Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz ALONSO11 #3180 üzenetére

természetesen megnéztem, 0...
    hangot nem néztem. de nincs is hardveresen gyorsító hangkártyám.
    azt godnolom a játék menüjében kell állítani? majd megnézem...

egyébként pont azt mondom, hogy a dirt2 dx11 alatt totál folyamatos. kiakad 60-ra, és annyi. a 470gtx még messze nem volt az fullhd-ban, csak hd ready-ben...

az fps-ekről: nagyon sok ember, ha azt látja, hogy 30 fölött van a számláló, észre sem veszi a microlaggokat. (vagy csak pszichésen, vagy a szeme is alkalmatlan rá....)
    de az autós játékoknál ha 50fps alá kerül, valahol előbb-utóbb bemicrolaggol. ezt főként a kanyarokból való kijövetelekkor és a rázókövön látni.
    csak sokan úgy vannak, hogy ha 24 fölött van, akor már pedig az folyamatos, és kész! pedig marhára nem az. ezzel meg nekiállni vitatkozni reménytelen...

én mindig értetlenkedve olvasom, amikor írják, hogy 30-35 fps, és folyamatos.
    aki ilyen alacsony fps mellett teljesen folyamatosnak látja a játékot, az boldog ember. én ráadásul kb. 80 centiről nézek játék közben egy 30-es tv-t. ott a microlagg hatványozottan észrevehető és zavaró...

sőt. most jut eszembe: amikor 2 magos procival toltam, 470-nel, a marokkói többautós visszajátszáson 60fps melett is microlaggolt....
    úgyhogy az fps számlálás nagyon jó dolog viszonyításnak, de igazábóé pont nem ér semmit.... :(

DigitXT:
    én nem is veszek konzolt. elavultak, és a játékok 720-nál nagyobb felbontásban nem is nagyon mennek....

de asszem inkán elmegyek lassan story4-re focit nézni, (dvsc.....), és majd csi-t. kevésbé bosszantanak.... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák