- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Fujifilm X
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Jah... így már értem!
Csak átfutottam a kis könyvet, majd konstatáltam, hogy azalapján nem fog menni a felhelyezés...De így már értem, hogy zárt állapotban kell egyszerre átlóban lenyomni, és már be is kattan!
Én meg nem hittem el, hogy azon a vízszintes záró pöckön képes átugratni, és ezért kinyitva tettem rá, majd lenyomtam és gyorsan lezártam!
De sikerült!Köszi, legközelebb már menni fog!
-
masterful87
senior tag
Mondjuk az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az alaplapnak jót tesz az az elég komoly erőhatás...
Arról nem is beszélve amennyire meghajlik egy ilyen rögzítésű hűtő felszerelése után!De ezek szerint csak nyomni kell, aztán bízni benne, hogy nem lesz baja az alaplapnak!
Én úgy csináltam, hogy először rögzítettem az egyiket, aztán a másikat átellenben még csak-csak. Utána a másik átlóban a másikat még nehezebben, de aztán az utolsó az kész volt... azzal szenvedtem a legtöbbet!
Hogy egyszerre átlóban betekerni, ez számomra elképzeélhetetlen.
Egyiket is alig bírom kézzel behajtani nemhogy egyszerre kettőt pontosan lenyomni, aztán elfordítani...De ezek szerint én hibáztam a felszerelésnél... még jó, hogy nem szándékozom az elkövetkező 2-3 évben hozzányúlni!
-
masterful87
senior tag
Valaki megosztaná velem az LGA775-ös foglalathoz való szuper felfogató felhelyezésének egyszerű módját???
Mert két gépet kellett összeraknom, kábé egy óra volt a gép összerakása meg az XP telepítése, és ezen felül egy óra a CPU-hűtő felhelyezése!
Vagy 100* fordult meg a fejembe, hogy ez egyszerűen fizikailag lehetetlen... de aztán mégis sikerült valahogy, fájós ujjbegyek, és kicsit kifli alaplap árán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest