Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a kis venti teljesen elég, de ha egy nagyobbat teszel rá, az sokkal több levegőt mozgat meg, sokkal halkabban. nekem is egy 8cm-es venti van ráfordítva a chip bordára, úgy hogy a memókra is megy levegő.
és így majd 8 fokkal hűvösebb az alaplap
de a GeminII nagyon nagy teret fog hűteni, práne ha 2 centivel fogod nyomni. akkor nem lesz szükséges külön venti az alaplapi chipre

-
_core
aktív tag
Talan ezen a lapon: www.ripping.org Fent a menubol majd kiturkalod mi erdekel

-
Brumi˘
addikt
Első nekifutásra ennyi. Bios 1,5V.
-
DroneZ^
őstag
multkor kivettem a ramot megnéztem, há irdatlan forro volt basszus, a gépházamban 40-45 fok van, nincs mivel hűteni a procit hiaba jo a hűtőm.. valami olcso, szellős ház kellene majd, ami viszonylag hangszigetelt is... csak jelenlegi házamban is 4 rendszer venti van igyis 40 fok van benne... nemértem miért...
DS4 az is xar akkor? fene egye meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
DroneZ^
őstag
2x2gb ddr2-es supertalent van, 800mhz 5-5-5-15 ösek, nem tunningolom. A lap Gigabyte P35-DS4, itt csak 6-8x-ig vannak a szorzok, csak nennél a lapnál? Láttam valakinek 10x-es is van? Az miért? Valaki DS3-ját P5K-ra szeretné cserélni, ennyire nem jók a DS-ek? De tudom a ram multiplierjét fix-re rakni és magamnak valami kerekebb értékre tenni, talán jobb és hogy a stabilabb lehet a rendszer? Minimális a különbség de 1ik modnál jobban melegszik a proci, az is számit. Szóval a minimális is melyik felé húz? Melyik ér többet?

-
Telefunen
őstag
Félreértettél, a lap max az elérhető FSB-ben jelenthet korlátot. Míg te a processzor frekvenciáját is változtattad (magasabbra) ahol már nem volt stabil. Ez valószínűleg azért volt mert kevés volt a fesz a procinak. FSB fesznek nem érdmes adni, nem befolyásol semmit. Inkább az MCH-nak adj +0.1V-ot, a procinak pedig még egy lépcsőnyit, hogy stabil legyen 10x335-ön.
-
Zé_Mester
őstag
háhá
itt nézz körül, a 2, vastad kiemelés után vannak olyan képek

nagyon szerettem amikor így volt, a hűtéssel nem volt gondd

-
thomeef
őstag
Okés hogy a táp az alapja a gépnek, de azért tulzásba nem kell vinni
Egy 450wattos bármely táp ami márkás, chieftec-fsp-corsair, 15-ből bőven megúszod és még sokat is mondtam
Amugy egy 400wattos fsp hiba nélkül elvisz egy 3,4ghz-re húzott E6750-et 2giga rammal, meg 8800gts-el, + két vinyó meg rendszerhűtők.
Ezeket az új tápokat már nagyon stabilra készítik, tehát az én ajánlatom a 450w, de az már mindent visz, kivéve az 1-nél több vga-t. -
Zé_Mester
őstag
sztem meg inkább valami 550W-os Chieftec-ben gondolkozz.
egy 8800GT/GTS vagy 3870-nek simán kell egy ilyen táp, mivel a fogyasztásuk nem kevés.
és mellé még ha tuning is kell, akkor meg pláne nem éri meg ezen spórolni.egy megbízható/erős gép alapja egy normális, erős táp. ha rám halgatsz akkor nem ezen spórolsz
én egy 650W-os tápot vettem a gépemhez 24e ft-ért és egy percig nem bántam meg.
-
Zé_Mester
őstag
szerintem ne a ramot vedd ki hanem a tápot. a ram fogyasztása elenyésző.
ha most egyet ki is veszel, nem fog annyi teljesítményt meghagyni a tápba hogy te azzal irdatlan nagy +MHz-eket szedj ki a prociból.
sztem cserélj egy új tápra, és akkor ilyennel nem lesz gond.
és akkor még +ramot is tehetsz bele
-
Anthony28
őstag
A mester és követői, vagy akár "a mester és tanítványai"!
Látod Zé milyen hatással vagy az emberekre?Számukra te vagy a messiás! 
Csak úgy kellett volna megfogalmaznia: "Mester, te is adtál neki már ennyit, gondoltam én is adok neki még többet, ezzel is überelve téged!"
A következő játékos már csak 2,1 V-tal tud belépni a csatatérre módosított bios-al...az 1,7V mindennapos már már kijelenthetem 24/7
, és megjelentek már a kósza 1,8V-2V feszek is. 
Komolyan mondom fetrengek a röhögésstől itt a székemben ülve!
Ez kééésszzzz! 
mod: 2V-ot adtál neki?
Ja! Akkor a procid volt az a nagy durranás és a vele járó gombafelhő a város felett!

-
Zé_Mester
őstag
sztem úgy csináld hogy ami most van az maradjon benne. a többi motyót (dvd, vinyó,vga....)azokat meg kösd egy másik tápra. és ennyi. ha van ilyen átlalakítód, ami 2 táp-ot 1-é alakít akkor nincs semmi gondd mert mindkettő egyszerre fog kapcsolni. és akkor elégnek kell lennie a mostaninak ahoz hogy tudj vele szórakozni.
de könyörögve kérdel, ne adj neki 2V-ot, mert szerencsétlen világgá megy

-
mokus1
addikt
Ja ne nézz hülyének de ideges lettem picit h nem indul el igy se és adtam neki 2v.ot
azt szarakdotam vele egy csomot mert nem akart visszaállni és mindig kikapcsolt.köszi az értlemes segitséget
Amugy a tápra azért gondoltam mert mikor adtam az FSB-nek 3,6on +voltot egyre instabilabbb lett.Tesztelgettem elég sokat. -
Zé_Mester
őstag
1,8V a procinak ????
tehetséges.
és még mindig elindul a géped ???
mert ha igen akkor holnaptól én 230-ról üzemeltetem a procit.
ne neked átütési fesz, ezt szokjad
na mindegy, bárot vagy. de a tápod valóban keves ehez a motyóhoz.
meg sztem a lapod is, de az csak másodrangú
-
ludasmatyi
tag
Hát ha a cpu kifullad szerintem egyszerű megudni!Teszteld!Orthos vagy Super PI-vel!Ha ezek közül használod valamelyiket és már sok a CPU-nak a húzás úgyis hibázni fog és leáll a tesztprogram!Ha meg eleve annyira felhúzod ami sok a CPU-nak akkor el sem indul a gép!Akkor BIOS reset!Szerintem ennyi!
Subaruwrc:LÁTOM fa-san érzed még magad!

-
palika90
tag
Az lenne a kérdésem hogy milyen beállításokat tartotok optimálisnak ha egy kicsit húzni akarom a procit, és a RAMOKBÓL ki akarom húzni a 900MHZ-et.
lap : Gigabyte 965P-DS3
táp:350W FSP
RAMok:2x1gb-os GEIL ultra KIT (800MHZ)
cpu:core2duo E4300 1,8 ghz,9x-es szorzó 800mhz FSB, ( gyári hűtő ami meglepően jól hűt)
VGA: Sapphire 1950pro 256MB/256bit
Jelenleg semmi nincs még húzva.
-
ricsy888
senior tag
"amit tiltunk fórumunkban:
-*Wareztevékenység, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
-* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)"
Azt hiszem hogy ezért linkelte
-
subaruwrc
félisten
ameddig nem kell feszt emelned. hiába mondok neked x mhz et mert minden proci más és a laptól is függ. minőségi 800as rammal nem lesz akadály de egy 1066os kingmax nem életbiztosítás.hiába megy elvileg annyin ha abba fektetsz be nem lesz sok örömöd benne. de hogy a kérdésedre válaszoljak egy Q6600at KB 3ghz ig egy E6850et KB 3500ig gyári hűtővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

licenc