csak ezt a kibaszott turbocache-t nem tom kikapcsolni mert azért vista alatt kell az a 2giga.de sehol semmit nem találok és még drvert sem találok ehez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.