Hirdetés
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Én kontrollerrel tolom karácsony óta, nem a legolcsóbbal, nem is a legdrágábbal, a lényeg:
X-INPUT - os legyen, a direkt input nem elég ... az x-input lényege, hogy a két "ravasz" is analóg, magyarul a jobb oldali pl. a gáz, bal oldali a fék, és ezekkel finoman lehet adagolni mindkettőt. Egy átlag kontrollernél ezek a ravaszok nem analógok, azoknál csak annyi előny lenne, hogy finomabban lehetne kanyarodni ... ezekkel az xinput -o s kontrollerekkel már megközelíthető - szerintem - a kormány.
Eredménye nálam bőven van, lásd pár hsz - szel feljebb

Igaz ez se mérvadó, mert itt van giigz ufo fórumtársunk, aki laptop bill. - el is agyonver
... 
Nekem ilyet hozott a Jézuska, ami 8k volt a szombathelyi MM - ban.
szerk.:
Ilyenek még - ha jól tudom - az Xbox kontrollerek, meg a Logitech - ek, csak azok már drágábbak.szerk.2:
Jim74
Ne stresszelj, mester, közhelynek tűnik, de ehhez a játékhoz tényleg idő kell, meg türelem ... sok, sok türelem ... nem ma kezdtem a pc -s játékokkal való játékot, de ez az a game, amiből 10 esetből 8 - szor, ALT + F4 - gyel léptem ki

Meg az a különbség csak 2 tized ...

Új hozzászólás Aktív témák

- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...