Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
laragirl83 #2871 üzenetére
szabad kérdezni ?
Mi az a DLSS és a render resolution? Melyiknek mikor van jelentősége? -
ricogsm
őstag
válasz
MikeWazowski #2859 üzenetére
Mondjuk én is élvezem. De jó lenne egy ütősebb pc-n.
filoztam, hogy pc vagy noti. Olcsóbban jöttem ki a notival, pc-n a notival egyező konfig jó Milla felett lenne.
-
Dadpool
aktív tag
Félre informaltak
Tegnap sokszor kísérleteztek aktiválni a játékot.
Néha sikerült eljutni a végére de mindig hibát dobott.
Ma reggel a battlenet küldött emailt és abba volt a szokásos sablon hogy vegye mega játékot de közbe már rég bent lehetett a könyvtárba mert már ott volt hogy install.
Szóval érdemes nézegetni a könyvtárat hátha. -
válasz
MikeWazowski #2889 üzenetére
Ja, igen. Csak 3 évük volt megcsinálni, szegénykéim. Kell még nekik pár hónap.
-
stilo18
addikt
válasz
Roland0224 #2890 üzenetére
Az már ment a lecsóba....
-
Roland0224
senior tag
válasz
MikeWazowski #2889 üzenetére
Én csak azt nem értem,hogy hogy lehet ilyen bugos.
Beta százszor stabilabb volt nem volt ennyi bug
Mintha véletlen az alphat publikálták volna.
Én türelmes vagyok csak ezt nem értem. Ha a beta is ilyen bugos lett volna akkor azt mondom oké
De ez így kb visszalépés.Más
Ha benyomtam a dupla xpt de nem fejlődtem gyorsabban várható kárpótlás szerintetek vagy felejtsem el mm úgy értem visszaadják az elhasználtat.
Mellesleg én szívesen vennék dupla xpt ha lenne ilyen opció Store -ban. Battlepas xpt száz évente kapok azt vennék kár,hogy csak fancy skineket lehet venni és hasznos dolgokat nem -
petymeg
addikt
Sziasztok!Visszanéztem jópár hsz-t, de nem tudtam kihámozni, hogy mi ez az inteles dolog. Nem működik rendesen a játék intel CPU-val? Nekem i5-12600k van azzal se jó? Most venném meg, de ha szar a játék akkor, várok míg meggyógyítják.Ja közben rájöttem, hogy valami inteles kupon nem működik...
-
Dzs3ko
tag
Még mást nem találtam csak a reddites fórumon egy pár jozzászólást. [link]
Szerintem sokan nem bírják aktiválni. -
Dzs3ko
tag
válasz
MikeWazowski #2877 üzenetére
Óvatosan.
Ha felskálázás Off, akkor a 4k felbontás (3840x2160) már 7680x4320 ahol a VGA megnyekken. 1fps lesz, és fél óra mire menüt vissza tudod állítani. -
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #2858 üzenetére
Akkor nem lehet állítani, de tedd valamelyikre, hogy tudd állítani, aztán vissza.
-
stilo18
addikt
Sajnos PS-en is nagyon sokszor összeomlik a játék.
Ha partiban vagyunk, a menü kb minden második alkalommal fagy.... és csak várjuk, hogy na most indul-e vagy sem.....
Szomorú vagyok, mert a bétában ez sokkal jobban működött azért.... -
Dzs3ko
tag
Egyet kell értsek.
Az intel jelen helyzetben kritikán aluli.
Sűrű elnézések közepette kellene egy óvatos becslést adni mikor fog menni. Helyette vásárlási adatokért követelőznek...
Arról nem is beszélve hogy megkaptak egy csomó mail cimet, telefonszámot, activison id-t, ami szintén aggasztó. -
Dzs3ko
tag
válasz
laragirl83 #2871 üzenetére
Lehet. Tegnap nekem még ment így. És a 200% render resolutiont észre veszed mert sokkal szebb, annyira látványos hogy egyértelmű hogy megy vagy nem.
-
GAbre
veterán
Miért intelt tudom?
2 napja szopkodnak az emberek.Itt a 7vége már amerikába.Hétfőig már nem is lesz semmi javulás.Lehet akkor se,mert halloween is jön.
MAGA az activision miatt.Mert gondolom a 7napos kampány miatt nem adták intelnek a kódot.Tök mind1.
Nem 1x fordult már elő,hogy játékot lepontoztak nem épp a játékért. -
GAbre
veterán
Hol tudom leértékelni játékot steamen pl?
Elegem van ebből az intel f**zságból.Nem is válaszolnak napok óta.Jön a 7vége.És újabb és újabb hibák jönnek elő. -
malystryx
senior tag
Sziasztok!
Aki nem találja az emblémákat és a Calling Card-okat, jobb felül a profil szintjére kattint, és ott mindent megtalál.
Tegnap délután 3-an játszottunk, majd megjött egy 4-ik barát, 2 meccset engedett és nekem egyedül crash-elt. Nem számoltam, de kb 8x próbálkoztam utána, mindig ez volt a vége. Hogy ezt nem tudják megcsinálni... -
Dzs3ko
tag
válasz
MikeWazowski #2859 üzenetére
Render resolution ha 100% akkor elvileg a beállított felbontást számolja.
200%-on sokkal szebb a kép, mintha lenne 8x AA nem ez a 2x filmic....
Ha be van kapcsolva valami felskálázás akkot már nem így van.
Aki nvidia-t haszál érdemes felhúzni 200%-ra, de akkor kell a DLSS quality módban mert a VGA-t nagyon megterheli. Ha DLSS be van kapcsolva akkor pedig kell az nvidia reflex és boost. Így nekem 10 ms alatt van a GPU latency. -
Dzs3ko
tag
válasz
Szellem. #2860 üzenetére
Nvidia driver: nálam 4kra van állítva a felbontás, de asztal felbontásával megy. Asztal 4k/gpu full hd. Így a játék is full hdn megy hiába állítok be akármit. Aztán desktopon is felveszem fullhdról 4kra akkor a játék is 4k úgy hogy ott nem is állítok semmit.....
Bughalom.
Nvidia 522es driver -
válasz
laragirl83 #2851 üzenetére
Mi sem tudunk játszani partyban, egy megoldás van ami néha működik ,hogy előbb csinálj lobbyt és után csatlakozzanak rád, azt hittem ma reggelre már lesz hozzá javítás mert már megjelenés óta tudnak a hibáról de eddig nem jött semmi
-
GAbre
veterán
Valakinek intellel:
Ref. 003: An error has occurred. Please contact customer support for assistance.
Kijött már ebből a hibából?Vagy tud róla valamit?
Tegnap óta se válaszoltak emailem-re.Nem hiszem ebből a héten már lesz válasz. -
Dzs3ko
tag
válasz
laragirl83 #2858 üzenetére
Át kell állítani másra, akkor megy a csúszka és mehet szépen 200%-ra. Aztán mehet vissza a DLSS és akkor működik.
-
Timoboy
tag
válasz
laragirl83 #2851 üzenetére
Nálam is előfordul sajnos...
Bár nálam van úgy is, hogy annyira kifagy az egész, hogy nem tudok semmit csinálni. Csak a reset segít.
Már azt hittem, egyedi a dolog. -
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #2852 üzenetére
Akartam is szólni az előző Úriembereknél, hogy az nem egészen tökéletes, a Minimum a Felbontást el kell érje, alatta ocsmány lenne.
Azért van 160 FPS, ha 100%-ra van állítva, akkor nincs annyi FPS
Illetve az ilyen Intel, meg AMD FSR is meg tudja izzasztani, rögtön beugrott 66 FPS-re az elején. Persze nem ment végig, ki Crashelt... -
Dzs3ko
tag
Van még aki Intel kódot nem tudott aktiválni?
Most épp új üzenetet ír, ha a supportnak írsz meg kéri hol vetted a procit.
Ez egyre kellemetlenebb.
Így akartak spórolni? Eladják hogy jár hozzá aztán kiderül nincs is annyi licenszük?
Máskor 2 év után beváltott kód tökéletesen működött.
Több mint egy nap után már illene orvosolni a dolgot, erre proci számla után érdeklődnek? -
Tomko78
őstag
válasz
laragirl83 #2852 üzenetére
-
laragirl83
őstag
Ti hogy álltok ezekkel a random game crashekkel?
Főleg ha partiban összejövünk, kb 1 meccs nem indul el, hogy valakit ne vágna ki.
Emellett előfordul csak úgy magában is, előbb pl menüben lépegettem, hopp, kipattintott.
Erre gondolok (ahogy néztem nagyon nem egyedi eset):
Ez netes kép, nem saját, ez pl Steam-es verzió, nekem battlenetes van, de ugyanez a hiba kód. -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Esetleg valaki tudna megoldást az alábbi hibára:
Vault kiadást vásároltam meg, és a menüben ha beállítom az operátor skineket nem történik semmi mindig csak fixen ugyanazzal az egy skinnel tudok játszani.
Van a menüben showcase ott sem tudok beállítani ( kiválasztom kipipálja, de nem lesz aktív ) semmit, calling card, emblem, operator... ? -
MikeWazowski
veterán
válasz
laceszgamer #2847 üzenetére
Jaja én is néztem hogy vegyes értékeléseket kapott eddig. Igaz, én kihagytam a betat, de nekem most is eléggé annak érződik. Persze már 31es vagyok, tetszik azért, csak fura hogy ennyi idő alatt nem sikerült befejezni. Na majd pár frissítés és ok lesz. Amúgy legalább nagyon jól fut.
-
zozika84
őstag
Az országzászlós calling cardok csak nekem nincsenek meg, vagy várni kell még rá
-
laceszgamer
addikt
Hát elég beszédes, hogy jelenleg stabilan vegyes értékelésen áll Steamen a játék. Amúgy első 10 euros pack már ki is jött hozzá, amerikai katona támogatós csomag, nehogy már egy napja megjelent a játék és nincs mire költeni
Amúgy most én vagyok vaksi vagy ilyen calling cardos challange-ok egyáltalán nincsenek? Bár igazából még a fegyverek challangeit sem sikerült megtalálni, katasztrófa ez a menürendszer enyhén szólva.
A másik amit totál nem találok az valami statisztika vagy hasonló rész, azért néha jó lenne megnézni hogy mennek a dolgok.
Amúgy részemről ez már Call of UAV, kicsit reménykedtem benne, hogy visszakerül a klasszikus minimap, aztán legalább látni ha valaki lő, ehelyett, most kb minden második ember UAV-al megy és minden harmadik azon versenyez, hogy ki szedi le előbb.
Az viszont " megnyugtató ", hogy az emberek döntő része még mindig elfelejti, hogy Domination vagy épp Hardpoint van, és TDM-nek hiszi a meccset. De ez tényleg szinte mindig jelelmző hogy mindkét csapatból 2-3 ember foglalkozik maximum a feladattal a többiek meg mennek amerre látnak lőni az ellent.
-
geckowize
őstag
válasz
gyuribácsi88 #2828 üzenetére
"Viszont örülök, hogy különböző színösszeállíású elembétékú kártyákat sikerült rögtön a megjelenés napjára belerakni. Nem hiába na, vannak fontossági sorrendek, elvégre mégiscsak egy videójátékról van szó.
"
100%-ban egyetértek, számból vetted ki a szót...
35 elérhető calling cardból 23 ilyen, ami azért elég indokolatlan arány szerintem (majdnem a kétharmada!), tekintve, hogy lövöldözni jöttünk, nem mások nemi identitását megismerni.Erre volt idő, de pl xp token visszaszámlálóra nem?
Menürendszer:
A Beta után reméltem, hogy páros lábbal rúgják ki azokat a Hulu-tól összekapart, UX-ről és intuitív felületekről soha nem halló visszamaradottakat, akik képesek voltak egy streaming app menürendszerét codba rakni, ráadásul olyan bonyolultan, hogy a xanax-nyalókát összeroppantom a számban, mikor a legegyszerűbb, rutinszerű navigációt akarom végrehajtani. -
Magyarországon csak én futottam abba bele, hogy nem indul el a játék? 3 órája bújom az internetet, de nem találok megoldást rá.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Németh Péter #2837 üzenetére
Béta alapján ugyanerre a konklúzióra jutottam, de vagyunk még páran ezek szerint.
Viszont akkor sem veszem meg most 28 ropiért, majd ha esetleg nem fagytunk meg/haltunk éhen tavaszra, majd akkor. -
lowzor
veterán
válasz
jozefgucci1 #2839 üzenetére
Nálam is működött nem rég szerencsére, már nyomom.
-
bager13
aktív tag
válasz
Németh Péter #2837 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, a CW-ban még nem volt az igazi, de itt nagyon eltalálták.
A vicc az, hogy jobban átjön egy CoD modból a BF érzés, mint a BF 2042-ből. -
Aki Inteles kódot vett az most próbálja , nekem elsőre beadta és működik !
-
Amúgy csak nekem jön be nagyon a Ground War mód? Tiszta Battlefield érzés. Utoljára a Battlefield 4 jött be ennyire. Nem is játszottam eddig más móddal, csak azt pörgetem.
-
Linem
senior tag
Én is nagyon hozzászoktam a HC-hoz, de nálam elég gyors a TTK. Inkább az állandó kill cam átlépegetése nyír ki.
-
nutella1
őstag
válasz
gyuribácsi88 #2832 üzenetére
Mondd nyugodtan, mi az amit nem értesz?
A felszínes hozzáállást a készítők részéről, hogy nincs HC?
-
-
nutella1
őstag
válasz
Eléggé felszínes hozzáállás, igen. HC, az alap induláskor, nem csak a Casual playereké a világ.
-
Memphis79
aktív tag
válasz
laceszgamer #2813 üzenetére
Lassan jönni kell egy "cod-os"drivernek,hátha jó lesz vmire!
-
N@idia
őstag
válasz
Van/lesz hardcore mód a játékban Tier 1-nek fogjak hívni
-
3 éve vettem utoljára cod-ot, mivel az mw mindig egy jól sikerült rész (széria) volt, ezt is első nap behúztam, erre látom hogy nincs hardcore mód, majd lesz, november közepén.
Megmondom őszintén, nem emlékszem olyanra, hogy egy codban (az utóbbi tízenakárhány évben) ne legyen hardcore mód a megjelenés napján, kicsit szánalmasnak érzem ezt így.
Viszont örülök, hogy különböző színösszeállíású elembétékú kártyákat sikerült rögtön a megjelenés napjára belerakni. Nem hiába na, vannak fontossági sorrendek, elvégre mégiscsak egy videójátékról van szó. -
-
-
N@idia
őstag
válasz
Németh Péter #2818 üzenetére
Ez kicsit meredek, hogy rtx 3090 mellett 2k felbontásban 117 fps, akkor mennyi lesz nekem 3070 kártyával full HD-ban
-
Spizzi
tag
Gyerekek 40 FPS-em FullHD-ban, a vicc hogy grafikai beállításoktól függetlenül. Beta csutka grafikán 90-100. Ez vicc.
-
-
batai15
félisten
Az xp token idő tartamot hol mutatja ?
-
ÜDV!
Meggyőztem magam, hogy megveszem ezt a fost, mert a többiek is megvették, letöltöm, nem indul, fileok ellenőrzése kisebb pánik után, majd kiírja 33 hibás file újra telpítés.. mondok ok.. most megint ugyan ezt írja.. Van erre valami megoldás?
-
ricogsm
őstag
válasz
laceszgamer #2813 üzenetére
-
Atla
senior tag
Server queve
Sorba kell állni a játszáshoz! -
SZKEBE75
senior tag
Nagyon F@szántos a game!
-
batai15
félisten
Nyomtam pár kört egyenlőre hogy nincs fegyver meta eléggé adja , P90 nagyon jó kis smsg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest