Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Viiktor1989 #2299 üzenetére
Azért linkelhetnéd a kártyád pontos típusát, mert a PH-s 6800XT Nitro tesztnél a 6800-as nem ment 70 fok fölé a Forza 4 benchmark-nál.
Érdeklődnék a kártya topikjában is, hátha tudnak rá megoldást.Nálam ha 70 fok fölött van a kártya már nem igazán vagyok boldog, mert akkor szerintem gond van, mint pl. a Cold War-nál, ahol a menüben is 65 fokon ment a kártya.
Az MW2019-nél meg 55 fokon, szóval ott szvsz eltoltak valamit. -
-
csibe1
addikt
válasz
Viiktor1989 #2171 üzenetére
Valamit azért kellene kezdeni a hűtéssel, mert szerintem nem igazán tesz jót a kártyának a 98 fokos hőmérséklet.
Kérj kölcsön egy infrás hőmérőt, és mérd meg azzal is a hőfokot, hogy úgy mennyit mutat. -
ricogsm
őstag
válasz
Németh Péter #2292 üzenetére
-
-
ricogsm
őstag
Inkább újra játszom a pályákat másik gépen.
Viszont most elakadtam a 4es szakasznál Hollandiában amikor a fickó nyakába kell adni a kábítót. Hiába nyomkodom a 4 es gombot nem adja be neki. Előtte fel kell venni?
Letérdeltem se adja be. ? -
KaitouP
nagyúr
-
ricogsm
őstag
"C:\Users\MSI\Documents\Call of Duty\players" itt tartalmazza beállításokat és a elmentett játékot.
-
ricogsm
őstag
válasz
Kalacskepu #2281 üzenetére
Köszi srácok! @heihachi köszi!
Másik gépre teszem fel már a játékot. Elengedtem ezen a laposon.A végig vitt pályákat hol találom és hogyan tudom átvinni a másik gépre?
Reméljük itt nem lesz gond. -
-
-
ricogsm
őstag
Jó reggelt mindekinek!
Amúgy megint gond van a hanggal.
mesterlövész pályán se a kuszásnak se ellenfél lövésnek nincs hangja.
csak a saját lövésemnek van hangja.
Menübe kilépve és azon lépkedve a kattogó hangok mennek. Driver és ezek szerintem jók.Mexikónál se volt hang csak a saját lövéseknek.
hol tudok ezeknek utánajárni ?
mar visszalépni (elállni a vásárlástól ) nem tudok, legalább le tudjam játszani.
esetleges külföldi fórum ?
Nem hiszem el, hogy egy frissen telepített gépen különböző pályákon hol van hang hol nincs. (Mexikó után repülősön végig volt hang majd a mesterlövész szekcióban megint nincs) -
ricogsm
őstag
válasz
Kalacskepu #2258 üzenetére
Pár órával több van a játékban már nem is akarnak visszaadni.
a válasz -
Reasons this may happen:
“One or more products included in this purchase were already consumed. “Átruházása sem lehetséges ?
Üdv -
ricogsm
őstag
Szerintem ez jó oldal lehet, fordítóval értelmezhető a feladat.
Game8|A legjobb játék- és alkalmazás-bemutatók egyenesen Japánból! -
ricogsm
őstag
PC-seknek is szokott így laggolni?
Illetve játék közben is van ilyen meg megállás?
Rohadt idegesítő tud lenni.
Mikor lövés közben megáll egy pillanatra stb..
Van megoldás ?
Itt egy videó amikor betölti a játékot akkor is meg megáll. -
Phobion
őstag
Azt lehet tudni, hogy a co-op mikor érkezik? Már csak azok kellenek. Nem volt egyszerű.
Mellé még a kedvenc screenshotom: (SPOILER)
[kép] -
ricogsm
őstag
válasz
Kalacskepu #2258 üzenetére
Hát a játékidő már túl van lépve.
akkor mind1 -
-
ricogsm
őstag
Mexikói pályán nincs hang? Csak a saját lövésed hangját hallani.
beszed hang sincs meg felirat se.
valaki tapasztalt ilyet? -
geckowize
őstag
válasz
geckowize #2208 üzenetére
KaitouP majd updateled pls fegyveres képemet az összefoglalóban?
Itt az új.Valamint ha szerinted ez a platformos is hasznos, ezt is oda lehetne rakni.
-
ricogsm
őstag
válasz
Kalacskepu #2253 üzenetére
Akkor most van vagy nincs? Mert az MW2 -t nem látom a listában. De mielőtt kifizettem direkt rákerestem fordítóval.
-
-
laragirl83
őstag
válasz
ricogsm #2244 üzenetére
CoD honlap szerint van.
Battle.net: Go to the Battle.net Shop and purchase the Vault Edition Upgrade.
Próbáld meg így. -
KaitouP
nagyúr
válasz
ricogsm #2238 üzenetére
Spec Ops mód az rövidebb, objective orientált küldetéseket jelent, ahogy anno az eredeti MW2-ben is. (Illetve a 2019-es MW-ben is volt.) A DMZ pedig egy Escape from Tarkov inspirált, csapat/loot kivonásos játékmód lesz, a Warzone 2 térképén, Al Mazrah-on. A pletyka 100 főről szól, és ingyenes lesz a (Warzone 2-ből is elérhető). Az AI itt az említett térkép részeit fogja elfoglalni, ezeket kell majd megrohamozni, és kipipálni különböző célokat, mint például információszerzés, túszmentés, radioaktív területek átkutatása, stb. Elvileg november 16-án indul a Warzone 2-vel együtt.
-
ricogsm
őstag
válasz
laragirl83 #2233 üzenetére
Sztem ez lesz a megoldás.
https://youtu.be/hwQ-590RF8kdélután megnézem.
-
ricogsm
őstag
válasz
laragirl83 #2233 üzenetére
Magában a játékban. Máshol nincs lehetőség.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
MikeWazowski #2241 üzenetére
RivaTuner, AMD Software - nálam. Zöld oldalon már nem tudom mi áll rendelkezésre GF szofverből.
-
ricogsm
őstag
válasz
MikeWazowski #2230 üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Phobion #2232 üzenetére
Miért is ne kellett volna azt dramaturgiai szintet hozni a storywritingban, amitől annyira érdekes lesz a történet és a karakterábrázolás, mint az eredeti MW2-ben, ami nem csupán a multiplayer módja miatt lett ironikus? Logikátlan a kérdésed. Ha valami lehet jobb, akkor az legyen jobb. De legalább úgy sem volt szar.
-
zozika84
őstag
Lepörgött a kampány és pozitívan csalódtam, ez tényleg jó lett.
Spanyol pálya a kedvenc idáig, de egy-két kivételtől eltekintve mindenhol volt valami jó kis rész.
Ja és remélem tényleg ráfekszenek arra, hogy Spec Ops és DMZ módban viszik tovább, vagy kiegészítik majd a történetet -
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2224 üzenetére
Igen, szórakozni jó lesz.
Viszont látom, hogy már nincs RT beállítás a játékban. Gondolom rájöttek, hogy 2019-ben sem igazán sikerült kihasználniuk, így inkább kidobták. Pedig szegény nvidia már sok éve fejleszti gőzerővel a technológiát, de az IW-nél valamiért mindig megfeledkeznek róla. A lényeg, hogy még a minecraft is kihasználja. -
GAbre
veterán
Egész jó volt a kampány,bár nem hozott lázba,sztem 2019-es jobban ütött nálam.
Ha jól látom nincs semmi reward,nagyobb nehézségen elvégezve? -
heihachi
addikt
Ha megprobalom elfelejteni a
reszeket, akkor ez egy nagyon kiraly single player volt.craftolos meg imadom, iszonyat jo karakter. Az utolso palya ultragagyiAlejandrot miatt azert a vegere maradt egy kis rossz erzes bennem, mert az nem a jatek fenypontja volt a vegere, hanem az alja. Kar erte, de ettol eltekintve nagyon jo, johet a coop resz, varom.craftolasa
Szerk: es kuron orom, hogy ugy fut mint az alom. -
ricogsm
őstag
válasz
laragirl83 #2228 üzenetére
Köszönöm !
igen így ahogy leírtad.
battle netes vásárlás.
-
nutella1
őstag
Nem véletlenül mutogatták a gameplay trailerek-ben a Gulf of Mexico-t. Egyértelműen az a pálya grafikailag a legösszeszedettebb, legszebb. Hihetetlen, 4k, ultrán, HDR 1000, mindent maxra tolva, ott leesett az állam. Viszont ettől még elég vegyes a kép a többi map-on, valamelyest keserű a szájízem, mert igen sok helyen, más pályákon fele annyit nem dolgoztak, mint ezen. Kár. Majd a következő részen esetleg. Maga a játékélmény, egy az egyben másolata, kaptafája a korábbi Call of Duty Single Playereknek. Élvezhető, ellötyöghető, de valamivel gyengébb, helyenként egyenértékű. Nyilván nem lehet száztizenkettedszerre elsütni ugyanazt a töltényt. Összességében azonban: szórakozni, játszani, kikapcsolódni jó. Bátran toljátok.
-
ricogsm
őstag
Nektek is laggol időnként a játék pc-n?
-
KaitouP
nagyúr
Campaign vélemény:
Az utóbbi évek Call of Duty-jainak a legjobb kampánya volt ez, annak ellenére is, hogy az eredeti Modern Warfare 2 történetét most sem sikerült megközelíteni.
Jó írókat sikerült összeverbuválni, és általuk kreálni egy "akciófilmes", kiszámítható, de kellően drámai történetet. Gyakori problémám volt, hogy a karakterek papírlap súlyával bírnak csak. Köszönöm, hogy ez felismerésre került most - talán soha eddig nem fektettek annyi energiát abba, hogy közelebb hozzák a játékoshoz őket. Végre sikerült emberi tulajdonságokkal felvértezni ezeket a figurákat, amin sokat segített az időnként előbukkanó párbeszédpanel is. Egy olyan sztoriban, ahol emberek sorsa változhat pillanatok alatt, nagyon nem mindegy, hogy a játékosban képesek-e ezek a karakterek kiváltani bármilyen érzelmet.
Némi spoiler:
Egyértelmű volt, hogy Shepherd itt sem lesz jó figura, kifejezetten pofánhánytam volna Graves-szel együtt, pláne azután amit művelt az ocsmány PMC-jével együtt Mexikóban. Tetszett, hogy megint bevállalták azt, hogy honfitársak is lehetnek ellenségek. Lényegében megvalósult az eredeti MW2 legnagyobb csavarja, igaz, itt már - talán emiatt is - jóval kiszámíthatóbban. Makarov visszatérése is éppen ennyire volt evidens, ahogy az is, hogy nem ússzuk meg a "No Russiant" most sem - bár amekkora vihart kavart anno, lehet kicsit óvatosabbak lesznek az IW-nél. Nagyon bízom benne, hogy ezek mind egy harmadik játékban kerülnek kifejtésre, és nem szezononként meséli tovább a játék Warzone-ban, mint ahogy az előző résznél is tette a Zakhaev szállal. Külön tetszett, hogy a Ghosts alapötletét is sikerült becsempészni, epic moment volt. Én Hardened fokozaton játszottam végig az első végigjátszásomat, így 10 óra játékidő lett a vége. Nem mondom, helyenként szívtam néha, okosabb lett az AI, de elégedett vagyok. Tetszett, hogy nagyobb volt a mozgásterünk, nagyobbak voltak a pályák és nem végig egy csövön húztak minket végig. Jók voltak a crafting elemek is, de érződött egy kicsit hogy ezeket kísérleti jelleggel, valószínűleg a jövőbeli játékok miatt használták.
Így tovább, IW! Lehet ezen még csavarni, de damn, ez egy tényleg remek kaland volt.
-
geckowize
őstag
-
geckowize
őstag
válasz
laceszgamer #2210 üzenetére
Ennek a hsz-emnek a végén leírtam egy valószínűbb teóriát, miért nem használnak rendes neveket.
Phobion: Igen, de MW II-ben nincs benne, csak a platform neveként szerepel.
-
ricogsm
őstag
válasz
nutella1 #2214 üzenetére
Úgy látszik bug
https://gamertweak.com/campaign-stuck-stay-with-squad-mw2/ -
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #2210 üzenetére
Nem gyűlt össze elég a licenszekhez a Battlepass-ból biztos.
-
Phobion
őstag
#2208 - Remélem az AS VAL is bekerül valamikor.
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #1870 üzenetére
Sziasztok,
A "console keyboard F6" glitchnek köszönhetően kiderült az összes játékban lévő fegyver (sőt, talán még későbbre tervezett is, mert több van így, mint a hivatalosan bejelentett), úgyhogy frissítettem az előző hsz-emben lévő képet.
Aki az előző képet nem látta még és ugyancsak érdekli, melyik fegyver mi is valójában és melyik régebbi gameben volt, annak lehet hasznos.
Azért csak MW/MW2/MW3/MW2019/BO1/BO2/BOCW, mert a Ghosts és utána beköszönő "jetpack-era" nekem és haveroknak is kimaradt.Ha butítaná a PH, itt az eredeti.
-
ricogsm
őstag
válasz
laragirl83 #2193 üzenetére
Köszi , hol találom ? Mert nincs ilyen.
shaders optimization se az igazi. 7% nal all és nem indul a játék. -
Szellem.
nagyúr
Aki a Vault Editiont vásárolta meg PC-n, kérdezem:
Neki is feldobta az upgrade Vault Edition lehetőséget amikor elindította a játékot?
Én ezt vettem, de feldobta és nem csinált semmit, hanem hibakódot dobott. -
nutella1
őstag
PC-n melyik gombbal kell előhívni a Heartbeat Sensor-t??? Backpacket akármilyen billentyűre állítom, nem veszi elő???
#2202: Köszi, de úgy elállítgattam előzőleg, resetelnem kellett, most már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest