-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz Imilenni #880 üzenetére
"Anno megvettem a ModernWarfare-t, ez egy az egyben ugyanaz"
Ez most nagy pozitívumnak számít az elmúlt 2 év kiváló alkotásait figyelembe véve.
(#861) boogie84:
"nehogy elkövessem a Vanguard bakit."
A fejlesztőcsapat nevéből, és a bétából azért lehetett volna sejteni, hogy nem az évszázad vétele lesz.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz Imilenni #880 üzenetére
Én is refund ready vagyok a PC béta függvényében, ami újítás ( most új mapokat ne vegyük bele ) a 6 fős Warzone squad, a víz alatti úszás és harc, illetve az épületek, ablakok szélén való függeszkedés, ezeken kívül amúgy tényleg kajak 2019-es feeling nekem is EDDIG.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
KaitouP
nagyúr
válasz Imilenni #1058 üzenetére
callofduty.com/betaredeem
Itt kellett volna beváltani, és kiválasztani a kívánt platformot, mint minden eddigi kódot. (Összefoglalóban direkt leírás a beváltás helyét, menetét.)
Már nem érdemes próbálkozni vele, mind elvihették eddig, elég nagy látogatottságú a CI, csak gondoltam, hátha sikerül valakinek elcsípni egy kódot.
PlayStationCommunity teszt - Horizon Zero Dawn Remastered: https://playstationcommunity.hu/horizon-zero-dawn-remastered-ps5
-
nutella1
őstag
válasz Imilenni #1486 üzenetére
Ez azért parttalan vita, mert mindkét platformon kőkeményen cheatelnek. A régi beidegződések Konzol frontról azt diktálják, hogy szidni kell a PC-s tábort, mert miért ne ugye, ez egy személytelen fórum, mindenki azt irka-firkál amit akar, messziről jött ember is azt állít amit akar. A probléma csak az, hogy ennek a szidalmazás áradatnak az elszenvedője általában az ártatlan fél, aki igazából nem tehet semmiről semmit. Tehát nincs értelme itt össze-vissza csalózgatni senkinek senkit. Totál értelmetlen. Inkább értelmes hozzászólásokról szóljon ez a fórum.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
kill_switch
senior tag
válasz Imilenni #5205 üzenetére
A pénzből XP lesz, azon kívül csak meccs közben van értelme, vehetsz belőle fegyvert, járművet meg felszerelést. A kivitt összeg 10-es osztóval számolódik xp-be, tehát kiviszel 15.000-et, akkor abból 1.500XP lesz.
Nem tudom egyébként min játszotok, de nálam box-on kikapcsolt crossplay mellett közel sem ilyen drámai az exfill helyzet. Eddig 3x ha leszedtek exfill közben, de se kempelést nem tapasztaltam, se semmi. Azok is azért fordultak elő, mert már nagyon a végén voltunk az időnek, 2-3 percen belül indult volna a végjáték, olyankor már előfordulhat, hogy többen próbálnak kimenni. Ha küldetéseket csinálsz, akkor nyugodtan menj ki hamarabb, ne hajszolj fölösleges cuccokat. Pl van olyan küldetés, hogy 6 kanna benzint ki kell vinni, 1 kör alatt megvolt. Berongyoltam, kocsival elmentem pár kúthoz, kb 5 perc alatt megvolt és mentem is ki. Egy teremtett lélek nem volt a közelben, pedig pont elég open területen volt a kimenekítési pont. Joker rakéta eléggé ajánlott bentre, én volt hogy bevittem és hát jól jött, mikor épp mentem a menekülési pont felé és láttam, hogy már érkezik a heli, tehát valakik lehívták. Sok érték volt nálam, idő már nem lett volna másik pontra menni, úgyhogy nem akartam kockáztatni. Ahogy közelebb értem láttam is, hogy harcolnak egymással, hát gondoltam odaköszönök a jokerrel. 2 rakéta egymás után, 5 kill azonnal.
-
Szellem.
nagyúr
Ismerős amiket leírtál. A 7 táskából a 7. volt a legnehezebb, mert folyton:
- Vagy vártak a pontnál és szétabáltak
- Vagy odajöttek autóval és elgázoltak
- Vagy amikor a helikopter épp elkezdett felszállni akkor ugrottak be az oldalsó ajtókon és ott kaptak szét minket.
Persze értem én, hogy ez játék, és amit engednek a játékban az szabályos, de az emberi minőség időnként a hányadék kategória. -
shotika
őstag
Én nem látok ezekben semmi problémát. Semmi nem tiltja hogy ne kempeld be a kijutási zónát, össze is lehet fogni, és igen, hazudni is lehet a másiknak. Ezek mind a játék részei, ezekkel kalkulálni kell, és alkalmazkodni.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest