- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
nutella1 #11472 üzenetére
Itt egy videó a hibajelenségről
A kép, bár ez nem hibaüzenet, inkább tájékoztatás.
-
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #11428 üzenetére
Jönnek a COD hívők és megesznek miatta.
Emlékszem, hogy lelettem hurrogva, mikor egy hónap hozzászólás nélkül, addig nem írt a Topicba senki, persze én beírtam, hogy szar a játék, rögtön megjelentek, hogy minek kell picsogni, csak ezt olvassák állandóan.
Én meg csak néztem, hogy mi van... -
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #11427 üzenetére
Nem érted a lényeget. Szerinted nem egy kategória a kettő, szerinted nem ugyanaz a liga a kettő, de ez csak a te vélményed.
Mások szerint pedig egy liga a kettő, mert nekik tetszik egy olyan skin, ami neked nem tetszik, és sokkal többet ér számukra arra költeni a CP-t, mint olyan zenére, amit nem ismer, vagy nem hallgat.Például én sem hallgattam még soha Zimmer számokat. Nincs is ezzel baj, mert nem az én stílusom. A régi MW2 zenéi sem tetszettek. Ez van.
Félreértés ne essék, én sem szoktam vásárolgatni mindenféle skineket feleslegesen. Nem is magam miatt írok, hanem azok miatt akiknek a számukra megvásárolt skinek tetszenek, és szívesen adnak ki érte CP-t. Az ő dolguk, az ő pénzük.
(Őszintén szólva én még a standard változatra is sajnálom a pénzt minden alkalommal, nemhogy vault lenne helyette, mint egyeseknek...
Az MW3-mal is megvárom az utolsó pillanatot, amikor megjelenik, addig is jobb helyen van a zsebemben az a 30k.)
Végszóként: engem nem zavar, hogy páran ide jártok morogni, mert megértem. Valahol ki kell adni a játékkal kapcsolatos problémáitokat, dühötöket, és olyanoknak nem lehet, akik nem játszanak vele. Logikus, hogy azoknak írja az ember, akik értik is, hogy miről van szó.
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #11427 üzenetére
Engedd el. Gondolj arra, hogy a mostani. legújabb részben a multiban az eredeti MW2 pályáin az eredeti MW2 aláfestő zenék szólnak
Innentől mindenki azt mond, amit akar - nekem biztosan megérte az a pár ezer forintot (ha már kötelező materializálni és számszerűsíteni a javakat
) Aki meg nem érti, miért jó ez... az valószínűleg kimaradt egy korszakból.
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #11425 üzenetére
Több koncertjét láttam élőben az Arénában, talán csak a Mester, Morricone volt nagyobb hatással rám ugyanott (még volt alkalmam élőben látni, hallani).
A témánál maradva én azt is el tudom fogadni, hogy ő zenei zseni, a felemlegetett urak pedig futball zsenik, ki - ki a megérdemelt rajongótáborával. Nem vitatéma. Csak az előbbinek van kötődése a játékhoz (méghozzá egy kiemelkedő részhez, úgy 14 ével ezelőttről datálva) a többieknek pedig a mai napig nulla. Szóval egy lapon emlegetni őket, háát... -
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #11418 üzenetére
A komoly zenét a nem oda illő karakterekkel.
Gondolom mindenki örülne és meg vennék a FIFA-ban az m4-el focizó SOAP-ot, vagy akár szívart szívó Price-t.
Vagy a Niki Minyon koncerten ők táncolnának, mert az pont odaillő, mint egy COD-ba (HÁBORÚS JÁTÉKBA) ezek.
Zimmer meg ugye ott volt régen az MW2-ben, azért sokat oda nyomott a zenével. -
-
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #11396 üzenetére
Őszintén, az előzőt se vittem végig, amit tudtam kiszedtem, ennél még 55 ticket kellene, kb 20 tudok össze hozni belőle.
Egyszer vettem egy ghost packet, azóta is azzal nyomom.
Nekem több pénzt nem is ér meg, amennyit tudok kiszedek még, aztán ha vége, akkor megyek tovább, azaz vissza a 2019-re, még az nem maxos, azaz a Rangom. -
kill_switch
senior tag
válasz
nutella1 #11412 üzenetére
Én meg akarom érteni... tényleg. Nyilván lehet utólag csűrni csavarni, hogy mit hogy értettél, de:
"ki vásárolgatna a battle pass butaságok miatt.? Vagy venné meg a szintén butaság, bővitett Blackcell-t, dupla xp-t az e-bay-ről, megjelenésig.? Ezen túl kell lépni. Számomra örökre érthetetlen marad, hogyan képesek még kifizetni pénzt az emberek, azon túl is, amit már alapjáraton kifizettek. "
Én ebből nem ezt szűröm le, hogy te megvetted és jótanácsként javaslod, hogy más ne legyen olyan butus. Végszóként hadd idézzelek a másik topicból, amit még augusztusban mondtál:
"Idèn màr nem lesz Vault Edition nekem. Eddig mindig szìvàs volt. Csak akkor vennèm azt, ha a normàl verzióhoz nem lenne early access. Egy fillèrrel nem fizetek ezeknek többet addig, amìg nem làtom időközben a teljes jàtèknàl, milyen a vègredmèny. A sok szemèt nem èrt eddig sem 30 eurot. "
Aztán megvetted a Vaultot.
Ha még ezek után sem érzed magad totál ellentmondásosnak, akkor már tényleg nem tudok veled mit kezdeni.
Egyszerűen csak annyi kell, hogy ne minősítsd azokat az embereket, akik vásárolnak akármit a store-ban, míg te blackcell-t és muzsikát vásárolsz egy FPS játékban. Mert azzal, hogy másokat minősítesz, dedózol és társai (párszor megesett), az olyan, mintha magadnak mondanád tükör előtt.
De most már tényleg elengedtem, mert ez már kezd erősen nevetséges lenni.
Részemről béke van. Csak engedd el te is, és jó lesz. -
kill_switch
senior tag
-
Deck
titán
-
kill_switch
senior tag
válasz
nutella1 #11404 üzenetére
Attól, hogy van játékon belüli valutád, még az értéke nem lesz kevesebb. Store CP = pénz.
De igazából nekem mindegy mit veszel, csak megjegyeztem, hogy nem értem a logikád. Ha jól emlékszem a múltkor te írtál tapasztalatot a Soul Harvester-es M4-gyel kapcsolatban is, amiből arra következtetek, hogy Vault Edition-el indítod a kövi részt. Vault Edition = blackcell, amit nem értettél miért veszi meg valaki. De fenntartom a lehetőségét, hogy ez is csak tévedés részemről, csak így furcsán ütik egymást ezek. -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #11375 üzenetére
Nagyon meg tudom érteni - hasonlóan vagyok én is.
Csütörtökön már jön a kampány, ott nekem ennek a résznek nagyjából vége. Addig még kényelmesen befejezem a BP -t, más egyéb célom itt már nincs, az új fegyvereket sem húzom ki. Az FR 5.56 még várós, az talán végre a burst -os FAMAS lesz, de kb ennyi. (kihúzni már azt sem itt fogom, pont jó lesz alap fegyvernek az új játékban - ha hozza azt, amit megszoktam tőle (az Avancer csalódás volt: Core módban nem elég erős, HC módban nem elég pontos)) -
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #11368 üzenetére
18/kör max, de mindenki 1x ad csak, kivétel, ha nem szedted fel az érte járó 3-at mind, akkor kövi ölésedre adja tőle.
Ennyiből mondjuk shotival/meele-el jó szépen körbemenni, kiírni is ki írja, ha már nem eshet több.
Mondjuk én pl. inkább HC-n platináznék, de így gáz kényszershipmentelni, ha kell a jutalomAzért egy "free" animált skin sose rossz, főleg ha mennek is a cuccok a 3-ba.
-
-
-
-
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #11051 üzenetére
Lesz még Season 6? Vagy inkább lesz még értelme?
A Season 5 még cirka 20 nap, Október első hetében lesz vége. November 10 -én pedig jön az új rész - aki bújt, aki nem a z MWII -ben.
Egyébként szó volt arról, hogy a következő részbe betolják -e az összes MW2 map -et.
Az előzetes szerint:
"All 16 launch maps from the original Modern Warfare® 2 (2009) have been modernized with new modes and gameplay features and will be available at launch to get everyone started, while over 12 all-new core 6v6 maps will fuel post-launch live seasons."
Vagyis lesz 16 MW2 pálya a kezdéskor (DLC -kkelegyütt összesen 26 volt), és később még érkezik 12 új.
A régi pályák közül a kezdéskor bent lesz az összes allap MW2 pálya (mind a 16 db):
Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, Wasteland.
Amik nem lesznek bent (és jelen állás szerint később sem várható), az a DLC -k 10 pályája:
Bailout, Carnival, Crash, Fuel, Overgrown, Salvage, Storm, Strike, Trailer Park, Vacant. -
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #11022 üzenetére
Írta a kolléga, hogy ne etess.
Szóval ahogy írtam, én már nem akarok senkit meggyőzni az ellenkezőjéről. Gondoljon mindenki amit akar. Én minden részt végigvittem, és soha nem tapasztaltam ilyeneket, hogy helyettem más irányítja a játékot. Mindig csak rajtam múlik az eredmény. Ha szabadon játszhatok, tehát fegyverhúzás és challenge nélkül, akkor korlátlanok a lehetőségeim.
Sőt.. Úgy érzem, hogy nem is működik az SBMM, mert sűrűn olyanokkal dob össze, akik nem látnak. Tegnap este is HC TDM 37:2, 35:0, 28:1, stb. Ilyen meccseim voltak 2.14-es k/d-val. Persze voltak 17:11-esek is, ha ügyesekkel találkoztam, de ügyelek rá, hogy mindig pluszban zárjak. Meccs közben alkalmazkodom az ellenfelekhez. Ha az elején mínuszba megyek, akkor taktikát váltok, és figyelek, hogy visszajöjjek pluszba. Legalább 1.5 feletti eredmény legyen.Persze lehetne mondani, hogy kit érdekel a k/d. Túlzottan engem sem érdekel, de most jelenleg nincs más cél a játékban. BP ezer éve kész, rank ezer éve kész, fegyverek ezer éve kihúzva, challengek ezer éve teljesítve. Szóval ezt tűztem ki célnak, hogy ne menjek soha 1.5 alá. Nem játszom objektív meccseket, csak TDM, tehát nem nehéz figyelni. Ráadásul minden fegyveren rajta van a k/d kijelző, mindig látom, hogy hol tartok, még lövés közben is.
Azt biztosra állítom, hogy az én k/d arányomat sem az előző részekben, sem ebben a részben nem akarja semmilyen rendszer befolyásolni. Maximum az ügyes skillel rendelkező játékosok, de azok ellen is van mindig megoldásom, stratégiám, taktikám, hogy pluszban maradjak.
Az 1 körüli statot nem értem, hogy miért nem tudsz feljebb lépni. Ezt neked kell tudni. Csak rajtad múlik.
Vajon (ha egyáltalán működik az SBMM), akkor milyen különbséget figyel két játékos között, amikor lobbyt válogat? A k/d-t biztos nem, mert nem velem egyszintűekkel dob össze. A rankot szintén nem. A BP-t sem. Van még valami?
-
-
Deck
titán
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #10987 üzenetére
Mondjuk, ha én szarnak tartok egy játékot és frusztrál, csak felba..., akkor tuti nem tolok bele ennyit, hogy 965-ös szintet elérjem.
Ha egy játékot napi minimum kétszer leszarozok és minden nap szóváteszem, hogy mi nem jó benne, akkor biztos törölném és nem indítanám el soha többet.De hát ez én vagyok az én logikámmal, ti meg a fent említett megfejthetetlen logikával élitek online életeteket.
Deck#10986:
Ez egy alaptövényük inkább -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #10978 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy tartok is tőle. Ebbe a részbe amit átemeltek (pl Afhgan), az pont nem jó semmire, azon kívül, hogy ha egy Invasion vagy GW meccsen épp arra jár az ember, akkor van némi nosztalgiafaktor. És a fentebb említett Scrapyard pálya is jó példa, hogy nem feltétlenül pozitív, ha "felújítanak" egy pályát. Jó lett, jó lett, de érezhető volt a különbség. Viszont a Rust pályát egész jól eltalálták a 2019 -ben is. Mindenesetre én reménnyel várom, ha tényleg minden pálya visszaköszön, akkor legalább lesz egy jó kezdőcsomagunk (bár simán kinézem azt is, hogy majd csak apránként, Season -onként adagolják a felét...)
Más: Tegnap felloldottam az új fegyókat - erre a BP token bankban megjelent egy token. Azt mire lehet használni, ha a BP -ban már minden fel van oldva? -
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #10873 üzenetére
Én még gondolkodok, mert bár ma meghallgattam az albumról jópár témát (libabőrös is lettem a legtöbbnél
), de a játékban szinte csak olyan módokban szól, amiben én nem nagyon játszok: Multi Core, DMZ, Warzone. Multi HC pont nem, legalábbis a leírás szerint.
De azért így is nagy a csábítás, végül is Core módban is el lehet balgálni ideig - óráig... -
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #10860 üzenetére
Mire lehet tokent szerezni? Én semmit nem kaptam semmire, csak egy free háttér várt a maintenance után. Pedig jó lett volna kicsit előremenni a 31%-ról...
Az eventre kaptam, azt tudom, 1-1 skipet. De ennyi.
Sikerült 1 óra gémmel 1 szintet tolniElég nevetséges. A BF-ben xp-re +heti feladatok megcsinálgatására megy a bp, 71-ig el is jutottam, pedig 3 hónapos, de ebből 2 hetet játszottam csak. Ráadásul sokféle feladat van, élesztgetéssel, supporttal is lehet haladni ott, sikerült már top 1-nek lenni 6 killel+dobott 3 szintet a bp-n ez a 22 perces kör
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #10843 üzenetére
Most én multit már hanyagolom , dmz-ben a vondelre álltam rá , kínai 6 klán szinte sosincs , mert itt annyira zegg zugos alig találnak rád , gondolom ezért nem szeretik
viszont ez a KV shoti tüzes skulóval valami szörnyű
sajnos a csapat rossz emberrel került szembe egyiket sajna sikerült 2x levadásznom , igaz segített a 3 uav radar is
itt vondelen legalább lehet küldetést is csinálni meg emberre vadászni , nem az mint ashikán hogy napi 4-5 kínai hallhatatlan klánba futsz bele és mp alatt levadásznak
-
-
-
shotika
őstag
válasz
nutella1 #10837 üzenetére
Én is a klasszik érából vagyok. Szerintem a megszokott multi része nem fejlődik már érdemben évek óta. Oké, a mozgás, a gunplay és megannyi kis apróság terén már jobbak mint annak idején, de engem már nem köt le egy 6-8 perces sima multi meccs.
A Battle Royalt fárasztónak tartom, viszont a DMZ-ben már ott tud tartani a játék. Az, akár több pályán is átívelő, egyre nehezedő küldetésekben találtam meg azt a potenciált, amit mind a multiból, mind pedig a konkurenciából hiányolok.
És pont emiatt gondban is vagyok, hogy megvegyem-e az új epizódot. A kampányokat ugyan mindig el kezdem, de évek óta azokat se fejezem be. A multi meg csak ideig óráig köt le, illetve az amúgy is rövid meccsek között tele van felesleges időhúzó animációval és kiírással.
A fegyverhúzás mondjuk gyorsabb multiban, de tekintve, hogy egyébként is csak azokkal játszom, amik megtetszenek, így igazából nem motivál, hogy mindent kimaxoljak. A 0-24-ig shipment amúgy is már csak elégeti a kedvem játéktól.Én is szerettem anno a CoD 1-2-4-es időkben a bérelhető dedikált szerveres meccseket és hogy folyamatosan fejlesztettem magam, jókat játszottunk, dumálgattunk és közben csomó embert megismertünk. Ezek jórésze most átkerült nálam a DMZ-be. Sokszor meccs közben dumáljuk meg hogy kivel mi történt aznap, vagy ki milyen újdonságot talált a játékban stb.
-
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #10835 üzenetére
2010 után a COD már halott volt, legalább is számunkra, a többi csíra meg nem érdekel.
A 2-re most így fájó szívvel gondolok vissza, 1300 órával.
Egyszerű játékmenet volt, még is oda tudtam ragadni a gép elé, hogy nyomjam.
A Coop-ot barátommal vittem végig, éjszakákon át nyomtuk, hatalmas játékélmény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest