- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
arrólk nincs infó, hogy erről a kurva fagyásról mikor akarnak gondoskodni ? akár patch, vagy új driver ?
amit ma találtam, Low profile missiont lehetetlen megcsinálni. C ponton mennél le az alagsorba, lépcsőn lefele menet 10ből 10x kifagy.....
-
Lulci
csendes tag
Ma 21 órakor lesz a warzone és dmz gameplay
-
válasz
bulikavagyok #4090 üzenetére
A jó kis Shipment.
Imádom ezt a hentes-mészáros pályát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Shoothouse, Shipment... Meh, ok jöhet, de Terminalra vágyok még mindig.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Mi az a FC event?
-
-
boogie84
veterán
válasz
Tier1?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Oh yeah!
(Dobom be összefoglalóba is.)
-
-
válasz
Németh Péter #4083 üzenetére
Kár, pedig ezzel meg dupla xp tokennel még könnyebben lehetett volna fegyvert húzni
-
válasz
Kalacskepu #4082 üzenetére
Javítva lett, már nem is véd a pajzs ellene.
-
Lehet már volt kérdezve, de a VTOL glitch javítva lett ? Próbálgattam (Patch előtt meg után is) de valahogy egyszer sem sikerült, mindig meghaltam
-
Wans
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #4057 üzenetére
Én a botokat sem tudom ilyen gyorsan darálni.
"De biztosan van benne valami, mert ugye kevesebb erő kell az egér elmozdításához így finomabban lehet célozni. Gondolom én."
Szerintem is. Fps játkoknál, ahol ennyire számít a gyorsaság muszáj, hogy minél könnyebben lehessen az egeret mozdítani. Én nem vagyok profi esportoló, de a mostani egerem előtt volt egy kb. 130-140 grammos egerem. A mostani egy kb. 60 grammos egér. Nekem is egy SteelSeries qck+ van, azon is ég és föld a kettő közötti különbség.
Casanova* #4061Kb. 10 éve tört össze az üvegegérpadom. Azóta próbálom keresgetni, hogy van e, de eddig nem találtam. Így, hogy bedobtad ezt a videót, kivételesen találtam egyet. Most én is gondolkozok rajta erősen, de ha nem rakod be ide ezt a videót eszembe nem jutott volna, hogy vegyek.
Egyébként, ha van valami amit tudsz venni gamer pc-hez, és az időt álló is, az pont ez a fajta egérpad.
Csak, nem kell méregből ököllel ráverni, ha van aki jobb nálad. -
geckowize
őstag
válasz
LackoMester #4079 üzenetére
Ja és még elvileg a Video Memory Scale-t érdemes levenni 90-ről 80-ra, megszünteti az akadásokat.
-
kill_switch
senior tag
válasz
petymeg #4072 üzenetére
Ja, ahogy a többiek is írják, azért javítja a lézer a statokat szépen. ADS-t is javítja, meg a hipfire-nek is kedvező egyik másik. Kiszúrni ki lehet, de sokszor van, hogy attól is becsokizok, hogy megjelenik egy csapattárs mögöttem aki használja és csak azt látom, hogy bejön a képbe a nagy zöld csík én meg keresem, hogy honnan látnak rám épp, miközben sehonnan.
Más... elkezdődtek az indokolatlan reportok.Tegnap már kaptam egyet toxic texting miatt. Ebben csak az a szép, hogy semmi lehetőség nincs vétóra, vagy valamire, csak dobják hogy itt a szabályzat, tanulmányozd vagy repülsz. Pedig szívesen jeleztem volna, hogy ugyan már nézzenek már valahogy bele az accountomba, mert onnan még én nem üzentem ebbe a játékba senkinek, a voice chat-et meg hírből sem ismerem, mert nem beszélgetek senkivel játék közben.
Valakinek nem tetszett, hogy tegnap a launchereket húztam kicsit.
-
geckowize
őstag
válasz
LackoMester #4076 üzenetére
Szia, bár én nem FullHD-n tolom, de 6700 XT-vel (valamint i5-10400F-fel) a következő videóban lévő beállítások jöttek be legjobban:
23 Settings You NEED to Change Immediately in Modern Warfare 2 (BennyCentral)2:25 - 3:25, valamint 4:29 - 5:34 között controller beállításokról van szó, azt nyugodtan ignoráld ha MKB-zol.
Ezen felül én a Texture Resolution-t Low helyett Normal-ra raktam és így legalább nem csúnya és 100-130 körüli FPS-em van 1440p-ben.
Úgyhogy FullHD-ben az FPS-ed tudömún lesz.
-
LackoMester
addikt
Cs, esetleg aki RX6700XT- vel tolja, légyszi dobjon egy jól futó beállításokat FullHD- ra. Köszi
-
KaitouP
nagyúr
válasz
petymeg #4072 üzenetére
Nem feltétlen látható az mindig olyan jól. Egy jobb játékos lehet kiszúrja, meg egy szűkebb folyosón is jobban látható, de nem feltétlen adja el jobban a pozit, mintha mondjuk Dead Silence nélkül sprintelnél. Én tegnap a SP-R 208-re raktam fel próbaként, jó köröm volt, aprítottam őket Embassy-n.
-
petymeg
addikt
válasz
kill_switch #4070 üzenetére
Nem nagyon értem azokat a játékosokat, akik azt a zöld látható lézert használják, feldobva ezzel a pozíciójukat, de hát az ő bajuk. Lehet nem is tudják, hogy látható.
-
Hunner
senior tag
válasz
Casanova* #4068 üzenetére
Ebben a videoban meg is lehet nézni, melyik hogy látszik az ellenfél szemszögéből.
-
Casanova*
veterán
[Játssz a MODERN WARFARE 2-vel 60 000 $-ért!] aki profi,az nevezzen be!
Handler, Jolt, Eefan, Nemsk and Strahfe 1 ilyen csapatot raknék össze! nagyon jó egeres SnD játékosok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Roland0224 #4065 üzenetére
Ja ismerőseim már osztogatják meg.
-
Roland0224
senior tag
Warzone legacy player videó
Egész menő lett.
link -
nutella1
őstag
-
MaddeNNNN
addikt
Mondjuk ahol nem lőnek vissza az ellenfelek és elfutnak melletted, oda felesleges a kerámia lap egérpad
De biztosan van benne valami, mert ugye kevesebb erő kell az egér elmozdításához így finomabban lehet célozni. Gondolom én.
Nyilván látszik rajta, hogy nem tegnap kezdte. Azok az apró kis finom igazítások egy-egy nagyob rántás után, na az az igazi skill.
Egyébként én is észre vettem miután meglett a Razer Basilisk Ultimate és a SteelSeries QCK+ hogy sokkal gyakrabban, pontosabban és "természetesebben" csinálok ilyen rántásokat mint előtte a 15 éves MX518-al egy tescos egérpadon. -
omfgk
veterán
válasz
Dave567 #4054 üzenetére
Mondjuk ezt nem nagyon értem.
Az NIS egy driveres upscale lehetőség. Natívnál lehet ,hogy csak élesít?
NV Control Panelben ilyenkor be lehet állítani 50% és 85% közé a skálázást. Ebből próbál valamit csinálni egy kis élesítéssel. De most látom ,hogy a cod-ban van native nis is...
Kipróbálom majd délután ,hogy freestyle élesítő szűrőnél jobb-e vagy sem.
-
petymeg
addikt
válasz
kiezTe90 #4039 üzenetére
Én annál a mapnál DMR-rel vadászok a tetőn kempelő sniperekre, pedig utálok távcsöves puskákkal játszani, karabély-géppisztoly párti vagyok.
Muszáj voltam az M16 receiver kinyitásához 13-as szintre hozni az M4 alapú 556-os géppuskát. Egy szenvedés volt. Karabélyhoz képest nagyon lassú vele a mozgás, a célzás és a sebzése sem nagyobb a mezei M4-hez képest. Egyedül a tárkapacitása jobb.
-
Wans
aktív tag
válasz
Casanova* #3986 üzenetére
Ehhez hasonló edzett üveg egérpadom volt nekem is, mint a videóban a gyereknek (amíg el nem tört). Én sosem tudtam így célozni, mint ez a srác, de sztem egy átlag játékosnál is jelentősen tud javítani a pontosságon. Csúszik az egér rajta, mint az állat. Ettől függetlenül, ha valós a videó, eszméletlen, hogy milyen reflexei vannak.
-
nutella1
őstag
válasz
AsakuraDave #4049 üzenetére
De nincs DLSS, a nélkül fut.
-
ricogsm
őstag
Azt nem értem , hogy lesben várom az ellent és ő meg eltalál. (ráadásul mountolva a fal mögött).
Hiába guvad ki a szemem nem látok semmit.
Mikor a killkamot visszanézem akkor látom, hogy ő rendesen kiszúr engem.Ő magasabb felbontásban játszik? vagy több FPS miatt vagyok ő számára látható?
Vagy szimplán csak rossz a szemem? -
KaitouP
nagyúr
válasz
LackoMester #4044 üzenetére
Na, üdv!
-
LackoMester
addikt
Cs, eddig birtam, megjöttem.
-
nutella1
őstag
-
kiezTe90
senior tag
Emberek ez a taraq map borzasztó invision módba. 8 sniperel kempeli a kezdőt. Nagyon élvezetes játék lehet, hogy fekszel és arra mogyizod magad, hogy lelősz egy embert 400 méterről. Ez nem játék stílus, ez a mikrop**isz tökéletes megtestesítője. Az értelmező kéziszótárba a fogalom mellé, egy COD játékost tennék aki sniper huszár.
-
petymeg
addikt
Az összefoglalóban lévő leírás a PC-s ajánlott beállításokra nem teljesen jó, mert egy rakás beállítás nincs benne, vagy nem úgy van benne, ahogy a játékban.
-
-
-
Daffchy
őstag
Én sajnos imádom ezeket, ami tényleg ütős és ad valami pluszt azokra sajnos rákattanok...
Pl asszem 1911-ből volt egy olyan pack amiről lecsúsztam és az egy OP cucc volt, mindog arra gyúrtam, de túl későn kezdtem el tolni az előző MW-t.
Akkor a "lángos shoti" is kegyetlen volt a megvehetőek között.. -
Kobe
veterán
új napi "összesítő"
bomb drone kifagy
cruise missile kifagy
Sniper zoomolva kifagy
Kastovnál a hangtompító valószínű bugos mert input laggol vele a hip fire, mintha lemerülőben lenne az egered
killcam szintén bugos, spacel el nem lehet elpattintaniegyr ejobb. Patch még gondolom a kanyarban sem....
-
petymeg
addikt
Én csak röhögök a mindenféle bohócruhás játékosokon. Pénzt én ilyenért nem adok. Most még jó, mert nagyjából minden operator katonának néz ki.
Az első részt a baseball sapkás ausztrállal nyomtam végig, 2 éven keresztül. Ezt a részt az alap multicam gúnyás amcsi négerrel fogom. Pont olyan a cucca, mint az airsoft felszerelésem, még a fegyvert is tudom úgy modolni. -
juve600
nagyúr
sziasztok !
[link] aktivált valaki ilyen Intel kódot ?
-
zozika84
őstag
válasz
AsakuraDave #4015 üzenetére
Hála az égnek max ennyire hatásos
Remélem lassan kikopik, mert nagyon nyomorultúl néznek ki ezek az ugracsuszka majmok az új részben -
AsakuraDave
őstag
Minden egyes lobby a mai nap tele volt ilyen slide canceles huszárokkal: [link]
-
Hunner
senior tag
20 eurós bundle pakkok lesznek a legdrágábbak -ha igazak a hírek- az pont 8000Ft körül van perpill. Operátor, fegyver blueprint meg az apróság, ikon, calling card stb lesz benne. Szóval ha nem a mostani alap operatorokat látod, akkor tudni fogod a választ
Én egyébként igen, de nekem alapból vannak problémáim az ingame skinekkel. A Valorant fegyverkollekcióm, meg a CSGO raktáram innen is üdvözöl mindenkit
-
GAbre
veterán
Kérdés:
Ti vennétek +operátort,meg dupla xp-t 6-8000Ft-ért?
Ezen már játékot kapsz
Coop kérdés "ismét":
Másnak is csinál olyat,hogy időközönként újraindul a küldés az elején,a másik játékos meg meg se moccan?
Vagy nem 1x elindítja a játékot úgy,hogy nincs másik player?
Illetve,hogy fejlödik a coop kit?
Nem 1x csináltam már végig küldetéseket.
De 1 hete legalább nem változik a szintje a kitteknek:3-6 és 0-ás.Pedig mind1ikkel mentem már. -
Stodeh a legjobb csipás minden játékban
-
Casanova*
veterán
válasz
AsakuraDave #4010 üzenetére
azt megnézném!
amúgy a legjobb csipások voltak a régi időkből. qLimAxzU és Stevy.
[link] qLimAxzU ő a kedvenc! sokszor beadja neki no zommal is csipával.
kár ,hogy nem játszik az új codokkal. azóta is csak a régi cod4-et tolja. nem is értem! -
-
Ryoo
senior tag
Ahogy elnézem itt nem nagyon vannak tisztában az emberek azzal, hogy az aim assist mit jelent kontroller esetében. Kontrollerrel ugyanúgy mellé tudsz lőni, nem fogja neked ráhúzni az enemyre a célkeresztet. Az aim assist abban segít, amikor előtted elrohan valaki azt követi le egy nagyon rövid ideig, de az se fogja végig követni, míg háromszor körbeszaladnak. 20 évig nyomtam billentyű+egér kombóval, nem voltam soha pro, de azért voltak jó napjaim, az elmúlt 1 évben PS-en nyomom, és még mindig közelében nem vagyok a korábbi szintemnek, sokkal nehezebb kontrollerrel játszani, és soha nem is fog menni úgy, mint bill+egér kombóval. És egyébként teljesen mind1 ki mivel játszik az ember, az SBMM-nek hála úgyis kapsz olyan ellen-t, ami egy guitar hero-s gitárral, vagy kormánnyal is taknyosra szopat.
-
Jakesz
addikt
válasz
laceszgamer #3878 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest