Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Én a real pitcam-et tettem fel, de abban a mappában is van még három almappa.
A neveikben a FOV a field of view, tehát hány százalékban láss a sisakodból kibámulva, én azt hiszem a 60-ast tettem fel.
Azokat kell a cars mappa tartalmára rámásolni, azt előtte ott lemásoltam cars.bak néven, kitudja mi lesz
Az actionmap-et pedig szintén biztonsági mentettem, és azt is lehet felülírni, abból csak egy van a rar gyökerében.Ha minden jól megy, akkor így már jó is vagy, de ha úgy érzed, hogy túl sokat fordul (pl a 90 fok kicsit túlzás
), akkor a játékból kilépve az actionmap mappában keresd meg a te kormányodnak megfelelő nevű xml-t, és abban ezt a részt keresd ki:
<Action actionName = "Look Left" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
</Action>
<Action actionName = "Look Right" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
</Action>és mindkét saturation-t emeld meg érzéssel (nekem 4-ről lett 9-re emelve). Tehát minél nagyobb a saturation, annál kevesebbet fordul.
Ezután viszont ne menj bele a controller setupba, mert ráment egyet, és aztán emelheted még tovább, én így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest