Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
-
Gergo28
tag
A 3rd person nézet egész mókás, olyan mint a régi mw2 ben, de szerintem idővel arra a sorsa is fog jutni mint ott, hogy senki nem játsza és kiveszik belőle egy frissítéssel.
-
boogie84
veterán
válasz
pRoject22 #1093 üzenetére
Még nem rendeltem elő. Bár jónak tűnik, megvárom az open béta végét, hátha tudok vele játszani.
#1094 Phobion
Ooooh, most látom h a field upgrade-ek között ott a dead silence.
Na így már lesz értelme az S&D-nek.#1182 jozefgucci1
Vanguardnál meg azért sírt mindenki mert nem voltak lépéshangok. -
-
Gergo28
tag
válasz
jozefgucci1 #1182 üzenetére
Nekem is az a véleményem hogy nagyon hasonlít a ColdWarhoz, sőt eddig az az érzésem mintha a multit egy az egyben a Treyarch csinálta volna és full Cold War.
-
Szellem.
nagyúr
Most irigyellek benneteket, hogy tudtok játszani.
Nekem még meg kell várni a hétvégét. -
markknight
veterán
Ezzel a Cold Warral meg a másik tavalyi vacakkal nem játszottam (csak mikor ingyenesek voltak), de az előző MW nekem nagyon tetszett, természetesen előrendeltem ezt is. A béta eddig nagyon tetszik, tök szépen fut a gépemen. Kár, hogy csak pár napig lehet élvezni egyelőre
-
laceszgamer
addikt
Technikai oldalról nekem meglepően remek volt minden, egyedül elején telószámot kellett visszaigazolni, de ez meg igazából nem technikai gond.
Pedig még azt is feldobta, hogy kéne frissebb driver, de valahogy úgy voltam vele, hogy majd a teljesre úgy is jön ki driver, majd akkor felteszem az akkori legfrissebbet, de ilyen tekintetben sem volt semmi gond.
Menü az borzalmas. Kezdésnek várom hogy induljon a játék, ja hogy külön még startra is kell nyomni oké... de amúgy tényleg elég kaotikus ez még.
Maga a játékmenet meg hát, szokni kell, Vanguard után tényleg elég lassú, hangok viszont kifejezetten tetszenek, igaz a lépések azért viccesen hangosak, önmagában felér egy cheattel kb hallani 10 méterrel odébb hogy jön valaki meg milyen irányból. -
Deck
titán
válasz
undercover #1183 üzenetére
Eddig is volt 120-as fov.
-
Chrys_
addikt
PC-n Invasion módban nem enged spawn-olni, ha a pálya betöltésekor nyitva van a Gunsmith.
Egyébként nekem eddig tetszik a játék, de még nagyon az elején vagyok. -
undercover
őstag
Én PS-en tolom. Lehet régen toltam codot, de olyan régi Modern Warfare 1-2 feelingem van.
Van hangulata a játéknak. Gunplay az nagyon jó, jó a mozgás meg a hangok és a grafikával sincs gond szerintem és konzolon is menő, hogy akár van 120-as fov.
-
Hasonlít az MW2019-hez ,de adagoltak bele rendesen ColdWart is sajnos . A szerver kereső egyenlőre egy kalap fos ,amikor 4 vagy 5 ember állt össze nem talált meccset . Rengetegszer kidobált a játék hibaüzenettel és nem csak engem mindenkit .Ez a perk rendszer egyelőre káosz szerintem .A lépés hangok baromi hangosak és a karakter mint egy csípőficamos trotty közlekedik + még be is szart .
A fegyverek hangok és a pályák eddig szerintem jóra sikeredtek .
-
duronx
senior tag
Bnet, folyamatosan kifagy, bosszantó.
Amúgy tetszik a game. -
Imilenni
addikt
Gergo28 kolléga megajándékozott egy kóddal, itt is köszönöm!
A TTK tipikus cod, szerintem nagyon jó.
A hangok nagyon furák, élesek.Nagyon toxikusok a játékosok
Már az első körben összejött 10killstreak, egy jól elhelyezett Carepackage álltal, durva hogy mai napig bedölnek neki az emberek.. -
juve600
nagyúr
klán társaimnál vannak anomáliák :
- steam-es megy rendesen
-battlenet-es ,egyiket be sem engedi lépni egyik szerverre sem ,másiknak megy szépen, harmadiknál 20-50 fps között ugrál ,ez azért érdekes mert mindhármuknak szinte ua az a gépe van -
nutella1
őstag
Bármihez hasonlíthatnám, nem értem a kérdést. Az MW 2019 egy jó COD rész volt, a Vanguard 1 nulla. Nyilván ez előbbire hajaz. De, felőlem te ahhoz hasonlítod, amihez szeretnéd.
Jó lett, mindenféle szempontból, és ezt a véleményemet senki kívánságára nem változtatom meg.
-
batai15
félisten
No röviden a véleményem a béta alapján. Hozzá teszem régóta várok egy friss aktuális modern fegyvereket használó multis / háborús fps-re ami az új battlefield csúfos bukása miatt nem váltott be , a halo meg más világ illetve az eléggé haldokló félben van sokáig már azzal sem leszek el.
Szerintem a grafika rendben van , a TTK és a gunplay kifejezetten tetszik. A sörétes végre használható normálisan. A mozgás is valóban reálisabb , remélhetőleg ki fognak kopni a csúszkálva mászkáló emberek is. Ami viszont nem tetszik hogy a gránátokat túl messzire lehet dobni illetve a hangok is nagyon erősek, főleg a lépések. A hudot nem lehet sajnos testre szabni ,nekem nem kényelmes a minimap elhelyezés.
A menüben nem működik normálisan az egér és billentyűzet nem érzékeli sokszor az adott menü elem hogy rá viszem a kurzort. Gunplay alatt viszont nagyon jó.
soha nem vettem még cod játékot ez lesz az első , és minden hibája ellenére illetve a többi játék tekintetében (főleg bf) jó darabig meg lesz amivel fogok játszani. -
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Beta Weekend 2 elérhető pályái és játékmódjai:
Maps:
- Farm 18
- Mercado Las Almas
- Breenbergh Hotel
- Valderas Museum
- Sariff Bay (Invasion)
- Sa'id (Invasion)Modes:
- TDM
- Domination
- Prisoner Rescue
- Knock Out
- 3rd Person Mosh Pit
- Invasion -
juve600
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #1095 üzenetére
hogy -hol lehet visszamondani béta után ?
-
Gergo28
tag
Kettő béta kódot kaptam én is Battle.net-re ha valakinek kell:
4HXD-JFGQ-6H6S6-XWKR-BLRW -
pRoject22
őstag
Ez inkább egy CoD mint a Warzone jelenlegi állapota ahol csúszva haladnak előre, van recoil, fegyvert megkell tartani, kicsit lassabb a mozgás, nekem eddig bejön
-
Golyo69
senior tag
Xboxon eddig semmi hibát nem tapasztaltam. Nekem nagyon bejon a játék. Nem túl gyors de sztem jo ez így.
Ezt a Gunsmith-t meg szokni kell...A hang nagyon jó
-
Deck
titán
Nekem érzésre a sima MW jobban adja. Lehet egyedül vagyok vele
-
batai15
félisten
Megoldódott. Series x-en ha a konzol alapból 120hzra van állítva akkor a játék is így fog futni ? Mert a menüben nem találtam beállítást.
-
batai15
félisten
Nekem is el indul, viszont nem tudok játszani. Állandóan feldobja a BUy bundle ablakot. Most neki az nem jó ha Xbox storebol elő rendeltem ?
-
lowzor
veterán
Számomra azért más, mint az MW2019, szokni kell...
A movement speed pl nagyon lassú. -
lacy86
addikt
Lehet már rank15 -nel feljebb menni?
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #1122 üzenetére
Nem lehet bekapcsolni a DLSS-t, a játék meg random néha kifagy, máskor meg nem.
-
bager13
aktív tag
Nem 19 órától indul az előrendelői beta? Mert nekem még mindig azt írja ki, hogy túl korai az indításom
-
zozika84
őstag
Invasion módnál Ps -en opcionális a crossplay. Xbox esetében kötelező. Ez nagyon szomorú
-
csibe1
addikt
válasz
Roland0224 #1081 üzenetére
A vizes marhaság már a BF4-ben megvolt, nem rossz az.
Engem jobban zavar a a Gunsmith rész meg a perkek.
A Last Stand a CoD4-ben az elején jónak tűnt, de egy idő után idegesítő volt, lehet nem véletlenül tiltották a legtöbb szerveren.
A Gunsmith és a perkek szerintem tök jó az MW2019-ben, nem értem minek kellett belenyúlni?
Azért, hogy elmondhassák "fejlesztettünk valamit"?
Komolyan, egyre kevésbé értem, hogy mi alapján fejlesztenek egy játékot; már ha ez egyáltalán fejlesztésnek mondható.
Ha ez a rész is bukta lesz akkor mit csinálnak az okosok? Bezárják a céget?
Amilyen irányba halad a sorozat lehet jobb lenne. -
Bazsi747
aktív tag
PS en szerintem sokat javítottak,találatot is valahogy jobban érzem.Crossplay-t persze off oltan.
-
nutella1
őstag
Aiming Down the Sights-ot mivel kell fixálni egéren a jobb klikk-re, PC-n? Setup-ban mit kell beállítani? Toggle, megvan.
-
Gergo28
tag
Egyelőre nekem is folyamat ki fagy pedig nem álítgattam el semmit
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #1122 üzenetére
Nem szabad kimaxolni beállításokat, defaulttal megy.
-
zozika84
őstag
Invasion csak bekapcsolt crossplay mellett indul el
-
Bazsi747
aktív tag
PS-en megy
-
laragirl83
őstag
DLSS nálatok is offos? Nem engedi bekapcsolni. Vagy csak nálam nem stimm vmi?
Jah és amint talál lobbit, csontra fagy game, exe hibával kidob
-
Phobion
őstag
PS-en is megy.
-
Dave567
addikt
Pc-n Megy már.
-
Pc-n az előtöltött változatra most jött egy nagyobb 2,5 Gigás frissítés ! PC-n is megy
-
Jani18
aktív tag
Üdv Nincs véletlenül valakinek egy felesleges PC kódja?
-
Roland0224
senior tag
Xboxon is megy
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elindult béta. (xbox)
-
soo277
őstag
2 kaptam hamar csapassátok
23GE-F8TB-PSQR-T434-ZBBE -
batai15
félisten
Tuti hogy mától lehet xboxon játszani ? Mert nekem még mindig azt írja too early
-
redingitell
senior tag
válasz
Savaria_01 #1106 üzenetére
Vinném köszi
-
juve600
nagyúr
válasz
Savaria_01 #1106 üzenetére
lassú voltam ,valaki már beváltotta
-
Savaria_01
tag
Valamiért kettő béta kódot kaptam, de az egyikre nincs szükségem.
39T4-F6HN-VRSNB-SQ4P-PBBQ -
nutella1
őstag
6 euro-ert találtam legolcsóbban: [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
redingitell #1102 üzenetére
+ juve600
Hát eBayről, de megnéztem, az a seller már nem értékesíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest