- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Che Guevara
csendes tag
Nekem is van HyperTX-em és először azt használtam, de érdekelt, mennyit teljesít az E2160-hoz adott gyári intel hűtő. Beszereztem egy új házat (CM Elite 331) amiben van légcső a proci felett így már a szobahőmérséklet levegőjét tudom használni. A proci 33% tuning mellett terhelés nélkül 28 C, a venti napok óta nem ment 850RPM fölé. A HTX2 nekem nem adott olyan eredményeket, mint neked és folyamatosan 1300-al ment.
Everest screen! - E2160@2,4Ghz, FSB 266 - Intel gyári hűtővel (a CPU venti értékét a 4. ventilátor mutatja helyesen!!! - a másik kettő burkolat!)
Szerintem a HTX2 ezért szerintem inkább olyan házban érvényesül igazán, ahol nincs megfelelő szellőzés, vagy nagyon meleg procit kell hűtenie.
És nagy hátránya, hogy nem PWM-es! Ezért nem tud optimálisan együttműködni PWM-es házhűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen TV-t vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen monitort vegyek?
- Trollok komolyan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest