Hirdetés
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Forumozo
üzenetére
A probléma a játék nem eredetisége miatt is adódhat véleményem szerint. Ha eredetiben van meg akkor nem szóltam
Egyik ismerősöm is ugyan ilyen gonddal küzd és ő is virágboltival tolja. Nekem pedig egy korábbi virágbolti szezonfeldolgozással azt csinálta, hogy pl. időmérőn már rögtön az első megkezdett mértkörön a célegyenes végénél eldurrant a motor, akárhogy is próbáltam vigyázni rá, nem teljesen kipörgetni. Miután megvettem a játékot megszűnt a jelenség. Nem prédikálni akarok most a warezról meg semmi, csak annyit mondanék, hogy ha mégis ez van a háttérben, akkor nem ez alapján kellene megítélni a játékot, mert ugyan tény, hogy nem hibátlan, mint ahogyan a legtöbb játék sem az, de bőven el lehet vele lenni.
Amúgy meg a Car Status-ban próbáld figyelemmel kísérni a rendelkezésre álló üzemanyagszintet és ennek megfelelően változtatni az üzemanyag/levegő keverési arányt (MIX) Ja és a tankolás valóban meszünt 2010-től :p -
hermanyi
addikt
válasz
Forumozo
üzenetére
Ez nem hiba
A hiba a jobb lábadban keresendő 
Spórolni kell az üzemanyaggal és nem mindig tolni padlóig. A Mix 1-2-3 az az üzemanyag keveréket jelenti és alapon MIX2 ben van ha spórolni akarsz és ezt a jobb lábad nem engedi akkor tedd Mix 1 be és elég lessz a nafta a verseny végéig.
Jó rég óta nincs tankolás az F1 ben és ez igaz a játékra is .
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyik ismerősöm is ugyan ilyen gonddal küzd és ő is virágboltival tolja. Nekem pedig egy korábbi virágbolti szezonfeldolgozással azt csinálta, hogy pl. időmérőn már rögtön az első megkezdett mértkörön a célegyenes végénél eldurrant a motor, akárhogy is próbáltam vigyázni rá, nem teljesen kipörgetni. Miután megvettem a játékot megszűnt a jelenség. Nem prédikálni akarok most a warezról meg semmi, csak annyit mondanék, hogy ha mégis ez van a háttérben, akkor nem ez alapján kellene megítélni a játékot, mert ugyan tény, hogy nem hibátlan, mint ahogyan a legtöbb játék sem az, de bőven el lehet vele lenni.
A hiba a jobb lábadban keresendő