Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti
üzenetére
Jó kör! Tanulmányoztam kicsit. Szűk másodperc a hátrányom, de tanultam valamit. Mondjuk én máshogy vezetek, de a kettőnk technikájából összerakok valamit. Majd hamarosan fenn lesznek az én videóim, de ezek nem hotlapok csak verseny körök. Szal lehet benne gumikímélés itt-ott. Hátha neked is segít valamit.
Kicsit gyakorolnom kéne ezen a pályán, de valahogy mindig lemarad a repertoáromról. Inkább Singapour. Nagyobb a kihívás.
-
drevin_71
tag
válasz
Rototti
üzenetére
Nem tudom a gp időt mennyivel könnyebb hozni,mint karrierben ,de szerintem hozható az időd, egy jó kört menni nem olyan nehéz ... 100% -os távon a folyamatosság az a kemény.
Sokan ezt nem értik mennyire tudsz végig koncentált maradni...
Talán majd kialakul itt is ismét hasonló kis csapat mint a GRID-benegy idő itt:
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti
üzenetére
Köszi!!!
Egyre jó volt a videó: meglátni, hogy mennyivel később tudsz fékezni a manuális váltó segítségét használva! A célegyenes végén nekem a féktáv ott van, ahol bal oldalon belóg egy elektromos jelző, olyan doboz forma. Te attól beljebb fékezel vagy 30-50 méterrel, ami bosszantó
.
Miért nem tudsz multiban felvenni?ha már az aláírásodban - ahogy már megbeszéltük Spa szerepel - fel tudnál tenni egy Spa kört? Kíváncsi vagyok ott hogy nyomod, milyen íveket, féktávokat sikerül menned. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.

Gondolom, picit gyorsabb voltál mindenkinél.