- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #5843 üzenetére
A hotmailos címed megy mindenhova a GFWLivera és az Xbox.comra is !!! de jelentkezz be elsőnek itt kezd Windows Live ID csakis hotmail arra ha rájössz akkor jó uton jársz.... én is pontosan így jártam az elmult hónap elején. vagy 3 napig rágódtam rajta mire rájöttem de most belevéstem a falba
örökre megjegyeztem !!!
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5826 üzenetére
xboxhu@microsoft.com
Erre a címre írj egy levelet. Mindent írj le részletesen, azt is, hogy azért nem tudsz az xbox.com-on támogatást kérni, mert ugye be sem tudsz lépni, mivel elfelejtetted még az e-mail címet is.
(#5827) Unbaised-Ben
Igen, abszolút fapad. De azt a célt, amire van, normálisan kiszolgálja.
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5800 üzenetére
Nem tudom, az az igazság. Nem néztem meg jobban. Beállítás előtt nem indítottam futamot, beállítás után índítottam csak. Úgyhogy nem emlékszem, milyen volt régebben.
A topikot sem olvastam el normálisan.Elképzelhető, hogy ez a patch előtti dx11 előhozásának a próbálgatásai. Lehet nálam, mivel már van dx11 a játékban, ezért tűnik el az ember.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #5730 üzenetére
Én ezt használom időt ne kérdez amikor csak tehetem kerülöm a pályát
Aerodynamics
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1
Braking
Balance: F 50% - R 50%
Pressure: Medium
Brake Size: Small
Balance
Ballast Distribution: F 50% - R 50%
Front Anti-roll Bar: 6
Rear Anti-roll Bar: 9
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 8
Gearbox
Gear 1: 151 kph / xxx mph
Gear 2: 186 kph / xxx mph
Gear 3: 220 kph / xxx mph
Gear 4: 255 kph / xxx mph
Gear 5: 291 kph / xxx mph
Gear 6: 329 kph / xxx mph
Gear 7: 369 kph / xxx mph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel: Fixed
Alignment
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.10
Toe front: 0.12
Toe rear:0.44 -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5473 üzenetére
Ja ja. Megjegyzem a segítségek engedése miatt nem indultam az itteni bajnokságban. Meg persze az időpontokat nem tudom betartani a munkám miatt. Multiban is jobban szeretem ha az asistok off-on (LOL) vannak, mert a kis nyomorultak még ha ki is löknek, hamar utolérem őket és hibáznak.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #5455 üzenetére
3 giga hely csak elég a rendszer vinyón
Egyébként csak, hogy tisztában legyen mindenki, mit nevezek én gigalagg-nak.
Random-ra jön, és kb 10 másodpercig tart, aközben végig laggolva megyek a pályán, a fraps stabil 14fps-t mutat közben. Úgymond egyenletesen laggolok. Szóval nem 1 lagg, nem 2, hanem folyamatosan laggol(kb 25), mindezt 10 másodpercen át. Ilyennel még tudomásom szerint, VixenishDrop szokott járni, nála is dettó ugyanez... -
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5424 üzenetére
Az autósport királykategóriájában, az abszolút csúcson, fejlesztési tilalmat bevezetni. Eszüknél vannak ezek? Nem is tudám már hány éve nincs motorfejlesztés. Pont az autó egyik legfontosabb eleménél tiltják be a feljesztést, az az autó szíve, anélkül meg sem moccan. Meg teszttilalom. Ráfogják a kölcségcsökkentésre. Egy királykategóriában nem kéne számítania a pénznek, mert akinek nincs elég pénze hozzá, ne vegyen részt benne, nem kötelező. Vannak más osztályok is. El van b@sz@rintva az egész.
Nem néztem meg. Nem gridezem, majd a kettővel.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #5411 üzenetére
Pancserek mindig is lesznek, és voltak is.
Steady, mind1 milyen a pálya, hülye mindig van, egyedül egy pályát tudok megemlíteni, Monaco-t kivéve, ahol 100%, hogy roncsderby van, soha nem fékeznek, éles kanyart max gázzal veszik be, falnak nekilöknek, és persze én kapok büntetést, ő meg lelép, mint aki jól végezte dolgát, mindig az van egyébként.
Jön fel 1-2 suttyó, és a rajtnál mindenkibe belemennek akit találnak, szívatják a másikat, utána meg lelépnek...Bár az ilyen pancsereket próbáljuk kiszűrni, Rolly csinált "köcsöglistát" a "tehetséges" emberekről, meg van akit már a neve alapján beazonosítunk...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5411 üzenetére
Úúú ne is mond basszus. Mi a picsának veszi meg valaki a játékot és jön fel online köcsögölni? Nem volt gyerekszobája, kisebbségi komplexusa van, erre élvez esténként? MI A JÓ BÜDÖS FRANC VAN EZEKKEL? Ha meg nem bírja elviselni, hogy más gyorsabb nála, akkor meg ne is játszon, mert így soha nem fog megtanulni!
-
-
whabaky
tag
válasz
Steady74 #4943 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen
Akkor meg fogom nézni az oldalt amit ajánlottál, mert soha nem értettem multiban, hogy miért vagyok olyan gyengusz, mikor a carrierben nyerem (néha necces
) a futamokat.
Na, majd próba cseresznye, aztán lehet este megint felmegyek egyet "tesztelni"
csak lenne már vége a műszakomnak -
whabaky
tag
válasz
Steady74 #4938 üzenetére
Jaaa... tehát az elmentett beállításokat tölthetem be és annyival "jobb vagy rosszabb" az autóm az alaphoz képest (értem ezt az egészet a multiban), illetve ez alá sorolható a gyors beállítás is. Tehát összegezve, van értelme multiban is állítani az autón, mert lényegében változik a kocsi menetstabilitása, tempója.
ha jól értelmeztem az utolsó 2 hsz-ed, akkor már értem
szerk.: jaja, a TT-st az időmérőre szoktam néha állítani
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Pedig ez az igazi kihívás.
Én 20%-os Valenciát végig mentem kemény keverékkel úgy hogy az első körben voltam kint a boxban, mert lezúztak az első kanyarban. Többet nem mentem ki. Simán nyertem a futamot és nem lett piros a gumi a végére.
Lehet hogy néha lassú vagyok, de legalább ugyanúgy tudok támadni az utsó körben is, mint az elsőben, mert van még ragacs a gumin.
Ez csak stílus és autó beállítás kérdése.
-
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Spa tényleg megvolt, de pl Valenciában, első kör 1. kanyar, előttem lévő nem tud befordulni, megforog, megvárom, utolsó hely... Feljövök 2.-ig, de az utolsó 2 körben pirosak a gumik, buktam vagy fél percet. Nem lehet versenyezni is meg spórolni is egyszerre. Én a versenyre szavazok.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Tegnap 10%-os versenyt nyomtunk online Singapoure.
Én lágy keveréken mentem, mert elfelejtettem átállítani kemény keverékre
, Rolly kemény keveréken indult. Így próbáltam tartalékon autózni az első helyen, de jött mögöttem Rolly, így nem mehettem nagyon bénán
, egy ideig tartottam a távolságot tőle, de a 6 körből, már az 5. körben piros volt az egyik hátsó gumi, így a kb 6 másodperc előnyből lett 3 másodperc.
6. körben, az utolsóban, pedig mind2 hátsó gumi katasztrófa volt, úgy, Rolly 3 másodpercet hozott fél kör alatt, és miután utolért a kemény keverékű gumival, simán körbe is autózott, és nem is mentem bele, ahhoz képest, hogy féktávnál ott is elindult a hátulja a kocsinak
Egyébként azt csak én vettem észre, hogy ha megcsúszol, pl keresztben állsz egy kanyarnál. Utána, sokkal könnyebben csúszkál a kocsi, mintha a kerekek károsodtak volna...
Tök fura, de sokszor észrevettem már, bár lehet, érzéki csalódás... -
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4884 üzenetére
ezzel egyet értek
de hiába van kikapcsolva törés akkor is el lehet cseszni a másik szórakozását ,hogy minden kanyarban elnézi a féktávot szél árnyékban (hu de sokszor előfordult már multiban)sajnos idegesítő multiban a felhígult társaság ,akik nem nézik a másikat csak ,hogy előrébb végezzen és ezért mindenre képes , tisztelet a kivételeknek akiknek fontosabb egy jó párviadal és ha elnéz valamit akkor inkább elrántja a kormányt minthogy a belerongyoljon az előtte lévőbe és annak tegye tönkre a versenyét
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4788 üzenetére
Kösz mindenkinek!
A quick menüt beállítottam a piros gombok feletti 8 irányú billenő kapcsolóra és csak megnyomom egyszer aztán választok. Sajnos ez jobb kéznél van és néha elég nehéz nyomkodni, mikor gyorsítani kell, mert jobb kézzel váltok ugye fel.
Rototti: Istambulban Ha figyelt volna hátra is, akkor meg tudott volna szívatni az előzésemkor, de hát ez is tanulatlan még. Látszott, hogy nem akar elengedni, de csak annyit kellett volna tennie, hogy nagyobbat fékez és megvárja amíg én elmegyek belső íven és mögöttem kigyorsít. Ehelyett lement a műfűre.
-
Rototti
senior tag
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4734 üzenetére
ITT van egy videó, sajnos nem multis, mert multiban nem tudok felvenni. Bár még ezen is érződik a szaggatás, de remélem megfelel. A kör sem lett tökéletes, mert a szaggatás miatt nehezen lőttem be a féktávokat illetve a váltásokat is.
Ezt a vidit egyébként az F1GH-nak csináltam, hogy bizonyítsam, hogy nem vagyok csíter. Sokat nem értem vele, de most általad tudom hasznosítani.
MÁS: Nekem eddig tartott az f1gh bajnokság. Kiléptem, mert ott páran előbb hitték volna el, hogy tegnap egy ufó-val curling-eztem az Antarktiszon, mint hogy nem csítelek...
Pedig 10 ponttal vezettem a bajnokságot 3 futam után.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4521 üzenetére
Majd priviben írd már meg légyszi mire gondolsz a RAID0 alatt. Majd ha meglesz az új rendszer vinyóm, akkor a biosban átrakom IDE-ből mit tudom én mibe ami gyorsabb, és akkor már 100Hz helyett pöröghetnek akár 200Hz-el is. De ehhez így kell telepíteni a Win7-et. Nem erre gondoltál véletlen?
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4515 üzenetére
Saját szerón toltátok? Ha igen, miért használtok AI-t? Amikor olyan szeróra tévedek, ahova AI-kat rak be a kedves szerverhost, akkor cifra dolgokat mondok rá. Minek multiba AI??
Ha velük szeretnék menni, akkor megyek singleben. Mellesleg az élményhez nem hogy nem tesz hozzá, hanem még el is vesz a fent említett okok miatt. Semmire sem jók... Többet ér 4-en menni AI nélkül, mint 12-en 8 AI-val. Szerintem.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4512 üzenetére
Voltak furcsa esetek, engem még fekete zászlóztak is, pedig csak a tömeg karambolt kerültem ki a füvön.
Azt én se értem azokat a szerencsétlen AI-t mi a francnak kellett betenni? Csak kínlódnak ott, meg balesetet csinálnak.Amúgy ügyes voltál, főleg Melboune-ben, láttam első lettél.
Köszönöm a csapatást, a bajnokságot megnyertem végül!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4451 üzenetére
Mindig száraz beállításokkal megyek ki, inkább az érzékeimre hagyatkozom. Soha nem teszek fel többet intert, mert se felszáradó pályán nem tapad, se gyengén vizesen. Ha már verem fel a vizet, akkor Wet gumi és kész. Sehol nem jó az inter én ezt tapasztaltam.
Annyi még, hogy a pocsoja fix-el látom a pályáról is mennyire esik és szárazon a gumizott részt. Nem csak pocsolya fix, hanem pálya fix. Nekem nem jött be nélküle a feeling. Üres nélküle a pálya szárazon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest