Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Akkor elvileg ma hogyha elő rendeltem tudok már játszani xboxon ?
-
szente
addikt
válasz
jozefgucci1 #1095 üzenetére
&stilo18
Van aki képes hasznos ötleteket adni és hát van aki... -
Egy hete még olcsón volt kulcs igen , pl a kulcsos gyűjtő oldalon 4 dollár volt ,de ez már felment 8-12-re .Úgy már nem éri meg , hogy két nappal korábban kezdj . Érdemes előrendelni pl Bneten aztán visszamondani béta után . Korábban írták , hogy kártyára 4 nap után visszajön a pénz , tehát nem buksz semmit , én így csináltam . Aztán majd fél áron megveszem ruszki oldalról mint az MW-t vagy a CW-t .
-
szente
addikt
Vissza olvasva párszáz Ft-os hamburger árakról folyt a beszélgetés, azért gondoltam, hogy rákérdezek.
Annyit még megért volna, de ezek az árak abszurdak. -
szente
addikt
Sziasztok!
Ebayen szerettem volna lőni PC-re Early Acces kódot, de én csak 4-6000 Ft között látok. Az olcsó kódok elfogytak?
-
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #1072 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Az elgondolás valami olyan lehetett, hogy nyitottabbá tegyék a játékot. Az UAV és annak kiiktatása hangsúlyosabb lesz, mint korábban. Nekem, és gondolom sokaknak alap perk között van a ghost. Ezt lényegében kiherélték. A sniperesek dolga különösen kemény lesz.
Azt gondoltam én nézek be valamit, de akkor te is úgy látod, mint én. Az erős erősebb, a gyengébb, gyengébb marad. Survivor (nekem, már csak azért is last stand marad) érthetetlen számomra is. Idővel martyrdom meg majd valamelyik season-ben?
Kérdés, hogy mennyire ragaszkodnak ehhez, vagy a béta tapasztalatai alapján meglépnek kisebb változtatásokat.
Este próba! -
nutella1
őstag
Lenni lesz, de szerintem az unalomig ismert Nuketown-t teszik be 24/7-be. Még ezt a minimális "kockázatot'" se merik majd bevállalni. De neked legyen igazad, azzal picit emelik majd a játék hangulatát.
-
lowzor
veterán
válasz
nutella1 #1049 üzenetére
Ha lesz Terminál (márpedig szerintem tuti lesz), akkor biztos sokat lesz 24/7-ben, mert elég közkedvelt pálya.
(#1050) Acheron:
A Highrise és az Afghan jól hangzik, jobban szerettem őket, mint a Terminált.
Nekem is a klasszik MW2 volt a kedvencem, bár a COD4 pályáit jobban bírtam.(#1072) KaitouP:
Szégyen, hogy visszahozták a Last Stand-et.
(#1080) csibe1:
Bár még nem próbáltam, de ezek után én is erősen gondolkozom, hogy kiadjak-e érte 30 rugót.
Intel procikhoz adják ingyen, szóval ha megveszem, akkor szerintem úgy fogom. -
Imilenni
addikt
válasz
Roland0224 #1079 üzenetére
Megpróbáltam, egyenlőre semmi válasz
-
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #1072 üzenetére
Köszi, jó tudni, hogy mi várható.
A bétát kipróbálom ha lesz rá időm, de ez a perkes rész egyáltalán nem jön be; és a loadout se igazán tetszik a videók alapján.
Nem tudom minek ennyire belepiszkálni abba ami jól működik, és talán a nagy többségnek be is jön az MW2019-ben?
Aztán majd jön megint a blabla duma, hogy ők mennyire figyelnek a játékosokra.
Azt hiszem ebből nem lesz vétel.
Inkább veszek egy hálózsákot a játék árából. -
Roland0224
senior tag
Cod insta storyba kitette,ha kell kód írd le a platformod🤣
Nem tudom tényleg küldenek -e egy próbát megérhet
link -
Gergo28
tag
Kaptam emailben kódot, el is felejtettem hogy egy hete kb lehetett regelni kódért a callofduty oldalán, szóval ha valaki innen szintén jelentkezett kódért nézze meg az e-mailjét.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #1026 üzenetére
Köszi a kérdést és bocsi hogy erre eddig nem reagáltam, de egy ilyen kérdés rendes kifejtést érdemel.
Szerintem az új Perk rendszer nagyon nem jó irány, ennek az egésznek egyszerűen nincs értelme, továbbmegyek: meg fogja ölni a játékot. Ugye arról van szó - elmondom azok kedvéért akik újak vagy még nem tapasztalták meg az új rendszert - hogy adott 2 választható basic perk (kifejezetten Base Perksnek van az alapcsomag megnevezve) amiken felül válaszható 1 darab Bonus Perk, kicsit komolyabb darabokkal, illetve további 1 darab Ultimate Perk, ahova olyan esszenciális perkeket bedobni, mint a Ghost, vagy mint a gyakorlatilag klasszikus minimapet visszahozó Bird's Eye (ez megint egy akkora... na majd kifejtem később) - illetve olyan blődségeket is visszahoztak ide, mint a Survivor, ami az egykori Last Standnek felelt meg, és anno Call of Duty 4-ben mindenki irtotta mint a szart a dedikált szerverekről.
A Bonus és Ultimate perkek timegate mögé vannak rakva, előbbi 4 perc után vagy pontszerzés esetén 10 pontonként 1 másodpercet, utóbbi 8 perc elteltével és szintén 10 pontonként 1 másodpercet faragva aktiválódik.A gond mindezzel az, hogy növeli a szakadékot a kezdő és a pro játékosok között, hiszen aki jobb, agresszívabb, az előbb éri el (akár jelentősen) az említett két kategóriát, még nagyobb előnyre szert téve, igazi szívás elé állítva a gyengébb játékosokat, ami nem segíti a játék népszerűségét sem, mert le fognak morzsolódni.
Másrészt a taktikusabb mozgás felé terelgetett gameplay-t szétbombázza az, hogy agresszívabb játékra vagy kényszerítve, és akkor erre még rájön az agresszív SBMM, és gurulhat mindenki a szopórolleren. Sokkal nagyon rage hullámot vizionálok, mint 2019-ben.És mindezt csak tetézi a klasszikus minimap hiánya (vagyis Perk mögé rejtése), a slide cance movement eltörlése. Forrong a közönség, és joggal, mert a leírtak amellett, hogy logikátlanok, még bosszantóak is. Egyetértek azokkal, akik - ha már mindenképpen viszket a tenyere az IW-nek a változtatásra - akkor a Ghosts Perk rendszerét vehetnék alapul.
-
Gergo28
tag
twitteren hol lehet kódot talán a Call of Duty oldalán?
-
Bazsi747
aktív tag
PS re már nem is lessz akkor open beta,ez ennyi akkor gondolom.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
kill_switch #1040 üzenetére
Én sem értem, de sajnos ez van. Mindenesetre ahogy korábban említettük, kevesebb mint egy sajtburesz áráért lehet kódot szerezni eBay-en.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Imilenni #1058 üzenetére
callofduty.com/betaredeem
Itt kellett volna beváltani, és kiválasztani a kívánt platformot, mint minden eddigi kódot. (Összefoglalóban direkt leírás a beváltás helyét, menetét.)
Már nem érdemes próbálkozni vele, mind elvihették eddig, elég nagy látogatottságú a CI, csak gondoltam, hátha sikerül valakinek elcsípni egy kódot.
-
lacy86
addikt
Lehet volt már kérdés de ennel is lesz majd “zombie mod”?
Olvasni még nem olvastam sehol de lehet valaki tobbet tud mint en -
Hiei555
aktív tag
Pc bètáról vèlemèny? Hogy fut grafika...?
-
Acheron
őstag
Igen, az a legvalószínűbb, hogy a klasszik pályák később, BP -ok részeiként érkeznek majd.
Lebegtetni lebegtettek már korábban néhány felkapottabb pályát, ha jól rémlik a Terminal mellett az Afhgan és a Highrise is szóba került. Olyat is olvastam, hogy valamennyi MW2 pályát megjelentetik majd egyszerre, de ez amolyan hiszem ha látom
Én személy szerint mondjuk örülnék a classik MW2 pályáknak, a mai napig abban a játékban van a legtöbb betolt órám (pedig az MW 2019 -et is majd napi szinten játszom a megjelenése óta) -
nutella1
őstag
Valaki nem tudja, lesz most akkor a játékban Terminal pálya, nem lesz? Itt nem látom: [link]
-
soo277
őstag
[AC130] ez imádtam a régi be is ,de nagyon
-
lowzor
veterán
válasz
stilo18 #1043 üzenetére
Az nem jó hír...
Nekem pont az volt a kihívás az egészben, hogy a killstreakeket megszerezzem, és azzal osszam a népet, ebbe most alaposan beleköptek.
Szerintem így még többen fognak kempelni, mert rusholós játékkal kb esélytelen lesz összeszedni egy értelmes killstreak-et, és mindenki a meccsek végén fogja behívni a szarjait, mert akkor aktiválódik a Hardline.
A Killchain-t sem látom perkek közt.
Ilyen noob dolgot bezzeg beleraktak:
"Survivor - On Death, enter last Stand with the ability to self-revive once per life. Teammates can revive downed players faster." -
lowzor
veterán
válasz
kill_switch #1040 üzenetére
Általában szoktak ingyen is kulcsokat osztogatni az earlyhez, mert mell a játékosszám. Most Twitteren osztogatták, én úgy szereztem. Lehet, hogy lesz még valami, amivel lehet szerezni.
-
kill_switch
senior tag
válasz
KaitouP #1036 üzenetére
Köszi, akkor megvárjuk a hétvégi open-t.
Bár nem értem ezt az egyik bolt ad, másik nem hozzáállást a kiadó részéről. Ez így elég gáz megtévesztés, mármint nem a KV részéről, mert ők nem írták, hogy adnának, de trailerekbe ugye azt promózzák, hogy "Pre-order and get open beta early access". Nincs róla szó, hogy csak a digitálisra vonatkozik. -
KaitouP
nagyúr
válasz
kill_switch #1033 üzenetére
Konzolvilágnál nem adnak béta kódot. Alternatív opció az eBay.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland0224 #1030 üzenetére
Ööö... szerinted topikgazdaként mit csinálok?
-
kill_switch
senior tag
A konzolvilágos MW2 (XS) előrendelésnél jár a béta kulcs? Most nézem, hogy mindenhol máshol kb osszák, náluk meg nincs kiírva és obviusly ott rendeltem elő.
-
Tomix24
addikt
Sziasztok, olyan is van itt mint én? Hogy Call of Duty oldalán beírta a vett kódot.
https://profile.callofduty.com/promotions/redeemCode/beta-partner
Ilyenkor mikor kapunk kódot XBOX-ra? -
Ryoo
senior tag
válasz
laceszgamer #1012 üzenetére
Megjelent, de letöltő gomb nem volt hozzá, battle.net-en már hamarabb elérhető volt.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Roland0224 #1010 üzenetére
Offline beengedett este 8 körül, operatort, perket ki tudtam választani. A fegyvereket meg tudtam nézni, killstreaket is. Settings-ben szintén be tudtam állítani a controllert, ahogy szeretem. 120 FPS beállítást nem találtam (Series X). FOV beállítás van.
Arra jó volt, hogy elszöszmötöltem vele, nem holnap este kell. A loadout beállítást viszont aki kitalálta. Mire rá fog állni a kezem... -
boogie84
veterán
válasz
KaitouP #1022 üzenetére
Itt egy kis kiegészítő a perkekről: Modern Warfare 2 Perks | All Perks & New Perk System
-
KaitouP
nagyúr
Hogyan működik a játék Perk rendszere?* [link]
*Összefoglalóban is megtaláljátok majd még a teljes játék megjelenése előtt, magyarul, egy kis türelmet addig is!
-
KaitouP
nagyúr
Frissítések és javítások a béta második hétvégéjén - itt a lista: [link]
-
KaitouP
nagyúr
A közelgő második próbához segítség ismételten, hátha valakinek lemaradt az infó: 120 fps engedélyezése a béta alatt PlayStationön
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland0224 #1010 üzenetére
Hova engedjen? Offline van, hétvégén (pontosabban csütörtök estétől) lesz a második kör. Összefoglalót nézd pls.
-
Chrys_
addikt
válasz
laceszgamer #1012 üzenetére
Valóban, viszont ehhez úja kellett indítani a klienst, most láttam
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy azt lehet már tudni, hogy be lehet-e állítani, hogy csak PC-sek ellen akarok majd játszani, vagy ráerőltetik az emberre a crossplayt?
Warzone-t emaitt nem játszom pl.
-
Acheron
őstag
-
Spizzi
tag
Xbox-osok ti elvileg be tudtok lépni a menübe és tudtok botok ellen offline TDM-et menni, csekkoljátok. Persze mi PC-sek megint levagyunk szo*atva, szürke még a play gomb is.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Roland0224 #1004 üzenetére
A két méret aszerint változik, hogy hol nézed.
Mindegy hétfőn már úgy is uninstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)