Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
ha felgyújtsa valaki a villanyt
Parasztból jeles!
Hát nekem nincs ilyen gondom, most próbáltam, még egy 2Kwattos fűtő testel is próbáltam, igaz nem ugyanabba a konnektorba dugtam.És azt sem tudom, hogy a villany ugyanarról a fázisról megye-e.
Próbáltad már más fázisról? Vagy csak 1 fázisod van otthon? Gari van még rá?
(valahol próbáld ki.)Szerk.
Egy elosztóról kipróbáltam és semmi gondja nem volt a kormányomnak.(g27 van nekem is)
Annak valami baja lesz, vagy esetleg valami kondi hiányozhat, pl. fénycsőnél, vagy ha kompakt szarakodik.
Ha tv dugsz be akkor is ez van?
Új hozzászólás Aktív témák

- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest