- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Mondjuk az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az alaplapnak jót tesz az az elég komoly erőhatás...
Arról nem is beszélve amennyire meghajlik egy ilyen rögzítésű hűtő felszerelése után!De ezek szerint csak nyomni kell, aztán bízni benne, hogy nem lesz baja az alaplapnak!
Én úgy csináltam, hogy először rögzítettem az egyiket, aztán a másikat átellenben még csak-csak. Utána a másik átlóban a másikat még nehezebben, de aztán az utolsó az kész volt... azzal szenvedtem a legtöbbet!
Hogy egyszerre átlóban betekerni, ez számomra elképzeélhetetlen.
Egyiket is alig bírom kézzel behajtani nemhogy egyszerre kettőt pontosan lenyomni, aztán elfordítani...De ezek szerint én hibáztam a felszerelésnél... még jó, hogy nem szándékozom az elkövetkező 2-3 évben hozzányúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest