- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Nálam ugyanez, Ghost perk bent, Dead silence épp aktív, futok mint állat és a csávó kb 50 méterről szépen leköveti több falon át a mozgásom, majd mire kiérek a nyilt térre már prefire ben kapom is, némelyik ilyen killcamban azt is látom ahogy az előttem lévőt ugyanígy lövi le. Ez az anticheat megfogta az aimbotot, én eddig azt nem nagyon láttam de a WH az megy ezerrel, sajnos.
SD-t nagyon játszani nem lehet mert 10 sec után a csávó hátba lő a kezdőnkön, és a 2. körben 9 killje van a 3. ban meg jön a repülő azt szétbasz mindenkit, epicfun
Map kb 3 játszható a többi az hulladék, ahogy én látom ezek össze hányták erre az egy hónapra amíg a Warzone 2.0 ki nem jön, majd arra gyúrnak rá mert abból lesz lóvé.
-
pRoject22
őstag
válasz
abridabri #3636 üzenetére
Azért van avg -20 mert nincs jól beállítva, ezek az opciók nem véletlenül vannak ott, nekem bevan állítva ahogyan kell és plusz fps van a régebbi driverhez képest, továbbá az sem mindegy, hogy a windows-ban a virtualizáció és társai kivannak-e kapcsolva és a bios, hogyan van beállítva, ezekkel egy jó 20%-ot kitudsz még venni ha megfelelően beállítod.
-
pRoject22
őstag
válasz
abridabri #3632 üzenetére
Azért mert be kell állítanod két dolgot a driver profilban amit a játékhoz külön csináltál, márha csináltál.
1.: OpenGL GDI kompatibilitás: Legjobb teljesítmény.
2.: Vulkan/OpenGL Megjelenítési mód: Autómatikus.
Itt az én beállításom, én nyertem fps-t az új driverrel nem is keveset.
-
pRoject22
őstag
válasz
MikeWazowski #3457 üzenetére
-
pRoject22
őstag
válasz
Roland0224 #3364 üzenetére
Én azokat a módokat ki sem próbáltam, nagyon gagyi szerintem, ha járművezni akarok akkor arra ott a BF, de abba meg párszáz órát már bele kapkoltam szóval én amit most nagyon élek az a HQ, nagyon jó playeket megyünk rajta
-
pRoject22
őstag
Az a baj, hogy a privát szerverekre nem tudnak skineket és másféle eladható dolgokat elpasszolni mert ott az adminok akár saját skineket és cuccokat gyártottak, így már sajnos sosem lesznek privát szerverek, pedig én örülnék neki, jó kis moderált magyar szerver de jó lenne pedig
-
pRoject22
őstag
válasz
zozika84 #3269 üzenetére
Nézzük a makacs számokat, csak steam szerint játszik most a játékkal 170.000 ember, közben tudjuk ,hogy a többség az Battleneten vette meg mert nem akarta bukni a meglévő cod pontokat.
Amennyiben a Battlenetre is csak 170K-t számolunk (és most csak az MW2-ről beszélünk) akkor az 340K user, kb az online játszó emberek 10-20%-a lehet összesen, ha ennek a 70%-a csaló akkor gyakorlatilag minden lobbyban van csaló, eddig 40 órát játszottam és nem volt olyan lobby ahol csak konzolosokkal vagy csak PC playerekkel játszottam, vegyes volt mindig.
Szóval azt ugye nem gondoljuk komolyan, hogy minden lobbyban van csaló??
A nem eldobható telefonszám kötelező társítása pedig egy teljesen jó lépés volt szerintem mivel a hardcore csalások azok PC-n találhatóak így elsődlegesen az ellen kell dolgozni, ezután márcsak azt kellene kitalálni ,hogy a fortnite, hogyan tud bant szórni a konzolos chronus max-os csalásokra és társaira
-
pRoject22
őstag
válasz
Roland0224 #3266 üzenetére
A 20-30% PC tábor csaló is sok, abból lehet még elvenni nyugodtan, jó lesz az olyan 5-7 %-nak is maximum.
Nagyon sok itt az olyan is akit pl lelő egy jobb játékos és utána azt hiszi ,hogy csalt csak mert jobb volt nála.
-
pRoject22
őstag
válasz
Lendova #3259 üzenetére
Nekem személy szerint semmi bajom az aim assist-al, egyszerűen kell azoknak akik nem profik, akik csak munka után leülnek a kanapéra egy órát játszani, így tudnak ők is érvényesülni az egér+bill-el szemben. A hozzá kapcsolt hardveres legitim cuccok pl chronus max és társai meg már más téma, fortnite-ban már azok is bevannak tiltva ugye
-
pRoject22
őstag
válasz
nutella1 #3258 üzenetére
Én néha néha vissza szólok mert amúgy ha meg nem szólsz neki vissza akkor még elhiszi ,hogy igaza van
Én is unom már, 40 éves vagyok, kb 20 éve játszok online fps játékokat de sosem csaltam sehol és nem is nagyon találkoztam olyannal aki csalt, ( mármint aki PC-s ember volt és egy csapatban játszottam vele ) talán 1-2 ember az is CS:GO-ban, vannak csalók persze no de azt állítani ,hogy a PC-s tábor 70%-a csal az már önmagában is olyan komolytalan ,hogy nem is érdemes vele foglalkozni.
-
pRoject22
őstag
válasz
Viiktor1989 #3182 üzenetére
Ez az egész egy baromság, a feloldás része még lehetne érthető is no de ha van egy player aki pl nem szereti a rifle playt akkor őt miért kényszerítik arra, hogy használja azta fegyvert amivel alapból nem szeret játszani
-
pRoject22
őstag
Elég sok a csaló, rengeteg olyan killcamot látok ahol lekövetik az előttem megölt playert majd átfordulva a másik falra engem követnek le és lőnek prefire-ben, persze match után a recent-ben ezek mind PC-s játékosok, aimbot az nem nagyon van szerintem azt megfogja az anticheat de a WH az megy rendesen.
-
pRoject22
őstag
válasz
laragirl83 #2851 üzenetére
Mi sem tudunk játszani partyban, egy megoldás van ami néha működik ,hogy előbb csinálj lobbyt és után csatlakozzanak rád, azt hittem ma reggelre már lesz hozzá javítás mert már megjelenés óta tudnak a hibáról de eddig nem jött semmi
-
pRoject22
őstag
PC-n ha 4 ember van legalább egy partyban akkor fagy a game folyamatos crash van, jött egy új NV driver amit felraktam és lett a 140 fps-ből 90
-
pRoject22
őstag
válasz
MikeWazowski #2549 üzenetére
Nekem 65 GB Steam-en
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
válasz
laceszgamer #2186 üzenetére
A tankos rész engem is idegesített, talán az volt a szűk keresztmetszet az egész kampányban számomra is
-
pRoject22
őstag
válasz
laceszgamer #2152 üzenetére
Amin alapból volt a 2. erősségű, elég az nekem, ezt a történet miatt játszom úgyis, gunplay majd lesz a multiban elég
-
pRoject22
őstag
válasz
laceszgamer #2150 üzenetére
Szerintem az egyik legjobb küldetés
-
pRoject22
őstag
Oké most vagyok az olajfúró tornyon és onnan most jöttem át a hajóra, ez a küldetés brutál
-
pRoject22
őstag
válasz
GeneraL_XTX #2102 üzenetére
-
pRoject22
őstag
Gyelekig ez szép is és jó is, nincs mit magyarázni rajta
-
pRoject22
őstag
válasz
GeneraL_XTX #2100 üzenetére
Ott van minden, az alap beállításokon lépj túl majd felül van 3 menüpont és ott lehet a bővített menüre lépni.
-
pRoject22
őstag
válasz
Szellem. #1931 üzenetére
Egyébként nekem van nem egy ismerősöm aki már csak pve játékokkal játszik, azt mondják ,hogy nem fizetnek azért ekkora összegeket ,hogy csalók ellen játszanak, jó is az addig amíg kész nem lettél a küldetésekkel, utána meg unalmassá tud válni, nem úgy mint a jó öreg pvp
Anticheat-es véleményeddel meg egyetértek, ez kb azért van ,hogy legyen valami, mégha egy kicsit nehezebben is de aki csalni akar továbbra is megtalálja a módját sajnos
-
pRoject22
őstag
válasz
Dave567 #1805 üzenetére
Szerintem a 19-es MW multija igen szépen tele van pakolva mapokkal, közönségkedvenc Crash,Backlot,Vacant és a sok új, ezzel nincs baj, azzal már van ,hogy a minap felpakoltam és próbáltam menni pár meccset, amit csak indítottam mindben volt egy aimbotos ember aki a kezdőröl kb 5 sec alatt elrakta az egész csapatunkat, ugye az alatt nem megy az anticheat amit nem is értek ,hogy miért...
-
pRoject22
őstag
válasz
kill_switch #1792 üzenetére
Minden résznek végignyomom a kampányt, ezek a majom skinek meg a Warzone megjelenésével kerültek be, előtte ez nem volt jellemző ilyen szinten.
-
pRoject22
őstag
Ne érts félre nekem nincs bajom a skinekkel, jöhetnek a ruha és fegyver skinek is, fityegők, kesztyűk stb, nekem azzal van bajom ,hogy pl egy 2. vh-s mp44 lila csillogó drágakövekkel van kirakva meg rózsaszínűek, teljesen hiteltelen a története szempontjából, azért vetettük fel páran, hogy ( és szerintem ezzel nem vagyunk egyedül ) jó lenne egy olyan opció ,hogy te magad döntsd el mit szertnél látni, én személy szerint a harctéren nem szeretnék látni ufós skines lila füstölő karaktereket egy alapból nem fantasy játékban
-
pRoject22
őstag
válasz
nutella1 #1779 üzenetére
Ilyen szempontból a BF2042 kiváló, ott megmaradt az a komolyabb hangulat, nincs teli pakolva gyökér skinekkel.
Amúgy már sokszor írtam ,hogy szerintem az lenne a legjobb ha lehetne kapcsolni a skineket mint pl WoT-ban, csak az alapot látod és nem látod a lila meg rózsaszínű tankot ha beállítod ,hogy nem szeretnéd látni.
-
pRoject22
őstag
válasz
nutella1 #1774 üzenetére
Ez pontosan így van, azt a szamurájos kevert kommandóst nézve amit bejelentettek első dlc-nek vagy bp tartalomnak mittudommain már abból kiindulva lesz itt minden, ahogy a multit meg a warzone-t ellepik ezek akkor törlöm is le, remélem addig beletudok pakolni pár órát
-
pRoject22
őstag
válasz
PCProfessor #1734 üzenetére
Az a helyzet ,hogy a crossplay nélkül a PC-s tábor alatt kihalna a CoD elég hamar, elég ha megnézzük a 2017-es CoD-ot amire 3 hónappal a megjelenés után már nem talált csak TDM meccset, majd azt sem.
Az is az igazsághoz tartozik ,hogy a CoD akkor mélyrepülésben volt ami a 2019-es résszel szakadt meg, de a lényeg az, hogy a fejlesztők látják a pontos számokat és valszeg meccskeresési idő szempontból nem bontják meg a crossplayt kontroller / egérbill-re, pedig valóban így lenne logikus.
-
pRoject22
őstag
válasz
PCProfessor #1722 üzenetére
De a grafika is jobb, így evidens kevesebb az fps
-
pRoject22
őstag
válasz
Dave567 #1469 üzenetére
Az új BF is jó a maga kategóriájában, én egész szép 220 órát pakoltam bele és jókat játszok vele a mai napig, az abban jó a járművekkel és a rombolható tereppel, a CoD meg gunplayben jó, kis map gyorsabb játékmenet.
Nekem mindkettő bejön, tudom ,hogy melyiket miért játszom
-
pRoject22
őstag
válasz
nutella1 #1316 üzenetére
Felőlem mehet az aim assist is, kell nekik némi segítség mert egérrel mégiscsak könnyebb célozni, nekem ezekkel nincs bajom, viszont ha egy PC-s lelő akkor az egy kutya csaló hozzá állás sem hiszem ,hogy járható út, tegnapi magyarok elleni S&D meccsen is ez volt, lőttem őket, levártam és lőttem hátba és szerintük csaló voltam
-
pRoject22
őstag
válasz
bobby45 #1300 üzenetére
Tegnap mi voltunk öten, ebből egy konzolos, össze álltunk és egy komplett magyar team ellen játszottunk S&D-t, én azt hiszem valami 23/4-es KD-val lettem mvp, én ugye PC-ről játszok, nyertük a meccset, én nem csalok de minden kör végén a voice chatben lehetett hallani ,hogy csaló kutya a kurva anyádat stb, oké ,hogy láttunk már csalót a bétában na de mégiscsak böszmeség lecsalózni mindenkit aki máshogy játszik mint egy konzolos
-
pRoject22
őstag
Ez inkább egy CoD mint a Warzone jelenlegi állapota ahol csúszva haladnak előre, van recoil, fegyvert megkell tartani, kicsit lassabb a mozgás, nekem eddig bejön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ArmA 3 - This Is War
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest