Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dantenero72
üzenetére
"miközben egy 9800gt-n dx9 maxon elfut 60fps-el -.-"
Ez mondjuk pont nem igaz, felezd el az értéket.
Amúgy írtam neked egy megoldást a corrput save-re hátha beválik, de akkor leírom mégegyszer, amikor nekem csinálta akkor leszedtem a fájlokról az írásvédettséget, ez ilyen utsó próbálkozás volt nálam, igaz nekem gridnél csinálta, de az nem számít, mert amikor rákereste ma hibára csak dirt2-eseket dobott ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Eladó Bowers & Wilkins ASW608 mélysugárzó, fekete
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest