- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEKK
aktív tag
az a baj valami más a hang forrása nálam. mert lehúztam az összes ház ventit meg levettem 1000re a cpu-t és mégis hangos valami. a vga-n egy zalman vfu700 van annak az adatlapjáb 1350-2650ig van azt nem tudom mi szabályozza de gyanítom az forog mint az atom mert a gpu 35 fokos terhelve meg 40ig megy csak.
-
Eagl3
veterán
Annyival kiegészíteném, h. csavarhúzóval óvatosan ki kell pattintani a müanyag kapaszkodókat a bordáról mielőtt lehúzni.
Lamellákra vigyázni, könnyen hajlanak és nem könnyű egyenesre vissza csinállni őketMiér nem adnak alapból merevítőket ill. hátlapi panelt hozzá
(költői kérdés volt.
-
sz.j
nagyúr
Ez lenne az amiről szó van?
Sajna az ára nincs kiírva.@ MEKK
Szvsz nem, mert valahogy túl gyengének tünik. -
zsigee
aktív tag
Nem történt semmi
Olvasgattam a hsz-eket, és gondoltam a tapasztalatot megosztom. Viszont, nekem így csalódás ez a hűtő, olyan hangja van mint egy régi 6cm-es celeron hűtőnek. A hőmérséklet jó, de minek pörög 2000-t?
Sajna most nem tudok ilyen ellenállást beszerezni, majd utána nézek, de azt nem értem, hogy pl a speedfan, miért nem hozza be azokat az opciókat, melyeket Tommee kolléga leírt egy nem túl régi hszben. Szóval olvasok én itt bőszen, de semmire sem jutottam érdemben, talán ennyire láma vagyok?
Cska ennyi.
Köszi az infót. -
sz.j
nagyúr
Ha nem használsz hátlapí merevítést (de mindig érdemes), akkor ajánlott a hűtő talpait tökéletesen egysíkba "hozni" (hajlítgatás, egyengetés vagy bármi más módon.).
Ha mind a négy talp tökéletesen egysíkban van, akkor bármilyen erővel meghúzott csavarok se tudják deformálni a lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest