Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
laceszgamer #2198 üzenetére
Köszönöm!
Hát fura az biztos, na mindegy, kár hogy várni kella multit nagyon várom.
-
laceszgamer
addikt
válasz
MikeWazowski #2196 üzenetére
Péntek reggel 6 ha helyesek a táblázat adatai, nem értem miért egyébként, lehetne az is nyugodtan csüt este 7.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
laragirl83 #2193 üzenetére
Ezt hol találom pontosan ezt a beállítást?
-
MikeWazowski
veterán
Nekem az SP nem jött be.
Az autós rész, a pácélozott katonák, meg a settenkedős Soap küldi... kiba szenvedős volt részemről. Inkáb volt ez már egy Tom Clancy játék. Régi MW2 közeléb nem ér. A multi jól sejtem, hogy csüt 19h-tól érhető el?
-
Én is kitoltam, ráadásul nem máson mint egy Steam Deck-en
Célzással voltak gondok egy ideig (egérhez vagyok hozzá szokva), de nem volt vészes. Veteran-on mondjuk nem próbálnám meg, az fix nem menne
Story és maga a játék nekem nagyon tetszett (MW19-vel mondjuk nem játszottam, story-t is csak videó / stream-nek köszönhetően ismerem).
-
Golyo69
senior tag
Lement nálam is a kampány :).
Semmilyen BUG nem volt nálam halisten.
Nagyon tetszett.Jöhet a multi
-
ricogsm
őstag
válasz
laceszgamer #2189 üzenetére
thanks
-
pRoject22
őstag
válasz
laceszgamer #2186 üzenetére
A tankos rész engem is idegesített, talán az volt a szűk keresztmetszet az egész kampányban számomra is
-
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #2186 üzenetére
Ez nem csak a COD-ra igaz, épphogy a Nab@zdmeg pillanatok hiánya/avagy megléte teszi azzá az adott single playert, ami. Ez gyakorlatilag az összes friss/mai játékra igaz, már évek óta. Hiába állsz hozzá gyermeki frissességgel, ezt az újdonság varázsa sem teszi azzá, aminek lennie kellene.
#2188: játékon belül, grafikai beállításoknál.
-
laceszgamer
addikt
Tisztességes(?) iparosmunka. Nekem valahogy ez jutott eszembe a kampányról.
Igazából nem rossz, bőven hozza az átlag CoD kampányok szintjét, talán csak azért volt egy kicsit magasabb elvárásom mert a cím MW2... Akaratlanul ahhoz hasonlítottam a szintet, viszont a régi MW2-höz képest azért számomra hiányoztak azok a " na bmeg " pillanatok, de igazából ez tényleg nem hozható fel hibának ha úgy vesszük nehéz is már olyan kihozniuk amit még nem láttunk valamilyen formában.
Két dolog a végén viszont azért picit idegen volt nekem a játékban, de ez megy spoiler alá:Graves elleni harc... kicsit úgy éreztem magam mintha valami arcade game lenne hogy kell egy amolyan bossfight bele, és inkább volt az egész komikus mint epic, az ürge kering a tankkal, oké kiszámolod erre jön bumm... teljesen reális és valósághű elgondolás, rendben akartak valami bossfighot a végére de ez valahogy nem állt össze. Lényegében háztetőre elbúj, C4 ért lefut, ha van idő azonnal lerak, vár bumm, és ezt 4-szer eljátszani, közben ellent várni a lépcsőnél, ha jönnek. A másik meg utolsó pálya legvége, ez a craftolgatás amúgy is olyan furán mutatott már korábban is de itt ez a macska-egér játék, az elit katonák nézegetik fél percig a mikrókat utána meg nesze csapda nekik aztán lényegében egy-egy gombnyomás a megölésük. Nem tudom mi volt a fejlesztők célja ezzel
Igazából acsizni még egyszer érdemes lenne nekifutni, mert kemény egy opcionális achi jött véletlen össze, asszem hogy 3 embert megöltem víz alól az elején, de a többi, ráadásul ahogy néztem nagy részük lopakodásra építő dolog, a realistic módot meg köszönöm, majd későbbre hagyom, ez most így pont elég volt. -
nutella1
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megvolt itt is kampány. Egész jó volt, élveztem összességében. Jöhet a várakozás, és a multi jövő hétvégén.
(Amúgy Alex-et hiányoltam a kampányból, ha már legtöbb karakter visszatért akár kicsit is első részből.) -
ricogsm
őstag
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel javították az F6 bugot (ami működött konzolon is), így már csak így látható a fegyver lista.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az Oil rig és hajós részek az utóbbi évek leghangulatosabb missziója volt számomra.
Utóbbit simán el tudom képzelni egy multi pályának is kicsit nagyobb verzióban.
-
soo277
őstag
válasz
laceszgamer #2173 üzenetére
Köszi az infót,a legjobbkor
-
juve600
nagyúr
válasz
laceszgamer #2173 üzenetére
szép gyűjtemény van a steam könyvtáradban
-
laceszgamer
addikt
Ja este 10 kor nekiestem a hajós küldi utáni maradéknak gondoltam éjfél körül oké, hát most jutottam idáig:
Azért a végén volt nem egy szemét rész, ja meg sikerült nekem is belefutnom a börtönös pálya végén a bugba, amiatt kezdhettem elölről a pályát minusz 1 óra kiesés, mert előtte a végén ott szívtam vagy egy fél órát.Addig egy tipp talán spoileres nem lesz annyira, de idegeskedéstől megmenthet pár embert:
Börtönös pálya, pajzsot vegyetek fel, a végén ha a kötél nem működik toronyba elbújni, pajzzsal kijönni mikor mindenki más lement.papíron le lehetne előbb is menni, de valamiért bugos a végén már utánajártam én is csak aki még nem jár ott megspórol amgának egy kis időt és ősz hajszálakat.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Viiktor1989 #2171 üzenetére
Hát ha a driver jelez hogy sok kicsit gondolom kárt még nem okoz, de pont azért jelez, hogy feljebb ne menjen, mert ott lehet már nem tenne jót a kártyának.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
laceszgamer #2166 üzenetére
Huu,ezt kipróbálom, köszönöm a tippet. Egyébként hosszú távon okozhat problémát a 98 fok?
Acheron,csibe1: Természetesen Amd,csak kíváncsi voltam figyeltek-e 😁
-
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #2169 üzenetére
A multiban / Warzone 2 -ben nem jósolható meg előre, hogy milyen mértékben lesznek jelen a csalók. Egyébként sem egyszerű egy valóban kiemelkedően jól játszó játékos, és egy hasonló vagy jobb eredményt "felmutatni tudó" csaló között mélyreható tapasztalatok nélkül különbséget tenni. Tehát arra készülj, hogy ha a CW -ban érzésre sok csalóval találkoztál, meglehet, itt is lesz ugyanannyi - lévén hasonló anti-cheat rendszer működik (vagy néhány vélekedés szerint nem működik) a két játékban. De ezzel játékosként nehéz mit kezdeni, tudomásul kell venni, hogy egy rendkívül népszerű, nagy játékosbázissal bíró játékban ügyeskedni próbálók is nagy számban lesznek jelen. Ettől még rengeteg normális játékos is lesz, és remek játékokat lehet tolni. Idegeskedni olyan dolgon, amire nincs közvetlen ráhatásod, teljesen meddő idegrendszer rombolás. Ha játszol így játszol, ha meg nem tudod elviselni, akkor nem kell ezt játszani.
Az SBMM a Skill-Based Match Making rövidítése, ennek a rendszernek a feladata, hogy a hasonló képességű játékosokat hasonló képességű játékosokkal "sorsolja össze" a multi / Warzone meccsek során, vagyis kezdőket ne kerüljenek szabad prédaként profik elé, a kiemelkedő játékosok pedig találjanak kihívást, és ne unalmas hentelés legyen a játék.
Sajnos a korábbi játékok (MW, CW, Vanguard) gyakorlati tapasztalatai szerint ezt a funkcióját - hát, fogalmazzunk diplomatikusan - némi kívánnivalókat maga mögött hagyva teljesíti. Pl simán lehet, hogy nem csalókkal találkozol, hanem az SBMM kotnyeleskedik bele a játékodba olyan formán, hogy rajtad kívül mindenki god - mode player -nek tűnik, mindig tudják hol bukkansz fel, gyorsabban lőnek vissza még akkor is, ha te épp a felbukkanásuk pontján tartottad a célt, ők pedig épp akkor látnak meg, stb. Sokaknak sokféle élménye van vele kapcsolatban, nincs konszenzus, hogy mit csinál és mit nem csinál, de egyben a legtöbben egyetértenek, eléggé el van "szabva", és nem jó irányban befolyásolja a játékot
Ezzel együtt nem kérdés, hogy ilyen rendszerre szükség van - a megvalósítása kérdéses -
Acheron
őstag
válasz
Viiktor1989 #2165 üzenetére
Elég spec kártya lehet, Nvidia - AMD koprodukció...
Reméljük nem így vetted kéz alól... Mert az utalna a melegedés okára
(sorry, magas labda)
-
laceszgamer
addikt
válasz
Viiktor1989 #2165 üzenetére
Ahogy nézem ott jó 20 fok különbség van a teszteknél is a GPU hőmérséklet és a hotspot között, bár ez a dolgon nem segít, esetleg létrehozni egy saját ventiprofilt emelt fordulatszámokkal?
-
csibe1
addikt
válasz
Viiktor1989 #2159 üzenetére
A kártya pontos típusa tényleg nem ártana, és azt is jó lenne tudni mikor gyártották, vetted.
Egy újrapasztázás esetleg jót tenne neki, lehet nem 98 fok lenne a maximum. -
laceszgamer
addikt
Amúgy a füst effektekkel bűvészkedj szerintem annyit megfigyeltem, hogy a füst az ami jobban megterheli a kártyát, szóval lehet ha annak visszaveszed a részletességét az segítene valamennyit.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Milyen kártya? Bár az a 98 fok alapból elég sok bármilyen kártyának.
Különösebb melegedést én nem vettem észre, 3080Ti Gaming X, 74 fok fölé nem ment de inkább 66-68 között volt átlagban, Metro Exodus esetében láttam már 76 fokot is, szóval ahhoz képest nem melegíti annyira nagyon. -
Chrys_
addikt
válasz
-
csibe1
addikt
válasz
Acheron #2156 üzenetére
"A csalókkal meg nem kell foglalkozni, eddig is együtt éltünk velük, ezután is együtt fogunk, max pár új kifejezést tanul a gyerkőc (bár attól tartok, már mindent megtanult...
)"
Ahogy mondod, az ember néha rendesen felkapja a vizet a csalók miatt, de nem lehet mit csinálni velük, a kiadó megy úgysem tesz semmit.
-
Viiktor1989
aktív tag
Nektek nincs gond játék közben a Gpu hőfokkal? Folyamatosan kiírja,hogy túl meleg a kártya, és valóban,98 fokos a hot spot,de sajnos ennél jobban nem tudom lehűteni( 3 ventis videokártya,nyitott ház,plusz 2 venti nyomja rá a hideget )
-
Chrys_
addikt
"Perfect shot, Lt."
-
KaitouP
nagyúr
Annyira beszívott a cucc hogy tegnap délután óta ide se néztem, remélem mindenki jól van.
Még nincs vége, de a közepe óta kezdett igazán érdekes lenni a dolog - a grafika meg akárki akármit mond, atom, még ha nem is top notch kategória. Zseniálisan néznek ki a karakterek!
-
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #2146 üzenetére
Miért nem tudsz vele játszani?
Teljesen jó lett a játék. Ha a multi is ilyen hangulatú, akkor zárom is az MW statokat, és innentől MW II pörög a következő pár évben.
A csalókkal meg nem kell foglalkozni, eddig is együtt éltünk velük, ezután is együtt fogunk, max pár új kifejezést tanul a gyerkőc (bár attól tartok, már mindent megtanult...)
De az majd a multiban lesz, a kampányban ez a veszély nem fenyeget.
Én jobban tartok az SBMM -től, mint a csalóktól.
#2147boogie84: -
pRoject22
őstag
válasz
laceszgamer #2152 üzenetére
Amin alapból volt a 2. erősségű, elég az nekem, ezt a történet miatt játszom úgyis, gunplay majd lesz a multiban elég
-
laceszgamer
addikt
válasz
pRoject22 #2151 üzenetére
Milyen nehézségen tolod? Én hajnalban tényleg már azt hittem ilyen nincs. Ha nem az ellen lőtt le akkor doboz nyomott agyon, ha már eljutottam a végéig akkor az eddig ismeretlen helyről kijövő ellen intézett el, ha már vártam rá hogy onnan jön akkor megint konténer tarolt le.
Persze checkpoint véletlen sincs.Kíváncsi vagyok a hátralevő pályák milyenek lesznek, délután volt tervben de estére marad a dolog.
-
pRoject22
őstag
válasz
laceszgamer #2150 üzenetére
Szerintem az egyik legjobb küldetés
-
nutella1
őstag
válasz
boogie84 #2147 üzenetére
Nekem még mindig toldozott-foltozott-nak tűnik ez a régi motor, még ha "szép"-nek érződik, akkor is. Olyan érzésem volt tegnap mikor kipróbáltam, mintha egy korábbi rész single player-ével játszottam volna, minimális különbséggel. Nem kell félreérteni, nem csúnya, de lehetne sokkal-sokkal látványosabb. E mellet azért látszik, hogy rengeteget foglalkoztak vele. De ami időt, pénzt energiát beleölnek évek óta, nem lenne olcsóbb egy újabb játékmotor? Vagy az idők végezetéig ezzel kínlódnak.. Tűkön ülök már, úgy várom a multit..
-
pRoject22
őstag
Oké most vagyok az olajfúró tornyon és onnan most jöttem át a hajóra, ez a küldetés brutál
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2136 üzenetére
Akkor lehet ez egy jövőbeli hasznos feature, csak még nincs kidolgozva.
pedig nagyon megörültem neki, hogy nem kell szórakozni a beállításokkal (én az átlaghoz képest elég eltérően használom a billentyűzetet, pl WASD sosem volt használatban, így roppant hasznos lenne egy ilyen funkció)
#2139zozika84:
PC -n kb ennyi érhető el, gondolom az ennek megfelelőt keresed konzolon is:
-
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #2120 üzenetére
Veteránon már a Campaign is tele van csalóval, azért halunk ilyen könnyen
Btw, a realistic (legnehezebb) mód mikor oldódik fel? Ha veteránon végig lett tolva a kampány?
Kíváncsi vagyok rá, bár itt - ott azért a veterán is feladja a leckétDe így a jó
PC -n egyébként nem működött a beállítások importja, azt jelezte, hogy az MW alkalmazás "locked". Gondolom az volt a kínja, hogy az MW Battlenet alatt, az MW II pedig Steam alatt van.
#2133zozika84: PC -n a beállítások / képernyő oldalon van alul pár HDR beállítás. Xbox -ról sajnos nem tudok nyilatkozni, de ott tájt lenne értelme konzolon is.
-
zozika84
őstag
Jól látom, hogy a HDR beállításokat csak legelőször adja be, és utólag nem állitható
Sehol sem találom.... -
kiezTe90
senior tag
Na milyen a játék? Megéri? (Nyílván a multit még nemtudjátok)
Vagy inkább mondjam le az előrendelést? -
ricogsm
őstag
Pc-n toljátok?
-
zozika84
őstag
Más is észrevette XsX esetében, hogy bár a játék szép, néha -a fő karakterek is akár-, mintha szögletesek lennének? Ujjaknál fogak stb.
A texture streaming és az a CAAS vagy milyen élesítés be van kapcsopva, de nem hinném, hogy az okozza -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem is COD lenne... Máris hozzáfértek a menuhoz, full fegyverlista multihoz látható már.
-
ricogsm
őstag
Már előre félek a csalóktól.
Cold war multi tele van -
tretyak
aktív tag
De, 2. szinten játszom és gyakrabban halok a kelleténél.
Amúgy nagyon rendben van eddig (kb 2 óra), kár hogy nem fog egy hétig tartani. A menü/UI viszont még mindig messze van a jótól, options rész maradt amilyen volt - meglátjuk a multi alatt, remélem a gunsmithet kicsit átalakítják -
oriic
HÁZIGAZDA
Tegnap bealudtam és nem tudtam túl sokat játszani, majd ma folytatom. Egyébként nem érzitek azt, hogy alap nehézségi szinten (nem a legkönnyebb módban) is helyenként túl hamar meghalunk?
Milyen lesz ez max nehézségen akkor...
-
laceszgamer
addikt
Ja, és asszem Farah lesz az új Polina.
Maszk nélkül egész okés elsőre, bár majd kiderül.
-
laceszgamer
addikt
Hát azért még egy rekord lett ennél a résznél. Sikerült megalkotniuk a legidegesítőbb, legeltoltabb, legszemetebb és még sorolhatnám dízájnt az egyik pályán.
Valószínű könnyebb nehézségen nem ilyen rossz, de veteranon, hát szerintem több mint fél órát és vagy 50 újrakezdést toltam ott ha nem többet.
Nem akarok spoilerezni, így csak annyit írok, hogy hajós-konténeres, aki ott lesz szerintem úgy is felismeri, de tényleg ennyire elbaltázott tervezést még nem láttam CoD-ban. Fedezékbe se lehet vonulni rendesen mert mozog minden, checkpoint is csak a szakasz végén van, és a tetejébe ha nem figyelsz a fedezék lesz ami megöl... Egyedül annyi a baj, hogy 360 fokban nem látni és mellé azt sem lehet kiszámolni, hogy pontosan hova fog mozdulni.Ha minden igaz 3-4 map maradt, az volt a terv, hogy végigtolom, de az a rész egyrészt elvitt egy jó adag időt, másrészt ami utána van szakasz is mondjuk úgy nem túl akciódús, ja és új feature CoD-ban is lehet craftolni, nem vicc.
-
axlfsi
veterán
Hát ez a story mód nem volt valami hosszú, ... de így volt szép, nem is vártuk, hogy több 100 órás legyen... úgyis a lényeg a Multin van!
Konzolon a FOV már nagyon várós volt, illetve a grafika nagyon baba lett -
Chrys_
addikt
válasz
laragirl83 #2109 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
Attól hogy hosszú azért nem kell tartani, veteranon 3 óra alatt a felénél járok ha minden igaz és valóban 16 mission van, mindezt úgy hogy jóval többször haltam mint szerettem volna, kíváncsi vagyok amúgy utolsó nehézségi fokozat mit takar, így is van rengeteg helyzet ahol ki vannak centizve a dolgok, ha nem sikerül pillanatok alatt lekapni az ellent tuti halál.
-
laragirl83
őstag
Gyáh, nem bírom abba hagyni, de kelni kell reggel
-
Dave567
addikt
Uraim
Fenséges lett a játék, akkora pozitív csalódás, hogy le se merem írni.
Sokkal jobb lett mint az MW2019 Grafika/Hang/Játékmenet.
HA valaki azt meri mondani erre, hogy csúnya, akkor komoly szemészeti beavatkozás kell neki.
Igaz, meg fingatja a 2080Ti-t, de 60-100 fps megvan.
Sajnos kihajolás hiányzik nekem, de így is megfelel. -
pRoject22
őstag
válasz
GeneraL_XTX #2102 üzenetére
-
pRoject22
őstag
Gyelekig ez szép is és jó is, nincs mit magyarázni rajta
-
pRoject22
őstag
válasz
GeneraL_XTX #2100 üzenetére
Ott van minden, az alap beállításokon lépj túl majd felül van 3 menüpont és ott lehet a bővített menüre lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- BMW topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!