Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Egy P5K-e wifi lap mennyirejó tuningban??akadályozza ebben a wifi??chipset terhelés miatt??tud olyat mint ey p5k?

-
mokus1
addikt
965 ds3. az elviseli az 500FSB-t??valami olyasmi lap kéne ami igen.
-
mokus1
addikt
Miért nincs támogatva a HT a E4300amban??ezt irja az everest ki.
-
mokus1
addikt
Melyik az az oldal ahol a WR-ek vannak fent?

-
mokus1
addikt
[link]Nyomtam egy kis tuiningot rá

és ez még szobában volt -
-
mokus1
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
a a kisebb szorzot választanám.procid miatt akorra.minden E6750nek ennyi.nekem DS3L van én lehet lecserélem de a DS3 az szerintem már egy jó lap nem nagyon éri meg.Ramot is meghuzhatnád.1000be menne ugye elméletileg a 6*500nál cl5be kis fesz neki.ÉS játékba is gyorsulna.
-
mokus1
addikt
Szerintem ezt a procit tartosan ne használd már 1,4v fölött.45nm miatt.
Észreveszed a különbséget a 2progi között az orthos ha 9es vagy nagyobb prioritással tolod akkor megeszi mind a 2cpu magot (igy nehéz bármit is csinálni a géppel de lehet buzerálni és ajánlatos nagy priortásal csinálni)itt a ramokat is megtudod hajtani.
a prime meg csak az orajelet használja ki(leeht h ezt csunyán mondom)a lényeg h nem hajtja ki a cpu-dat csak pl 50-50% 80-20%h világos legyen.
az orthos jobb tesztelésre a Small FFT 9es prioritással lemegy 2órát akkor én azt mondanám rá h beton stabil -
mokus1
addikt
Az a lapom gyengesége h a procim 10*335öt nem szereti nem stabil.
de 8*400on az.
DS3L P5k-ra megéri lecserélni ugye?? -
mokus1
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nked meg azért mert nem vittem a cuccost de le kellett utaznom szombaton tatárol győrbe és nem értem haza vasárnapra.
Aztán végre összettem az uj gépet mivel a tápom tönkre kurta a lapot a procit és mint kiderült a hdd-t is.és még magát is
Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.
Most itt ülök laptop előtt.És elinditom de kurva lassu ez.tesom cerka 1,5gigása is gyorsabb xp-vel.512rammal.
ez meg egy T7300as 2giga 4mb 2gigaram vista
elinditom nézem ad a videokarinak 780mb-ot a videokarinak ez mi??ezért ennyire lassu meg szanaszét van szemetelve.meglett csinálva csak ezt a kibaszott turbocache-t nem tom kikapcsolni mert azért vista alatt kell az a 2giga.de sehol semmit nem találok és még drvert sem találok ehez. -
mokus1
addikt
bocs a offért de h tudom kikapcsolni laptopom a turbocache 8600m gt 256 Gddr3
-
mokus1
addikt
VAlki tud linkelni egy olyan képet mikor a gép nem a házba van??gondoltam rá kiszedem és valahogy ugy lesz

-
mokus1
addikt
válasz
Zé_Mester
üzenetére
elég 2
kb mekkora kell ennek h közel 4gigáta huzzam meg hetek kérdése h megvegyem a 8800GT/GTS-emet??VAgy még 3870is lehet belőle.Esetleg az uj Geforceok de azok még messze vannak.
A gépben semmi különös nincs 7-8 venti 1dvd 1 vinyo és kész.400-450elég?FSP vagy valami hasonlóból? -
mokus1
addikt
Már mondtam h kicsi a tápom ha kiveszek egy ram modult és azt az 1et is kisebb fesszel tolom akkor kicsit tovább huzhatom a procit??
-
mokus1
addikt
Egy teszt erejéig kielégitené a procim ha a proci táp részt egy másik 300Wos táp adná??
a többit meg ami a gépben van? -
mokus1
addikt
Ja ne nézz hülyének de ideges lettem picit h nem indul el igy se és adtam neki 2v.ot
azt szarakdotam vele egy csomot mert nem akart visszaállni és mindig kikapcsolt.köszi az értlemes segitséget
Amugy a tápra azért gondoltam mert mikor adtam az FSB-nek 3,6on +voltot egyre instabilabbb lett.Tesztelgettem elég sokat. -
mokus1
addikt
Lehet hogy a konfigomnak kevés ay táp??330W Deer(nem egy FSP
)a proci 3,6on megy 1,4v-al(E2140)Kitettem ablakba utánna és ugyser ment 1,8v-otis probáltam 6os szorzóval megy többet.a kari is huzva van és azt mondják az is sokat eszik. -
mokus1
addikt
Mi gyorsabb játékokban egy 3gigán járatott E2140 vagy a Pentium D 815 2,8giga 4mb
kb a D-t 4gigára huznám.Szigoruan csak játék
teszt ha lenne az se lenne szar. -
mokus1
addikt
Gigabyte DS3l-re van vmod?? ami biztonságosan megtudok csinálni a drop miat??
-
mokus1
addikt
milyen szivacs?

-
mokus1
addikt
Ja az miért van h rátettem a chipsetre egy ventit azt 1 fokot se lett hidegebb .Tegyem ugy h szivja a meleget le rolA?
-
mokus1
addikt
H gyorsabb és kimélőbb használni a gépem??Ramra és procira tekinteettel.Geil ultra ddr2 800
E2140 L2
1.variáció 3ghz 1,5v ram:4es időzitések 900mhz 2,17v(+ FSBnek 0,1v)
2.variácó 2,8ghz 1,45v(zt még lehet h lejebb tudom vinni)ram:cl5 1050mhz 2,27v.
Szerintem az utsó megoldás a befutó. -
mokus1
addikt
Az nagyon rontja a ramjaim élettartamát ha adok neki 2,37voltot?950 cl4.
-
mokus1
addikt
Bocsi h itt csak annyi h itt ph-n h tudok aprot feladni?

-
mokus1
addikt
Az lenne a kérdésem hogy feltettem a ventiket a házra már egy ideje de már kivül belül tiszta por.Pedig az asztalon van.Nincs valami szűrő vagy valami hasonló?

Szép zé_Mester) -
mokus1
addikt
az E6320 valoszinűleg ilyet veszek mivel nem olyan rossul tuningolható és 4mb cache.Az a kérdésem melyik stepping a jó féle

-
mokus1
addikt
Ha egy E 2160at huzok ugy 3,4ghz-re állitolag szinte az összes birja az felér egy gyári E6750nel??teljesitményben?És az E2160ban melyik a jo stepping köszi.
-
mokus1
addikt
Everest 4.20hoz serialt kaphatok:S
-
mokus1
addikt
Ami nem extreme vagy amd-be nem black edition annak egyiknek se lhet állitani aszorozóját semmilyen progival?
-
mokus1
addikt
Mennyit megy hajszolva egy E6850 4ghz-et megy?

-
mokus1
addikt
Nézegettem teszteket és kb egy E6850.et meg a E6550-et ugyan oda leeht huzni???
Gondolom akkor ha tuningra veszed akkor sokan jobb an megéri a E6550->több sikerélmény és oclsóbb is.Ezt csak én látom igy?
-
mokus1
addikt
Az extreme procik miben többek mint a sima duok??Erre soha nem jöttem rá.abban hogy ezek a jobban sikerült chipek?
-
mokus1
addikt
Mennyi különbség van a házhűtők között egy méretben?sok megéri a felár?
-
mokus1
addikt
Asus silent knight jobb hűtő mint a Tx2??
-
mokus1
addikt
Egy huzott G0-as Quad-nak mekkora táp kell?
-
mokus1
addikt
Ez jó tuninghoz Q6600hoz?Kb 3,4-3,6oz szeretnék amjd kihozni belőle.http://www.depo.hu/asus/triton_70
-
mokus1
addikt
Apacer és Samsung tuninghoz jó??800as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Autós topik
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár 1,45vel a 80 jó hűtővel nagyon sok

DS3L P5k-ra megéri lecserélni ugye??

Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.
a többit meg ami a gépben van?
azt szarakdotam vele egy csomot mert nem akart visszaállni és mindig kikapcsolt.köszi az értlemes segitséget

Gondolom akkor ha tuningra veszed akkor sokan jobb an megéri a E6550->több sikerélmény és oclsóbb is.Ezt csak én látom igy?