- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kill_switch
senior tag
Az király!
Farmolhatók is, mert rövid időn belül újraspawnolnak, plusz a butcher meg a pharao is könnyebb ha már előtted megölték a meccsben, mert nem kell újra megcsinálni az elején az idézés, már egyből a helyén lesz.
Igazán berakhatnának állandóra egy éjszakai Al Mazrah-t, szerintem rohadt jó. -
-
-
kill_switch
senior tag
Nekem a boszi kivégzései tetszenek nagyon, kicsit olyan stranger things-es végtaghajtogatás.
Kár, hogy a fegyverei nem olyanok lesznek, amiket használnék, így sajnos nem éri meg.
-
nutella1
őstag
De, hiheti. Àlomvilàgban èlünk, hogy 18 èv alatti vagy fiatalabb gyerek nem jàtszik ezzel a jàtèkkal? Szerintem ez mindennek a legalja szint, beteg, akkor is, ha csak egy "skin". Nem csak egy szülő felelőssège, hogy mit làt ès mivel foglalkozik az a kiskorù, hiszen 0-24 nem lehet àllandòan mellette, Egyèbkènt először azt hittem, ez csak egy poèn.
-
nutella1
őstag
Nem sajnos, mert a BF-et érthetetlen módon elhanyagolják. Ott már annyira ostobára vették a volt játékosbázist, hogy annak szépen megitták a levét. De gondolom ezt nem kell neked mondani, hiszen tudod. Azonban itt is a felé tendálunk, mert vég nélkül nem lehet palira venni az embereket. A Titanfall-ban még reménykedtem. Szót nem érdemel. Nem volt komoly próbálkozás. De csak történik majd valami. Örökké nem fogják tudni ugyanezt a blőd módon felépített szamárságot eladni.
-
-
Kobe
veterán
DMz vel voltam igy. Az meg egy agyfelbaszos szarhulladek.
ugye bebuggolva eltunt korabban az M13am, sebaj bemegyek erte megint, tegnap vitt csak ra a lelek.
Chemistet elcsapni nem lehet, igy alapbol ujra szopo kiszedni azt ami mar megvolt (thanks activision)
Szepen korbejarsz, felszedsz revive packokat, radiation blockert, pajzsot, snipert, hogy golyoallo legyel mint az allat, korbetancolod a radiation zonet, szepen kicsalod az osszes botot, ledaralod oket, kicsalod a chemistet es elkezded sniperral megkuldeni.
Majd amikor mennel be hogy a kegyelemdofest megadd beki, nincs sehol. Se hulla, se fegyo, se barki mas a radiation zoneban. Tok ures. Az osszes blockerem ellottem, centirol centire vegigneztem merre jart a chemist amikor lottem hatha eldobta, semmi.
Es ezt 3x egymas utan 3 korben eljatszotta ez a szarfos, szepen pavatanc legvegen eltunik a chemist ugy hogy fel kperccel elotte meg lott rad -
Acheron
őstag
Ebből nem sok mindent vettem észre. Szerintem egész jól megy a célzás, épp ezért leginkább a Marksman és Sniper fegyvereket szeretem használni, nem a golyóköpködőket, ha lehet, fejre megyek. De az eddig próbált 2 Battle riffle kritikán alul gyenge eresztés - a kettő fejbe után még legalább egy testlövés is kell, hogy halálos legyen. 1 hit lövésre nem is emlékszem ezzel a fegyverrel
De még ezzel sincs baj, lehet vele haladni, egész addig, amíg nem kellett duplákat lőni vele - annyira lassú, és sok ólom kell belőle egy emberbe, hogy a másodikat - normál módban és pályákon - meglehetősen nehéz meglőni. Kb négy óra alatt sikerült kettőt összevarázsolni - ennyi idő alatt 4 normális fegyverhez is meg lehet lőni a dupla killeket. A Shipmenten persze cirka fél óra alatt meglett a többi.
#7167nanamii_o: Nem jött be eddig, pedig a HC módot imádtam, szinte csak azt toltam a 2019 -ben. De sajnos Tier 1 != HC -
nanorambo
őstag
Én is behúztam. Kár, hogy egyelőre nincs semmi a storeban, amire elverhetném. Emlékszem a 2019-es részben a season 1 alatt tele volt olyan operátor skinnel, amik baromi jól néztek ki. Csak akkor úgy voltam, hogy nem adok ilyenre pénzt.
Most simán vennék valami jó kis skint, csak nincs
-
Shadowfax
addikt
Ma este héttől lesz (magyar idő szerint).
Here’s how to download Modern Warfare 2 free access:
Go to your respective console’s store – PlayStation, Xbox, Steam, etc
Search for “Modern Warfare 2 Free Access”
A free trial for Call of Duty: Modern Warfare 2 should be available to download
Download it, and launch the game to play
[link] -
-
-
-
-
-
Wans
aktív tag
A smg és a shoti longshotokra van valami jó tipp? Az utolsó smg-t csinálom aranyra, utána állok neki a longshotoknak velük. Ezekkel gondolom nehezebb távolra lőni, főleg gondolom a shotival. (Én sorban haladok. Az assault rifle-ökre és a battlerifle-ökre van meg a platinum eddig.)
-
omfgk
veterán
MW2019-ben is működött már a Decoy. Ground War-ban ezt használtam.
Persze kevésbé látványos mint egy flash, de nagyon hasznos.
#5429 KaitouP :
Újonc játékosoktól tudom még elképzelni, hogy próbálkoznak vele
Most komolyan?
Hát oké.Nagy része GW és Invasion. Sőt, most már inkább Invasion.
A Decoy működik.
Mivel 20v20 (+AI) vagy 32v32 így UAV záporban. -
Linem
senior tag
A decoy hanghatásain tényleg fejlesztettek, de azért még mindig simán kiszűrhető, hogy egy fegyverhez képest össze-vissza kattog, és hát látod, hogy az csak egy gránát. Ha nem látod, akkor ott a minimap, ahol kör formájú. Engem nem tud befolyásolni.
Szerintem sokkal többet ér egy flash, stun, tear gas, snapshot, vagy akár egy shock stick, mert azokkal tényleg killeket lehet szerezni.
Egyedül az érthető szempont, amit írsz, hogy xp-t ad a fegyverhez. Bár, egy killhez képest nem tudom mennyit adhat. -
kiezTe90
senior tag
Őszinte leszek, COD szűz voltam. Még nagyon régen nyomtam valamelyik résznek a single részét és ennyi. Utána nekem valahogy sose volt meg azaz érzés, hogy én évente újra akarok venni ugyanazt a játékot.
Most, hogy öregszem elment az eszem és megvettem.
De amúgy tetszik, meg én elvagyok vele, elfarmolgatom a semmit, (sose lesz gold camom, olyan profi vagyok…) ez lehet azért van, mert nemtudom mihez mérni. -
kill_switch
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest