- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Hát nem tudom elvileg nekem a gigabyte lapom szabályozza... ha nem kell akkor nem pörög 2000et.. csak ha huzva van a fesz akkor... mivel nem PWMes a venti.. elvileg nem hiszem hogy lehet szabályozni az alaplap is ugy szabályozza hogy kevesebb feszt ad neki.. lehet hogy ö a régi HyperTXet szabályozza aminek PWMes a ventije nem a TX2öt bár lehet irta milyen nem olvastam vissza elnézést..... a masik megoldás pedig az bár nem probáltam de működhet hogy az alaplapon mindent DISABLEDre állitasz... a szabáyozásnál... és akkor ugy probálod meg speedfannal.. vagy valamivel... én ilyet nem használok.. inkább a hardveres megoldások híve vagyok... az legalább fix.. és nem szeretem ha progaramok futnak a háttérben.. de ez csak az én rigolyám... pl videokarit se huznék szoftverrel max amig kiprobálom mit bir utána égetném bele a BIOSába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest