- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Golyo69
senior tag
1440p ben játszom jelenleg monitoron, egyáltalán nem néz ki okadekul.
Voltak fagyasok az elején, de most pár Napja semmi. Tökéletesem fut nálam series x-en.
Tier1 teljesen rendben van, 1-2 talalat elég. Messzire is jól látni. Szerintem a szemeddel van baj :)El kell találni nem mellé lőni, itt nincs vissza jelzés mint a sima modban.
-
Golyo69
senior tag
válasz
AsakuraDave #3996 üzenetére
+1
-
Golyo69
senior tag
válasz
Daffchy #3073 üzenetére
Első nap nekem is volt több kifagyas is.
Tegnap nyomtam 3-4 órát egyhuzamban és egyszer sem fagyott ki.
Sot már a lobby sem áll meg. Első nap nálam a lobby is megfagyott és nem láttam semmit csak betoltott a játék és már a helikopterben voltam :)
Mostmar ez is jó.Egyedül a crossplayt kéne tudni kikapcsolni a sok csiter miatt es teljesen jo lenne :)
-
Golyo69
senior tag
válasz
Keller16 #2570 üzenetére
Nah akkor nem nálam a gond.
Igen fegyvert sem tudok váltani. Mármint loadoutot... De majd csak javítják :)Nekem az elején tuti jó volt token mert ott nagyon gyorsan mentek a szintek. Aztán mar nem használtam és ott azért lassabb volt a fejlődés.
21 es szinten járok és 2-3 fegyo már elég jól használható szinten van.2-3 crash nekem is volt, de dashboardra nem dobott ki
-
Golyo69
senior tag
válasz
Roland0224 #2565 üzenetére
Kb így vagyok én is.
1-2 bug meg akad de nagyon bejon.
Ti kitudtok lépni meccs közben? Nem jó beállításom volt az elején és hiaba próbáltam nem tudtam kilepni. Bill+eger komboval. Lehet az volt a gond :)
De ezt leszamitva teljesen ok a játékmenet -
Golyo69
senior tag
Akkor nálunk péntek reggel indul igaz?
Ha elutazunk másik országba akkor csütörtökon is lehet nyomni?
Köszi :)
-
Golyo69
senior tag
Lement nálam is a kampány :).
Semmilyen BUG nem volt nálam halisten.
Nagyon tetszett.Jöhet a multi
-
Golyo69
senior tag
20 éve bill + egér kombóval játszok. Mostanában kevesebb időm van játszani is így nem szenvedek a kontrollerrel megtanulni lőni mert egyszerűen nem megy
Inkább azt pár órat amit havi szinten tudok játszani bill+egér kombóval teszem xboxon!
Próbáltam többször is kontrollerrel de nem vettem észre sosem ilyen színtű aim asisstot mint a vidókban van. Kontrollerrel jó ha eltalálok vkit és kb tök utolsó vagyok ,egérrel pedig általában 1-3 helyen vagyok. Ebben a bétában nem próbáltam ki de majd a teljesben megnézem használ e vmi az assist.
Ott valószínűleg más is van használva a joy mellett.
Egyébként minden tisztelem annak aki kontrollerrel játszik FPS-t
-
Golyo69
senior tag
Xboxon eddig semmi hibát nem tapasztaltam. Nekem nagyon bejon a játék. Nem túl gyors de sztem jo ez így.
Ezt a Gunsmith-t meg szokni kell...A hang nagyon jó
-
Golyo69
senior tag
A nagyon sok streamer csal. Persze tisztelet a kivételnek. De nagyon-nagyon sokan vannak sajnos.
Van erről egy nagyon jó videó a YouTube-on. Már nem emlékszem a címére de ha megtalalom berakom.
Ott elmondjak hogy akkora biznisz a cheat hogy hülyék lennének nem kihasznalni. -
Golyo69
senior tag
Elorendeltem :) kíváncsian várom. Az első rész nagyon tetszett. Remélem hozza azt a színvonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest