-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Akkor megyek szépen sorban, hogy a saját körömhöz képest miket találtam:
- A célegyenes vonaláig mehet a KERS, de utána én nem szoktam nyomni, maradjon a kör további részére több.
- Az első kanyar majdnem rendben van, de amikor kigyorsítasz, pöcögtetni kell a billentyűt, hogy ne csússzon meg a hátulja. (Ezt megtanulni egy kis idő, de nem túl sok.)
- A következő kanyart jól veszed, a sikánnal sincs túl sok probléma, de utána a kanyarkombináció elég lassú, sokkal nagyobb sebességgel is be lehet menni oda.
- A következő kanyarokban megint hibák vannak, mennek a tizedek szépen...
- A DRS-t az egész kör alatt egyszer sem használtad, ez megint tizedekbe kerül...Egyébként összességében semmi baj nincs a vezetéseddel, csak gyakorolni kell még, sokat. Ha tetszik a játék, szereted az F1-et, akkor megéri a gyakorlás, mert könnyen ráérez az ember, és akkor utána billentyűvel is élvezhető valamennyire.
Holnap feltöltöm majd én is a körömet, hogy lásd miről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest